Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Zwroccie uwage ze krew fajnie psika a byly narzekania na forum cdp ze z tego zrezygnowali ;)

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

ochłapy ...

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Zwroccie uwage ze krew fajnie psika a byly narzekania na forum cdp ze z tego zrezygnowali ;)

Demonizowanie. Usunęli plamy krwi na ziemi podczas walki, o to były narzekania.

Opublikowano

To chyle czola za pomylke ;)

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sUrn49eivZc

Jakieś tam urywki na off screenie z ps4 ... nadal playstation polska czekamy na czysty gameplay

1.28 jest widać z PS4. No i taka grafika mi pasuje. Myślałem, że będzie o wiele gorzej, choć i tak czekam na pełny materiał.

Tam o wszystko są narzekania i ty dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Jak na off screen wyglada dobrze,ciekawe jak na klocku sie zaprezentuje,żeby nie było wała za długo ukrywaja wersje na XO.

A były jakieś materialy na necie z łoniaka, ktoś coś widział??

Serio zaczynam sie martwic grafa w RPGu wtf sie ze mna dzieje za duzo czytam rakowych postów na oficjalnym forum 

Opublikowano

Serio zaczynam sie martwic grafa w RPGu wtf sie ze mna dzieje za duzo czytam rakowych postów na oficjalnym forum 

Grafika w grach rpg jest swoją drogą bardzo ważna, ponieważ pozwala się lepiej utożsamić z otaczającym bohatera światem.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Śmiechłem jak przeczytałem, że wklejenie informacji z psx'a na jedną stronę a4 bez podania strony, autora etc. jest rzeczą zwyczajną, a magazyn jak i redakcja "i tak swoje zarobią" 

Po prostu

47daa5582890.jpg

Opublikowano

0.48, 1.28 jak dla mnie te fragmenty z PS4 wyglądają fenomenalnie!

panowie jest za(pipi)iście :)

Opublikowano

Nie znasz sytuacj Fanka ;) a tak na serio do dajcie już spokój z tym wyglądem. Bankowo Wiesiek będzie na tyle dobrze wyglądał na każdej platformie, że nie zakłóci to chłonięcia tego zaje.bistego świata i uniwersum. Mam jaranko jak przy premierze każdego GTA...

Edytowane przez balon

Opublikowano

no co ty super wygląda

Opublikowano

Ale zachowanie tej dziuni oraz sam fakt nakręcenia materiału, by wytłumaczyć "co to jest speedrun"... :whyyy: 

orałbym

Opublikowano

Czego oczekujesz od fanki Dragon Age'a. xD

Opublikowano

By się nieco odstresować, cytat pochodzi z forum wieśka.

Podsumowanie informacji z PSX Extreme:

- zwiedzając świat będziemy mogli natknąć się na osoby (przynajmniej jedną), które zapoznają nas z mapą, przybliżą nam sytuację polityczną panującą w poszczególnych regionach, opowiedzą o stoczonych bitwach i osobach sprawujących władzę;

