Opublikowano 25 kwietnia 20159 l ta du.pera od sony to faktycznie taka fanka gier, czy tylko dają jej kase, zeby mówila o grach i ladnie wygladala?te "alez to był dzien, pograłam(...)" zabrzmiało, jakby gadała z takim bluberem po randce-podobała ci się randka?- tak, swietnie sie bawiłam -_-
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda...
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Macio, bedziesz sie nad nia spuszczal w kazdym temacie na forum? Dobra, już przestaje Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja Podobno to 10% rabatu od mbanku nie obejmuje kolekcjonerki
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ciekawe czy listonosza sie juz spodziewac w poniedziałek 18? Jak tak , bedzie wielki tydzien w robocie
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Nic to nie da, bo grę będzie można uruchomić podobno dopiero o godzinie 1:00 w nocy w dniu 19 maja (tylko nie wiem, czy to dotyczy też pudełek) Tymczasem deweloperzy poinformowali, o której godzinie będziemy mogli zagrać w Wiedźmina 3, o ile oczywiście zakupimy grę w przedsprzedaży i wydaniu cyfrowym. Przedstawiciele CD Projekt RED potwierdzili, że uruchomimy Wiedźmina 3 (niezależnie od platformy, z której korzystamy), 19 maja, o godzinie 01:00 polskiego czasu. http://www.gamespot.com/articles/here-s-exactly-when-the-witcher-3-xbox-one-ps4-pc-/1100-6426702/ Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Tak, dlatego gra w Paczkomatach będzie do wyjęcia o północy, a kurierzy przyjadą dopiero w dzień 19.05.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja Podobno to 10% rabatu od mbanku nie obejmuje kolekcjonerki Yep, przy płatności było wyszczególnione, że nie dotyczy.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l PC MASTER RACE MODE ON Moje konto Steam juz czeka na premiere Wieska Mam nadzieje ze na moim i5 4690k z GTX 780 pojdzie na fullu w stałych 30fpsach
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Będzie można wyłączyć ten quest log po prawej stronie? Dobrze, źe dupy za nas gra jeszcze nie podciera.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps wiec optymalizacja poszła do przodu mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps wiec optymalizacja poszła do przodu mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa Czytasz posty, które tu ludzie wklejają? Przecież już miałeś zapowiedź gameplay-a od Playstation Polska. Widać na filmiku urywki jak gra Kinga.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l ja wkleiłem ten filmik, super 2sec gameplayu widoczne na telewizorze, chyba nie traktujesz tego jako gameplay Hum - nie edit: chyba każdy jest świadomy, że gra będzie lepiej wyglądała na PC niż na konsolach, zawsze tak było ale teksty w stylu " tu nie chodzi o grafike tylko o gameplay" schowajcie sobie do szafy wiadomo nie samą grafiką człowiek żyje jak na przykładzie The Order, gdzie w grze wiecej nic nie było ale na pewno każdy posiadacz konsoli chciałby aby Witcher ładnie wyglądał i cieszył oko Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ale wiesz Fanek, że grafika w tej grze, to tylko ładne tło?Nawet najlepsze filmy wole oglądać w kolorze mimo, że to tylko tło
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l jeszcze pare nowych, te kraby miazga! Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... Gdyby mnie było stać na kompa, który udźwignie Wiedźmina to by mnie było stać też na taką dziewczynę