Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta du.pera od sony to faktycznie taka fanka gier, czy tylko dają jej kase, zeby  mówila o grach i ladnie wygladala?

te "alez to był dzien, pograłam(...)" zabrzmiało, jakby gadała z takim bluberem po randce

-podobała ci się randka?
- tak, swietnie sie bawiłam -_-

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nic to nie da, bo grę będzie można uruchomić podobno dopiero o godzinie 1:00 w nocy w dniu 19 maja (tylko nie wiem, czy to dotyczy też pudełek) ;)

Tymczasem deweloperzy poinformowali, o której godzinie będziemy mogli zagrać w Wiedźmina 3, o ile oczywiście zakupimy grę w przedsprzedaży i wydaniu cyfrowym. Przedstawiciele CD Projekt RED potwierdzili, że uruchomimy Wiedźmina 3 (niezależnie od platformy, z której korzystamy), 19 maja, o godzinie 01:00 polskiego czasu.

http://www.gamespot.com/articles/here-s-exactly-when-the-witcher-3-xbox-one-ps4-pc-/1100-6426702/

Edytowane przez Maciomaniak
Opublikowano

Z tymi mokazjami wyszlo 315zl za kolekcjonerke na pc, swietna opcja :D

Podobno to 10% rabatu od mbanku nie obejmuje kolekcjonerki :/

Yep, przy płatności było wyszczególnione, że nie dotyczy.

Opublikowano

Będzie można wyłączyć ten quest log po prawej stronie? Dobrze, źe dupy za nas gra jeszcze nie podciera.

Opublikowano (edytowane)

wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps

wiec optymalizacja poszła do przodu

mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC

bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano

wczoraj gdzieś czytałem, że na i7 4790, 16gb ram, GTX 980 gra chodzi na ultra 1080p i prawie jest stałe 60fps

wiec optymalizacja poszła do przodu

mam nadzieje, że ten ciągły brak gameplaya z konsola nie oznacza przepaści wzg PC

bo w sumie nie było chyba jeszcze 100% pewnego z Xboxa

Czytasz posty, które tu ludzie wklejają? Przecież już miałeś zapowiedź gameplay-a od Playstation Polska. Widać na filmiku urywki jak gra Kinga.

Opublikowano (edytowane)

ja wkleiłem ten filmik, super 2sec gameplayu widoczne na telewizorze, chyba nie traktujesz tego jako gameplay

Hum - nie

edit:  chyba każdy jest świadomy, że gra będzie lepiej wyglądała na PC niż na konsolach, zawsze tak było

ale teksty w stylu " tu nie chodzi o grafike tylko o gameplay" schowajcie sobie do szafy

wiadomo nie samą grafiką człowiek żyje jak na przykładzie The Order, gdzie w grze wiecej nic nie było

ale na pewno każdy posiadacz konsoli chciałby aby Witcher ładnie wyglądał i cieszył oko

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 2
Opublikowano

Nie wiem czy jest faktyczną fanką gier, ale odwala świetną robotę i wygląda... :banderas:

10409780_1546813175531919_64182524035530

Gdyby mnie było stać na kompa, który udźwignie Wiedźmina to by mnie było stać też na taką dziewczynę :frog: