Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wiem, że było tu już napisane tutaj setki razy, ale po obejrzeniu ostatniego materiału z GS nie mogę się powstrzymać. Ależ ta gra okrutnie rozkurwi moje kontakty społeczne, gałki oczne, niedajbóg konsolę i telewizor, cały rok tej branży i w zasadzie chyba tylko portfela nie ruszy, bo już dawno za nią zapłaciłem. \ Ten fragment jak Geralt wjeżdża do grodu stworzonego na wzór Biskupina Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Też to zauważyłem. I do tego okazuje się, że minigierka w postaci kart może być solidnym uzależniaczem Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Też to zauważyłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 JA właśnie gram ponownie w wiedźmina 2 boże co za wspaniała gra przeszedłem raz ścieżką niebieskich to teraz zrobię sobie drugiego save'a ze spockiem. Ktoś się orientuje czy sejwy coś dają i czy gdzieś ktoś z ekipy cdp o tym mówił ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mnie jakoś dwójka nie zabiła, zabił mnie za to świat, strasznie mały i ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 JA właśnie gram ponownie w wiedźmina 2 boże co za wspaniała gra przeszedłem raz ścieżką niebieskich to teraz zrobię sobie drugiego save'a ze spockiem. Ktoś się orientuje czy sejwy coś dają i czy gdzieś ktoś z ekipy cdp o tym mówił ? Ja wlasnie wjezdzam do Flotsam ... po raz 15ty chyba (͡° ͜ʖ ͡°) Sewjy na PC bedzie mozna przeniesc, na konsolach nie, ale jakie dokladnie beda korzysci to chyba nie mowili, przy imporcie z W1 do W2 miales przeniesione wybory + jakis ekwipunek ktory na poczatku jest dosc dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 no to muszę ładnie wybrać tym razem mam nadzieję że tu też wybory przejdą bo jadę na sejwie od jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Bardzo fajny materiał Gophera o wizycie u redów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja się za(pipi)iście cieszę, że u mnie hype równy jest zero. Dzięki temu, że niczego się nie spodziewam, gra pewnie zamiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Też to zauważyłem. Walić to, przekonał mnie ten gif. Zagram kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gra nie musi być nagrana w 60fpsach, aby same wideo (po zmontowaniu) było odtwarzane w 60 klatkach ;P 1080p (to samo), zresztą xbox ma upscalować 900p do FHD. To byl gameplay z PC In a statement sent to GameSpot this afternoon, a Microsoft representative said it never intended to misrepresent the visual fidelity of the Xbox One version of The Witcher 3, and apologized for any confusion caused by the video. “This morning we posted a new trailer for The Witcher 3: Wild Hunt to our YouTube channels featuring footage provided by CD Projekt Red that was captured from the PC version of the game and may not be reflective of final Xbox One gameplay," the spokesperson said. "This was in no way intended to misrepresent the title on Xbox One. We have updated the description of the asset to make clear the source and platform of this footage. We apologize for any confusion and look forward to the game arriving on both Xbox One and PC on May 19, 2015." http://www.gamespot.com/articles/microsoft-apologizes-for-confusion-over-1080p-60fp/1100-6426814/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Heh, wlasnie odkrylem moda ktory ZNACZNIE mi umili ponowne ogrywanie Wieska 2 Wreszcie skoncze turlac sie po ziemi jak jakis pajac, W2 to bylo jedno z moich gotg ale ten roll mnie troche denerwowal, podobnie w Soulsach - stad ciesze sie niezmiernie ze w BB i W3 dodali normalne uniki. No to instaluje i odpalam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) To ten mod (chyba jednego z redów?), który poprawia też responsywność Geralta podczas zwykłej eksploracji, zmienia nieco drzewka rozwoju oraz gruntownie przebudowuje walkę? Nie pamiętam jak się nazywał - próbowałem na nim grać, ale niestety zablokował mi zdobywanie doświadczenia(znany bug) w momencie, gdy próbowałem na nim grać w posuniętej już fabule. Grać na nim najlepiej od samego początku, by wszystko ładnie działało. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jak juz jestescie przy oftopie wieska 2 - czy ktos sprawdzal edytor sejvow pod W2? chcialbym ograc znow W2 na pc ale wyyebauo mi sejvy i czy da sie jakos fajnie tym programem ustawic od kiedy bysmy chcieli zaczac / kontynuowac przygode? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 W poniedziałek możliwe, że pojawi się gameplay z ps4 (polska wersja językowa) i nie, nie chodzi tu o materiały youtuberów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie no te piruety też wygladają debilnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pogralem juz z nimi godzinke i sprawdzaja sie wybornie, 20x lepiej niz ten koszmarny roll, bardziej responsywne i podczas walki dosc spoko to wyglada, szczegolnie jesli nie spamujesz tego non stop jak gosc na filmiku, ktory po prostu chcial to zademonstrowac. Jedna rzecz mnie piecze i to motzno odnosnie W3, co oni do chuya wafla zrobili z krwia? Stary build: http://i.imgur.com/ypEZ41X.jpg jucha lała sie w starym buildzie podczas walki na wode, na ziemie etc. Nowy build: http://i.imgur.com/MjqqQVH.jpg / https://www.youtube.com/watch?v=KrXxdy9Qgpk&feature=youtu.be&t=3m18s zero juchy na ziemi/wodzie po uderzeniach mieczem Po XXX godzinach w BB jestem taki "salty" ze usuneli ten efekt krwi ze opisac sie tej soli nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mnie wku.rwia, że nie ma dekapitacji jak w W1 (albo przynajmniej nie zaobserwowałem) Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Mnie wku.rwia, że nie ma dekapitacji jak w W1 (albo przynajmniej nie zaobserwowałem) lata wszystko, rece, glowy a nawet rozpołowianie wzdłuż i wszerz (przynajmniej z tego co zaobserwowałem) Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Przecie prawie na każdym materiale widać latające części ciał. Bansai, a na nowych materiałach z GS podczas walk z innymi potwornami i ludźmi też tej krwi nie ma? Może na tym gifie jej brak był spowodowany rodzajem powtórka z którym Geralt walczył? Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pewnie mu kalafior zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przecie prawie na każdym materiale widać latające części ciał. Bansai, a na nowych materiałach z GS podczas walk z innymi potwornami i ludźmi też tej krwi nie ma? Może na tym gifie jej brak był spowodowany rodzajem powtórka z którym Geralt walczył? https://youtu.be/KrXxdy9Qgpk?t=3m18s https://youtu.be/dlq2t91ZUGw?t=7m56s Ucieli to, nawet krew sie nie pojawia w postaci naklejek na ziemi jak kogos tniesz mieczem. Jedynie kaluza sie robi jak juz cos/ktos umrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 a może ta krew jakoś zależy od wersji na dany kraj? tak jak w TLOU w wersji usa można było granatami odrywać nogi i ręce a shotgunem głowy, a w europejskiej wersji żadne części ciała nie odpadały a bluber nieźle ślepy jest - prawie każdy film pokazuje obcinanie głowy a nawet przepoławianie korpusu Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 W poniedziałek możliwe, że pojawi się gameplay z ps4 (polska wersja językowa) i nie, nie chodzi tu o materiały youtuberów. ps.podobno krew i odcinanie kończyn można wyłączyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 jeszcze obcinanie ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi