Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, nie bijcie, ale lepiej późno niż wcale. Przekonały mnie wpisy o konieczności zapoznania się z twórczością Sapkowskiego, więc mam prośbę do zaznajomionych z tematem - mógłby ktoś wypisać mi tytuły wszystkich powieści/opowiadań itp w kolejności chronologicznej? Chciałbym być dobrze przygotowany pod względem merytorycznym :)

Opublikowano (edytowane)

Zbiory opowiadań (wstęp do sagi)

• Miecz Przeznaczenia
  • Ostatnie życzenie 

Saga o wiedźminie

• Krew elfów 
  • Czas pogardy
  • Chrzest ognia
  • Wieża Jaskółki
  • Pani Jeziora

+ w zeszłym roku wyszedł Sezon Burz
Edytowane przez ofsajd
Opublikowano

Jednak nie będzie można zmieniać oddalenia kamery, dla mnie lipa bo wolałbym taką kozacką zaraz zza pleców jak na tym sławnym gifie w wiosce.

Opublikowano

Ja tez myslalem zeby tylko zbior opowiadan pyknac, ale tak szybko je wciaglem ze wzialem sie za sage, to co sie dzieje to :banderas: . Nie dosypiam ale w tym tempie na premiere bede ready, odpoczne od konsolki a przyjme troche ksiazek ;)

Opublikowano

Tak wiem ze juz wysłali ale jak każdy chciałbym zobaczyć jak wiesiek wyglada na konsolach i czy chodzi w miare płynnie.

Grafa mnie w sumie ryra byle żeby chodziło w stabilnych 25-30fps.

18 dni

Opublikowano (edytowane)

przecież to od CDPR zależy kiedy ma sie pojawić filmik na kanale playstation

Jak by się tak bali wersji na konsole to nie rozsyłai wersji dla recenzentów na ps4

Edytowane przez masta_g
Gość Kyo
Opublikowano

Może opóźnienie wynika z tego że szykują się aby globalnie to pokazać?

Opublikowano

ciekawe co z ta wersja na konsole, niby w psxextreme pisza, ze 30fps i nie ma spadkow przy ostrych zadymach ale jakos reki bym za to nie dal uciac

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Najchętniej dałbym ci minusa za to info :/ Kilka postów dalej jest potwierdzone, że gameplay będzie z prologu.

Kufa i tak będą opóźniać aż opublikują 2 dni przed premierą.

Opublikowano (edytowane)

Czyli dziś, max jutro powinniśmy coś zobaczyć.

Zapominasz, że jest jeszcze niedziela :P

Niedziela to pierwszy dzień tygodnia, choć też zależy dla kogo, ale teraz już mniejsza o to.

Tak po cichu myślałem, że może Redzi szykują trochę z grubej rury, jakiś trailer w dwóch wersjach - po jednej na konsolę... Ale widzę, że i tu też się myliłem, skoro to ma być "kilka minut gameplay z prologu". :frog:

A tak na marginesie, to zaczął nam się miesiąc Wiedźmina. :ohboy:

Edytowane przez Hum