Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Nie były to randomy był na pewno Dijkistra, pewien elf od wiewiórek wielokrotnie zdradzony przez swoją królewnę pewnie domyślisz się który i boreas mun czyli żołnierz z niewiarygodnym pechem Edyta: przypomniałem sobie imie elfa Isengrim Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Dziś pojawią się kolejne materiały z Wiedźmina 3 (mija embargo choćby od YouTuberów) - jaram się jak flota Stannisa Powoli udziela mi się hype, miałem go kontrolować, ale dzisiaj lecę po pre-order do Saturna - sprzedają pudełko ze steelbookiem i Wiedźmińską koszulką za 59 zł (w tym zniżka na zakup gry 35 zł).
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l wolne na 19 maja w robocie zarezerwowane, byle do premiery.@UP tylko w saturnie mają takie pre-ordery z koszulką?
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Jak się chwalić to na całego, ja od 17-ego mam 2 tygodniowy urlop, więc spędzę bardzo miło dnie i noce w świecie Wieśka
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ja będę po operacji. Będę ostro nadganiał w pracy i dodatkowo pracował po więc w wiedźmina będę grywał z doskoku pewnie do września; )
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l a ja będę wracał z pracy, jadł obiad i grał w gre, pewnie długo bo jest fajna i długa
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Dokladnie mam podejscie jak kermit, wolne mi sie konczy 18 maja, wiec wypoczety bede sobie dawkowal Wiedzmina jak dobry serial po 1-2 epizody dziennie ;D
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ja niestety jedynak wolnego mieć nie będę, ale codziennie na pewno będzie grane.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ja nie mam czasu w ogole grac do konca czerwca, takze chyba zobacze tylko jak gra wyglada, przejde pozniej jeszcze raz dwojke i sie zabiore za nowa czesc. Niestety do tego czasu to pewnie bedzie latac masa spoilerow Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?Dziś ponoć o 16 mija embargo na relacje z całego eventu. W tym także pewnie i na gameplay + wrażenia. Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l tylko w saturnie mają takie pre-ordery z koszulką? Jeszcze w Media Marktach. Wg jednego gościa z forum gram.pl powinny mieć również empiki za 49zł ale wczoraj byłem we dwóch i po Wieśku ani śladu. Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez Dobos
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l ponad 40 min gamepaly od angry joe sam dopiero zaczynam oglądać ale już wrzucam
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l wersje konsolowe bez efektów dymu i mgły. Albo z dymem i mgłą bez nvidiowej fizyki,jak sobie wyobrażasz ognisko albo pozar bez dymu. Nie będzie physx tylko.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l wersje konsolowe bez efektów dymu i mgły. ale za to z trollami rozumiem że już grałeś w wersje konsolową że sypiesz mi minusikami?
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l od Rocka Ale wyraźnie powiedział że niebedzie physx na konsolach i przez to bez mgły i dymu, imo zamotał się chłopina. Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Tego materiału od AngyJoe nie da się oglądać, nie ogarniają zupełnie co się dzieje na ekranie. ;/
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Moment od 11:50 u Angry joe - rozwalił mnie klimat tej lokacji na łopatki :o I jak pokazał skale archipelagu wysp, na które można popłynąć :o 17:30 płynie sobie łódeczką a tu nagle potwory i ta reakcja ROTFL Edytowane 27 kwietnia 20159 l przez Starh
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l od Rocka Ale wyraźnie powiedział że niebedzie physx na konsolach i przez to bez mgły i dymu, imo zamotał się chłopina. yes, za mało klarownie napisałem.