Gość suteq Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Chodzi o info z odczarowaniem strzygi? Bo nie oglądałem filmiku więc nie wiem czy naprawdę jest jakiś spoiler czy po prostu coś z gry, w którą grałem. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Niech sie ktos inny wypowie, bo ja jestem przekonany ze w w1 to bylo na samym poczatku zagajane przez wielu bohaterow. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 A czy ja coś napisałem o samej grze? Mówię o sadze i mam na myśli osoby które nie grały w W1. I są w trakcie czytania (a wiem że są tu takie). Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 W dwójce też nieraz była o tym mowa. Moim zdaniem nie jest to najcięższy spoiler. Są większe:) Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Teraz wychodzi jak ważne jest przeczytanie sagi oraz opowiadań. Po prostu po lekturze ma się większą imersje oraz lepsze wczucie w gierkę. Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 "Zaklínač 3: Divoký hon" - czeska reklama https://www.youtube.com/watch?v=tKR2A2tRius 8 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Ostatnie dni na forum Wiedzmina (czesci angielskiej jak i polskiej) mozna skwitowac tym oto obrazkiem: Te dywagacje nt objetosci zdzbla trawy Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ja dla tej gry zamierzam kupic xboxa360 by obyc sie ze swiatem Wiedzmina na bakier. Jedyneczke kupilem na gog.com i ogram na sprzecie Lenovo. Dwojeczka na xboxie, a W3 juz na pleyce, za jakis czas(pewnie na swieta). Chcialem kupic sage cala, ale przypomnialo mi sie, ze kiepsko czytam Poza tym nazywam siebie grajkiem, wiec grzechem bylo by nie ograc, tak wielkiej gry. Nawet, za cene kupna 360, bo jak widac powod jest konkretny. Ciesze sie, ze tyle klimatu dopiero przede mna. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Co to znaczy "kiepsko czytam", jesteś dyslektykiem czy co ? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ostatnie dni na forum Wiedzmina (czesci angielskiej jak i polskiej) mozna skwitowac tym oto obrazkiem: Te dywagacje nt objetosci zdzbla trawy a to widziałeś na temat "żeglowania" Geralta http://forums.cdprojektred.com/threads/890-Wied%C5%BAmin-3-Dziki-Gon/page2657 :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Co to znaczy "kiepsko czytam", jesteś dyslektykiem czy co ? W życiu żadnej knigi nie przeczytałem, wiec jedno to lenistwo, a drugie to interpretacja. Skoro nigdy nie czytałem to mogę mieć teraz problem, taknie? Ojciec, co jakiś czas czyta "Stary człowiek i morze" i to jest jedyna do kotrej sie kiedyś przymierzałem, ale w końcu mi opowiedział. I tak do dziś. 1 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Daj spokój spróbuj. To że nigdy nie czytałeś (z drugiej strony jak to możliwe ? szkoła ?) nie znaczy że nie możesz zacząć. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ja tylko dodam że w tym materiale który wrzucił chris85 jest na 1:06 ciężki spoiler z sagi więc jak ktoś jest w trakcie czytania to niech sobie odpuści Oj, Kyo. Od tego zaczynaly sie jakiekolwiek dywagacje na temat fabuly pierwszego Wiedzmina. Tomasz Gop nawet na konferencjach czy spotkaniach z fanami rzucal tym spoilerem na lewo i prawo mowiac, ze jak ktos nie czytal sagi to sory, ale od tego miejsca wychodza i stworzyli przez to watek amnezji Geralta Swoja droga tak jak zgasilem w sobie hype na W3 juz dawno temu, wiedzialem ze blisko premiery wroci. No i juz jest hype train ktory sie juz nie zatrzyma! Bedac przeciwnikiem remasterow na obecna generacje to Wiedzmin 2 to jedyna gra ktora chetnie bym na PS4/XO przyjal z otwartymi rekami! 3 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Zrobimy tak... Zagram wpierw, potem nadrobię książkami. nie chce tyle czekać. Może mi to zając wieczność. g Mogę tez nabyć audiobooki, ale widzę tylko 2: WIEDŹMIN KREW ELFÓW i WIEDŹMIN SEZON BURZ. gdzie reszta? Nawet na cdp.pl pusto Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Troche odbiegamy od tematu ale warto sprobowac jak dla mnie, przez ostatnie 3 lata przeczytalem 2x tyle ksiazek niz lektur przez caly okres edukacji wiec wiem z czym sie mierzysz Juz nie wspomne ze Sapkowskiego wciaga sie niczym Charlie Sheen białe. Przez ostatnie 2 tygodnie zaczalem czytac z nadzieja ze skoncze chociaz pierwsze 2 tomy opowiesci a jestem juz na 3cim tomie sagi. @Voytec Dokladnie jest jak mowisz, hype sie zrobil tak wielki ze troche zaluje ze nie udalo mi sie tego przewalczyc jak z The Last of Us ktore troche zlewalem ale jak zagralem to mnie rozlozylo na lopatki. Ciekawi mnie kiedy w radiu w drodze do pracy zaczne slyszec Geralta Edytowane 2 maja 2015 przez BoryzPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Ja nie ogladalem praktycznie zadnych gameplayow poza tym kiedys polgodzinnym z niemym chlopcem. Ale chyba nie wytrzymam i zaczne ogladac to co jest juz udostepnione Edytowane 2 maja 2015 przez Voytec Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Ja ostatnie co ogladalem to ten filmik 4 minutowy z damskim lektorem prezentujacy gre. Potem zaczely wychodzic te filmiki od youtuberow odpalilem pierwszy lepszy i po 2 minutach jak gosciu na wstepie tylko powiedzial co bedzie pokazywal przez kolejne 20 min to tylko w gescie postanowilem sobie ze (pipi)e i chce to zobaczyc na wlasnej skorze 19 maja i juz nic nie ogladalem od tego czasu, czekam tylko na gameplay z ps4 zeby zobaczyc jak wyglada, cala mechanike chce sam poznawac. 18 dni Edytowane 2 maja 2015 przez BoryzPL Cytuj
Velius 5 755 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ja mimo pre ordera zagram w czerwcu, nie ma szans zebym przeczytal cala sage, przeszedl jedynka i dwojke do 19 maja Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Co Ci ludzie wypisują na tym wiedźmińskim forum to ja nawet nie. Do komory ich wszystkich. Cytuj
rustine 16 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Chyba ich wszystkich poćpało, granica została przekroczona. Przyczepiali się wcześniej o pierdoły, ale to... Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Zrobimy tak... Zagram wpierw, potem nadrobię książkami. nie chce tyle czekać. Może mi to zając wieczność. g Mogę tez nabyć audiobooki, ale widzę tylko 2: WIEDŹMIN KREW ELFÓW i WIEDŹMIN SEZON BURZ. gdzie reszta? Nawet na cdp.pl pusto Poszukaj na YT są wszystkie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Mevek, ja jestem beton jesli chodzi o ksiazki ale kurde.. nie pisz takich bzdur Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Co Ci ludzie wypisują na tym wiedźmińskim forum to ja nawet nie. Do komory ich wszystkich. A mody (pipi) z tym robią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi