Opublikowano 1 maja 20159 l OK, nie bijcie, ale lepiej późno niż wcale. Przekonały mnie wpisy o konieczności zapoznania się z twórczością Sapkowskiego, więc mam prośbę do zaznajomionych z tematem - mógłby ktoś wypisać mi tytuły wszystkich powieści/opowiadań itp w kolejności chronologicznej? Chciałbym być dobrze przygotowany pod względem merytorycznym
Opublikowano 1 maja 20159 l Zbiór opowiadań będących preludium do sagi Ostatnie życzenie Miecz przeznaczenia Saga Krew elfów Czas pogardy Chrzest ognia Wieża jaskółki Pani jeziora
Opublikowano 1 maja 20159 l Zbiory opowiadań (wstęp do sagi) Miecz Przeznaczenia Ostatnie życzenie Saga o wiedźminie Krew elfów Czas pogardy Chrzest ognia Wieża Jaskółki Pani Jeziora+ w zeszłym roku wyszedł Sezon Burz Edytowane 1 maja 20159 l przez ofsajd
Opublikowano 1 maja 20159 l Jednak nie będzie można zmieniać oddalenia kamery, dla mnie lipa bo wolałbym taką kozacką zaraz zza pleców jak na tym sławnym gifie w wiosce.
Opublikowano 1 maja 20159 l Ja tez myslalem zeby tylko zbior opowiadan pyknac, ale tak szybko je wciaglem ze wzialem sie za sage, to co sie dzieje to . Nie dosypiam ale w tym tempie na premiere bede ready, odpoczne od konsolki a przyjme troche ksiazek
Opublikowano 1 maja 20159 l A uspokoi Cię to, że recenzentom wysłali wersje na PS4? Edytowane 1 maja 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 1 maja 20159 l Tak wiem ze juz wysłali ale jak każdy chciałbym zobaczyć jak wiesiek wyglada na konsolach i czy chodzi w miare płynnie. Grafa mnie w sumie ryra byle żeby chodziło w stabilnych 25-30fps. 18 dni
Opublikowano 1 maja 20159 l A gejpleja z PS4 nadal brak,zaczynam sie martwić... Ps polska ma gameplay tylko durnie opóźniają > Edytowane 1 maja 20159 l przez McDrive
Opublikowano 1 maja 20159 l przecież to od CDPR zależy kiedy ma sie pojawić filmik na kanale playstation Jak by się tak bali wersji na konsole to nie rozsyłai wersji dla recenzentów na ps4 Edytowane 1 maja 20159 l przez masta_g
Opublikowano 1 maja 20159 l Na twitterze Red pisał, ze gameplay z konsoli ma być w tym tyg, a był to wpis opublikowany 28 kwietnia.
Opublikowano 1 maja 20159 l Czyli dziś, max jutro powinniśmy coś zobaczyć. Zapominasz, że jest jeszcze niedziela
Opublikowano 1 maja 20159 l Gameplay z ps4 zostanie udostepniony dopiero w przyszlym tygodniu. http://forums.cdprojektred.com/threads/34395-DISCUSSION-Witcher-3-News?p=1625141#post1625141
Opublikowano 1 maja 20159 l ciekawe co z ta wersja na konsole, niby w psxextreme pisza, ze 30fps i nie ma spadkow przy ostrych zadymach ale jakos reki bym za to nie dal uciac
Opublikowano 1 maja 20159 l Najchętniej dałbym ci minusa za to info Kilka postów dalej jest potwierdzone, że gameplay będzie z prologu.Kufa i tak będą opóźniać aż opublikują 2 dni przed premierą.
Opublikowano 1 maja 20159 l Gameplay z ps4 zostanie udostepniony dopiero w przyszlym tygodniu. http://forums.cdprojektred.com/threads/34395-DISCUSSION-Witcher-3-News?p=1625141#post1625141 Eh dlaczego Poza tym It wil be a few minutes of gameplay footage from the prologue. Ja podziękuję za oglądanie materiału z prologu
Opublikowano 1 maja 20159 l Bardzo mozliwe ze przez prolog maja na mysli te pierwsza otwarta miejscowke.
Opublikowano 1 maja 20159 l Czyli dziś, max jutro powinniśmy coś zobaczyć. Zapominasz, że jest jeszcze niedziela Niedziela to pierwszy dzień tygodnia, choć też zależy dla kogo, ale teraz już mniejsza o to. Tak po cichu myślałem, że może Redzi szykują trochę z grubej rury, jakiś trailer w dwóch wersjach - po jednej na konsolę... Ale widzę, że i tu też się myliłem, skoro to ma być "kilka minut gameplay z prologu". A tak na marginesie, to zaczął nam się miesiąc Wiedźmina. Edytowane 1 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 1 maja 20159 l Bardzo mozliwe ze przez prolog maja na mysli te pierwsza otwarta miejscowke. Tak.