Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W3 już leży na dysko XO i czeka do maja. Jak ktoś ma Golda to dobra cena wychodzi 183zł a jak kupi zdrapkę z keye.pl to mniej niż 150zł  :)

Co do ostatniego trailera to faktycznie wizualnie nie wygląda to tak dobrze są wcześniejsze materiały.

Opublikowano (edytowane)

Ja największą "polewkę" będę mieć gdy gra wyjdzie, a te wszystkie "trolle"  z oficjalnego forum nadal będą narzekać na grafike i dropy fps xD W tym czasie my będziemy mieć to w d... i grać spokojnie jak bóg przykazał.

Edytowane przez Starh
Opublikowano

27 kwietnia znoszą embargo dla tuberów będzie masa materiałów do ogladania niestety głównie,jeśli nie całkowicie z PC.

Teraz dylemat czy oglądać czy poczekać do premiery,chyba że jak bedzie jakiś gameplay z konsol to oblukam ale tylko troszke,nie chcę psuć sobie zabawy oglądając 30-40 min gameplayu chocia kusi i to bardzo.

Opublikowano

ja nic nie ogladam, co niedziele daje tylko na tace do kosciola w nadzieji, ze redzi daja te 30fps na ps4, nawet kosztem sporego pogorszenia oprawy wzgledem pc

Gość Orzeszek
Opublikowano

fanboy angry joe był na prezentacji cdp red w tamtym tygodniu w stolicy.

Opublikowano

youtuberzy grali na pc, wiec calkiem mozliwe, ze konsolowych wersji w ogole nie widzieli. Mogli by jednak redzi cos pokazac, chyba ze naprawde sa osoby, ktore gry nie kupia, bo "za slaba grafika".

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

grafika grafiką ale moge sie zalozyc ze na xboxie bedzie rock solid 25fps

Opublikowano

Wrozy z d.u.py. 

Nie wiem jak wytrzymam jeszcze miesiac. Ksiazki dawno za mna. Obie czesci ukonczone po pare razy. Zabralbym sie za Pillarsy albo Bloodborne ale wiem, ze sie nie wyrobie przed premiera Wiedzmina (a nie bede przeciez obu pozycji przechodzil na jana byle szybciej).

Opublikowano (edytowane)

Pamiętacie może trailer z gali VGX, gdzie z ust Geralta padły epickie słowa - „Ja wróciłem”? Po ograniu fragmentu głównego wątku mogę z radością potwierdzić – wrócił nasz stary, dobry Biały Wilk – ten z sagi i opowiadań, nie z pierwszej gry REDów. Co przez to rozumiem? Głównie to, że znowu jest to wiedźmin twardy, zmęczony, zdeterminowany, trochę marudzący, dręczący się wspomnieniami i obawami przy blasku ogniska. Przeniesienie portretu psychologicznego Geralta z książek do gier moim skromnym zdaniem udało się po raz pierwszy w tej serii. Wiele czynników zarówno fabularnych jak i elementów składowych obserwowanych scen wpływa na podkreślenie alienacji i konfilku wewnętrznego Wilka.

:banderas:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Cudownie. Geralt w pierwszej ksiazce jest swietny.

Dialogi sa boskie. :banderas:

Opublikowano

Smutno sie czyta te posty o grafice o fpsach :( Wiedzmin juz lezy na moim dysku, kupilem wersje z Expansion Passem, a po powrocie z urlopu odswiezam sobie dwojeczke na 360 :banderas:

Opublikowano

Ile ten exp pass kosztuje? Patrzyłem ostatnio z poziomu konsoli i nie pokazywało ceny, ani możliwości zakupu.

z grą kosztuje 309 zł

Zartujesz sobie chyba. To ja juz wole sobie kupic season passa do Mortal Kombat X. Przynajmniej wiecej frajdy bede mial