Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie były to randomy był na pewno Dijkistra, pewien elf od wiewiórek  wielokrotnie zdradzony przez swoją królewnę pewnie domyślisz się który i boreas mun czyli żołnierz z niewiarygodnym pechem  :)

Edyta:  przypomniałem sobie imie elfa Isengrim

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano

Dziś pojawią się kolejne materiały z Wiedźmina 3 (mija embargo choćby od YouTuberów) - jaram się jak flota Stannisa :D

Powoli udziela mi się hype, miałem go kontrolować, ale dzisiaj lecę po pre-order do Saturna - sprzedają pudełko ze steelbookiem i Wiedźmińską koszulką za 59 zł (w tym zniżka na zakup gry 35 zł).  

Opublikowano

Ja nie mam czasu w ogole grac do konca czerwca, takze chyba zobacze tylko jak gra wyglada, przejde pozniej jeszcze raz dwojke i sie zabiore za nowa czesc. Niestety do tego czasu to pewnie bedzie latac masa spoilerow :/

Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?

Opublikowano (edytowane)

Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?

Dziś ponoć o 16 mija embargo na relacje z całego eventu. W tym także pewnie i na gameplay + wrażenia. Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)
tylko w saturnie mają takie pre-ordery z koszulką?

Jeszcze w Media Marktach. Wg jednego gościa z forum gram.pl powinny mieć również empiki za 49zł ale wczoraj byłem we dwóch i po Wieśku ani śladu.

Edytowane przez Dobos
Gość Orzeszek
Opublikowano

wersje konsolowe bez efektów dymu i mgły.

ale za to z trollami

rozumiem że już grałeś w wersje konsolową że sypiesz mi minusikami?

Opublikowano (edytowane)

Moment od 11:50 u Angry joe - rozwalił mnie klimat tej lokacji na łopatki   :o I jak pokazał skale archipelagu wysp, na które można popłynąć :o

17:30 płynie sobie łódeczką a tu nagle potwory i ta reakcja  ROTFL 

Edytowane przez Starh
Gość Orzeszek
Opublikowano

od Rocka :P

Ale wyraźnie powiedział że niebedzie physx na konsolach i przez to bez mgły i dymu, imo zamotał się chłopina.

yes, za mało klarownie napisałem.