Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tutaj kilka drobnych i w zasadzie randomowych rozmów. Nie wyobrażam sobie słuchać tego po angielsku, nieważne jak bardzo dubbing miałby być lepszy i bardziej profesjonalny od naszego.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

W ogóle Zoltan to pierydolony mistrz, każda rozmowa z nim to pokład śmiechu. :D

Dla porównania.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu

a na ostatnim filmiku gość miał tak zwaloną intonacje że nie wiem czy mówił o sobie, o tym drugim czy w ogole o kimś innym

a tutaj na przykład w ogole nie wygląda jak by to krasnolud mowil, miałem wrażenie że oglądam film bez dźwięku a głos leci z czegoś innego

właśnie takie rzeczy mnie denerwują

Edytowane przez Yano
Opublikowano
  W dniu 21.04.2015 o 21:09, Yano napisał(a):

niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu

Całe szczęście, że prostaków tu brak i nikt nie mówi, że wulgaryzmy są największym plusem wersji polskiej.

Ogólnie jeśli ktoś czytał polską beletrystykę to zwyczajnie jest zachwycony wszystkimi smaczkami językowymi, które gra oferuje.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.04.2015 o 21:12, Velius napisał(a):

Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie?

Z tego co wiem, to nie - tylko GoG. 

(z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja)

Edytowane przez Maciomaniak
Opublikowano

Yano ty w ogóle czytałeś jakies książki Sapka albo grałes w poprzednie części? Imo dubbing w W2 był dobry, ale za mało aktorów i mało kwestii nagrali i to byl spory minus dla mnie.

Opublikowano (edytowane)

Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg>

Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj:

(tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza)

http://a.pomf.se/mpelbe.webm

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Jak to wyglada :obama:

Poyebalo ich, ja ogrywam na PC nie zeby sie wozic grafa po forach tylko poprostu w ta gre chce wlozyc dużo godzin a z zonka w domu nie da rady bo ona non stop TV chce ogladac...dlatego PC to taki mój prywatny kącik gdzie zakładam sluchawki i mam spokój bez sluchania 'KIEDY KONCZYSZ' 'ZARAZ SERIAL' 'ZARAZ RANCZO'.

:dafuq:

Opublikowano (edytowane)

60 fps ma swój urok - nie da się zaprzeczyć. W materiale z GS kilka scen pokazali w takiej animacji i bardzo to przyjemnie wyglądało.

Velius Protip: "Kochanie, u nas z tej anteny źle odbiera, trzeba by zewnętrzną zainstalować, ale przecież teściom ścian w domu wiercić nie będziemy" :sorcerer:

Inna sprawa, że tak czy siak TV nie oglądaliśmy nigdy :obama:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac...:reggie:

Opublikowano (edytowane)

Velius kup drugi TV :sorcerer:

albo graj na xbox one z snapem :Coolface:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
  W dniu 21.04.2015 o 21:45, kudlaty88 napisał(a):

Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg>

Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj:

(tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza)

http://a.pomf.se/mpelbe.webm

Tam najlepsze posty były po jakimś zwiastunie na temat odbić i cieni aaa no i na temat optymalizacji - takiego hejtu nigdy nie widziałem xD

Teraz płaczą o kamerę - spokojnie, oni zawsze znajdą pretekst aby flejmić redów :E

Opublikowano

pooglądałem sobie ten zestaw śmiesznych tekstów z dwójki, przyznaje że pare razy sie dobrze uśmiałem ale zarazem często miałem kwaśnią mine z powodu głupio dobranych głosów albo kompletnie od czapy akcentowanych słów

polskie tłumaczenie spoko, ale dubbing średni

Opublikowano
  W dniu 21.04.2015 o 21:19, Maciomaniak napisał(a):

W dniu 21.04.2015 o 21:12, Velius napisał(a):

Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie?

Z tego co wiem, to nie - tylko GoG.

(z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja)

Ale w sklepie za połowę ceny dostaniesz piękne wydanie z dodatkami na półkę. Na serio tak lubicie dopłacać do drm?:)

Opublikowano
  W dniu 21.04.2015 o 21:53, Velius napisał(a):

Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac...:reggie:

Kup jej tablet i zainstaluj XBMC z Weeb. TV ;)
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 22.04.2015 o 05:47, Logan napisał(a):

Nie czytałem książek,nie grałem w poprzednie cześci, bardzo bedzie mi to przeszkadzać w odbiorze W3?

Nie raz było już to tu poruszane. Twórcy zarzekają się, że nie trzeba znać poprzednich części, każda z nich to swego rodzaju oddzielna historia i ponoć w przypadku trójki ma być solidne wprowadzenie i wytłumaczenie kto, co, komu, kiedy i po co.

Mimo wszystko minimalną podstawą jest moim zdaniem ogranie dwójki. Byłbyś wtedy już zaznajomiony z bohaterami oraz wydarzeniami, które na pewno będą miały wpływ na te w kontynuacji.

Bez znajomości książek na pewno nie wyłapiesz smaczków, których powinno być sporo, ale także i pewnych relacji między postaciami oraz ich bogatej historii, których samo poznanie gier nie wyjaśnia.

Pozatym jeżeli lubisz dobre fantasy, to Sapkowskiego nie można tak po prostu ominąć, a w dodatku spoilerować go sobie graniem w ostatnią część tej opowieści.

Podsumowując: w odbiorze gry nie będzie Ci to raczej przeszkadzać. Po prostu będąc w trakcie spotkania z jakąś postacią nie będziesz zbytnio wiedzał kto to jest choć gra zapewne zaraz w jakiś sposób to wytłumaczy, ale fan za to będzie reagowaj mniej więcej: 'O kur.wa, to jest (np.) Regis :ohboy: '

Edytowane przez Hum