Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 15.04.2015 o 07:14, Dobos napisał(a):

Cytat
jak ktoś ma konto w mbanku, w mokazjach jest możliwość zwrotu 10% za zakupy w tym sklepie do 15.05.br.

Gdzie to jest dokładnie? Ani na fejsie ani na stronie banku nie ma nic o promocji cdp :(

btw czy żeby skorzystać z tego typu promocji trzeba zapłacić kartą czy może być też mtransfer/payu?

W pasaż-mokazje.Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale ja tej znizki nie mam,.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

ale spjerdalajcie z tym spamem o preorderach, kolekcjonerkach i ch,ujach mujach tak nie ok?

• Plusik 1
Opublikowano

po raz kolejny uspokajają nas o wersje PS4, no ale poczekajmy jeszcze troche na gameplay

ponoć ciagle trwa optymalizacja

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.04.2015 o 16:41, Malibu napisał(a):

Nowy filmik z potworami :) Można spokojnie włączyć głośniki :P

http://www.ign.com/videos/2015/04/15/hunting-monsters-in-the-witcher-3-ign-first

IGN naprawdę obniżyło loty jeżeli chodzi o filmy wrzucane na stronkę ;x A przecież kiedyś robili tak fajne materiały. 

Swoją drogą niech ten mesjasz nadchodzi szybciej, bo hype już przekroczył granice 9999 i udziela się chyba każdemu  :fsg:

UP

Tak figurka jest ręcznie malowana. Redzi kiedyś zamieścili film pokazujący proces jej tworzenia - polecam poszukać :)

Znalazłem na szybko - www.youtube.com/watch?v=vZ1FiVy5JGw (co ciekawe figurka waży ponad 2 kg)

Swoją drogą ceny EK na allegro -  :obama:

Edytowane przez Starh
  • Plusik 2
Opublikowano
  W dniu 15.04.2015 o 14:52, Sobies napisał(a):

Ja bym teraz chętnie się zamienił edycjami kolekcjonerskimi, ale to już niemożliwe...

Otóż mam edycję na PC, a zamieniłbym się na PS4

<problemy I świata>

Ktoś z forum w3 w temacie o edycjach kolekcjonerskich chce się zamienić więc uderzaj tam. Jedna z ostatnich stron.
Opublikowano
  W dniu 15.04.2015 o 20:42, Ficuś napisał(a):

juz po tysiak kolekcjonerki chodza wiec nie wyobrazam sobie co sie bedzie dzialo potem jesli jeszcze oceny gra dostanie epickie

Mniej niż 89 na meta nie będzie :P Ta gra to pewniak, zresztą widać jak wszystkie branżowe portale się nią jarają - od Polski aż po same Stany. 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.04.2015 o 21:07, SzczurekPB napisał(a):

Nie bój się o to. Senior game designer kilka razy w wywiadach mówił, że sam będzie w Wieśka grał na PS4, a on widzi te wersje codziennie i balasa by raczej nie wybrał ;)

A co ma innego Senior Game Designer mowic w wywiadach? Ch.ujowa wersje zrobilismy?

Nie kwestionuje, ze gra moze byc dobra na PS4. Martwi mnie po prostu to, ze skoro niby jest tak super to czemu nie moge nigdzie znalezc gameplayu z PS4?

Edytowane przez estel
Opublikowano
  W dniu 15.04.2015 o 21:30, estel napisał(a):

W dniu 15.04.2015 o 21:07, SzczurekPB napisał(a):

Nie bój się o to. Senior game designer kilka razy w wywiadach mówił, że sam będzie w Wieśka grał na PS4, a on widzi te wersje codziennie i balasa by raczej nie wybrał ;)

A co ma innego Senior Game Designer mowic w wywiadach? Ch.ujowa wersje zrobilismy?

Nie kwestionuje, ze gra moze byc dobra na PS4. Martwi mnie po prostu to, ze skoro niby jest tak super to czemu nie moge nigdzie znalezc gameplayu z PS4?

Mają podpisaną umowę z M$ więc tylko z xa mogą pokazywać gameplay z wersji konsolowej w mediach. To samo tyczy się bundli - tylko xbox je dostanie. 

• Plusik 3
Opublikowano

Mogła to być też wersja PC z podpiętym padem, aczkolwiek wyglądało to bardziej na wersję na XO. 

A gameplay na PS4 mają jeszcze pokazać przed premierą także spokojnie. 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.04.2015 o 21:28, Dr.Czekolada napisał(a):

Czemu czuje że niektórzy będą mieli ból dupy po premierze, twierdząc ze to po prostu Wiedźmin 2.5 z większym światem :)

W to mi graj - W2 to była naprawdę dobra gra, jeżeli trójka jest lepsza to ja więcej nie wymagam od Redów. Pokaż mi inną grę tego typu, gdzie klimat wylewa się z ekranu, a słowiańszczyzna jest obecna na każdym kroku. Ok, gra może nie sprosta oczekiwaniom wszystkich graczy (to jest nawet więcej niż pewne), nie zmienia to jednak faktu, że nie ma większej premiery w okresie, w którym wychodzi wiesiek więc podejrzewam, że to będzie dominacja pod względem sprzedaży aż do wyjścia nowego batmana :P

Down:

Pod względem klimatu i fabuły to dwójka nie ma nawet startu do pierwszego wieśka ;P Po materiałach z W3 widać jednak powrót do klimatów z jedynki.

Edytowane przez Starh
  • Plusik 2
Opublikowano

Bardziej miałem na myśli w kwestii wyglądu gry (w końcu ten sam engine tylko zmodyfikowwany) w dzisiejszych czasach wielu przywiązuje uwage właśnie do widoczków, kolorów, ogólnego feelingu płynącego z tego co widzą. Wynika to z tego, że dużo marek AAA jest dojonych jak krowy na pastwisku i dlatego utarło się, że sequele potrafią nie odbiegać audiowizualnie od poprzedników (Batman, AC, COD, itd itp). Mnie osobiście w przypadku Wiedźmina to nie przeszkadza. Zresztą ma to być ponoć ostatnia część, więc będzie piękne podsumowanie sagi. Osobiście najlepiej bawiłem się w jedynce zważywszy na klimat, muzykę i tą "swojskość" która była zdecydowanie bardziej ponura niż troche kolorowa (mimo to wciąż świetna) dwójka.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.04.2015 o 20:30, McDrive napisał(a):

W dniu 15.04.2015 o 14:52, Sobies napisał(a):

Ja bym teraz chętnie się zamienił edycjami kolekcjonerskimi, ale to już niemożliwe...

Otóż mam edycję na PC, a zamieniłbym się na PS4

<problemy I świata>

Ktoś z forum w3 w temacie o edycjach kolekcjonerskich chce się zamienić więc uderzaj tam. Jedna z ostatnich stron.

Zabij mnie, ale nie mogę znaleźć. Czy możesz mnie nakierować linkiem na privie? 

EDIT: Chyba znalazłem, dzięki za info.

Edytowane przez Sobies
Opublikowano
  W dniu 15.04.2015 o 06:43, Rayos napisał(a):

chce ktoś kupić moją EK na PC? mówię serio, puszczę taniej niż na allegro :cebula:

Ja odkupie. Plyte sprzedam a reszte zostawie. Ile?