- oficjalne potwierdzenie – po skończeniu pierwszego etapu gry, cały świat zostaje otwarty i możemy iść dokąd nam się podoba;
- aby dostać się do niektórych regionów będziemy musieli wejść w posiadanie odpowiedniego dokumentu (w tym momencie mam przed oczami Paździocha i scenę z glejtem), omamić strażników dzięki zdolnościom perswazyjnym (zapewne rozwinięcie znaku Aksji) lub po prostu znaleźć jedno z ukrytych przejść. Na nowym materiale Youtubera o nicku Gopher pojawia się kolejna opcja jaką jest podjęcie się jakiegoś zadania w zamian za możliwość przepuszczenia nas przez strażników;
- umiejętność specjalna Ciri zwana "blink" nie jest niczym innym jak odpowiednikiem przewrotów wykonywanych przez Geralta, co można zauważyć na nowym materiale wideo z cyklu IGN First prezentującym 2 minuty rozgrywki z Jaskółką w roli głównej;
- Ciri nie posiada drzewka rozwoju; zdobywanie przez nią kolejnych umiejętności nie jest zależne od nas; jest to zabieg czysto narracyjny;
- w Novigradzie tablice z ogłoszeniami znajdują się dosłownie w każdej dzielnicy;
- w grze podejmiemy się czasami naprawdę specyficznych zadań pobocznych związanych z drobnymi, codziennymi sprawami, lecz zaprojektowanymi tak, aby gracz był zaskoczony (mamy kilka przykładów, ale lepiej aby poznać je przy pierwszym kontakcie z grą);
- system walki momentami przypomina gry z serii Souls od studia From Software;
- przy odpowiednim rozwinięciu postaci animacje combosów zmieniają się nie do poznania;
- we wsiach i miasteczkach trafimy na liczne sklepy. Osoba grająca wspomina, że w pierwszym lepszym miasteczku spotkała kobietę oferującą około 80 różnych przedmiotów;
- niepotrzebny loot będziemy mogli topić u odpowiedniego rzemieślnika i dzięki temu pozyskać materiały do craftingu;
- w grze pojawią się kamienie szlifierskie dające boosty do elementów ekwipunku;
- przyznano, iż od ostatniego kontaktu z grą w wersji konsolowej zmieniło się sporo – przede wszystkim gra nie razi już bugami;
- poza drobnymi przenikaniem konia przez niektóre obiekty osoba grająca przez 8 godzin prowadzenia rozgrywki nie natknęła się na żadne błędy;
- podczas starć z większą liczbą wrogów animacja utrzymywała stałe 30 klatek na sekundę;
- wspomniano, iż gra zachwyca krajobrazami, które rozciągają się aż po horyzont;
- ogromnie wrażenie na grającym zrobiła przejażdżka konno przez zatłoczony Novigrad;
- co do samego miasta – wiele budowli jest inspirowanych polskimi zabytkami m.in. Żurawiem z Gdańska;
- na mrozie uszy Geralta robią się czerwone, o czym wspominał również Rojo w swoim materiale wideo
- jakość zakupionego siodła wpływa na kondycję naszego rumaka;
- klapy na oczy redukują poziom paniki konia podczas gdy atakują nas wrogowie;
- co ciekawe, zarówno klapy na oczy jak i juki również mają kilka poziomów – przedmioty te możemy zdobywać na wiele sposobów: kupić, znaleźć albo wygrać w wyścigach konnych;
- mechanizm wyścigów konnych – na początku ustalamy stawkę, a sam wyścig polega na zaliczaniu kolejnych checkpointów, pilnowaniu paska wytrzymałości i blokowaniu rywala (przyznam, ze element ten wygląda dokładnie tak samo jak w Red Dead Redemption);
- w większych miastach będziemy mieli okazję wzięcia udziału w turniejach wyścigów konnych z większą liczbą przeciwników;
- jedyne mankamenty wersji konsolowej to trochę zbyt długie ekrany ładowania po śmierci bohatera (z tym samym problemem boryka się Bloodborne) lub podczas szybkiej podróży – zdarzało się, ze trwały nawet 40 sekund;
- zdarzało się też doczytywanie obiektów, zwłaszcza podczas galopu. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Klapy na oczy. :kaz:

Opublikowano

Powinni taki item dodawać do wersji blacharskich. 

i co drugiego pudełka wersji PS4 :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

vqDZQZ.gif

:dynia:

Opublikowano

Mam pytanie, czy mój sprzęt uniesie wiesika 3 na 1440p i na ultra ?

Mój komp:

Asus sabertooth 990fx

Amd fx 8150 (podkręcony do 4.5 Ghz)

2 x Geforce 980

16 Gb ram

2 x ssd 128 Gb

:dynia:

Opublikowano

Mój nie dźwiga nawet W1, a dałem za niego +-600 euro. Jutro kolejne mordy uruchomienia gry :/ ohh PC.

Dobre wieści sa takie, ze juz nie boje sie o wersje na konsole sony. Odbieram kolekcjonerkę, otwieram i jaram sie zawartością, a następnie odpalam gre. Proste, jak budowa cepa. 

Edytowane przez MEVEK