Starh 3 174 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Chwila to to 2 minutowe gófienko to był ten szumnie zapowiadany gameplay z ps4? Playstation Polska na FB nawet nie wiedziało co zapowiada xD Ja myślę, że tam pracują ludzie wynajęci tylko aby obsługiwać tego "fejsa" i nie mający nic wspólnego z tym co się dzieje wewnątrz polskiego oddziału. Takie mydlenie oczu i robienie dobrej miny do złej gry. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Dobra robota Sony Polska! Dzieki temu materialowi dowiedzialem sie co to jest speedrun i jakim plastikiem jest Kinga. Nic czego nie wiedzial bym juz wczesniej. Edytowane 5 maja 2015 przez hav3n 1 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Typy na oficjalnym forum płaczą o gorszą teksture muru i trawe wystajacą z kamienia osłabiaja mnie te podludzie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Typy na oficjalnym forum płaczą o gorszą teksture muru i trawe wystajacą z kamienia osłabiaja mnie te podludzie. Ale chociaz dowiedzieli sie co to jest speedrun Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Typy na oficjalnym forum płaczą o gorszą teksture muru i trawe wystajacą z kamienia osłabiaja mnie te podludzie. A u nas typ z dowodem osobistym nie umie czytać, drugi szuka streszczeń książki na ściąga.pl, a trzeci po 2 sekundach materiału nagrywanego ziemniakiem jest w stanie ocenić jakość wersji na ps4. Nie wiem co gorsze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Jestes pewien ze mowisz o 3 osobach a nie tylko o Fanku? xd Swoja droga nie wydaje mi sie ze to byl ten gameplay z ps4 ktorym sie tak tasowali w teaserze, ponoc mial byc jeszcze pokaz jej motion-capture, jakis wywiad etc. Po prostu zamiast napisac po ludzku kiedy wypuszcza material to od prawie tygodnia pisza "niebawem", az boje sie pomyslec o ich definicji slowa "pozniej" Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Po co wy tam w ogóle wchodzicie ? Playstation Polska to ni mniej, ni wiecej niż PR'owa papka dla masy, nie będzie tam nigdy nic konkretnego poza bandą gimbusów, trolli, plastików i reklam. Edytowane 5 maja 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Podobno Wiedźmin 3 nie ma mieć achievementów na Steamie? Wiadomo dlaczego, będą na GOG Galaxy .http://www.pcgamer.com/gog-galaxy-enters-open-beta/ And lo, GOG did enter the Having Your PC Game Library On A Desktop Client Instead Of On A Digital Shelf On A Website market, thus joining Steam, Origin and, grudgingly, Uplay as a potential icon on your taskbar. In short, GOG Galaxy is now in open beta. You can join it right now.Importantly, Galaxy is an optional client, and so if you do prefer the digital shelf method you can still do that. If you do download Galaxy, though, you'll get access to achievements, friends lists, optional auto-updates and a host of other nifty features. For instance, a planned rollback option will let you revert to a previous patch should a new update break your game. Which is nice.“With GOG Galaxy, we can start bringing new, big games to GOG.com,” says Piotr Karwowski, GOG's VP of online technologies, in a press release. “The first major release will be The Witcher 3: Wild Hunt, which will offer automatic updates, achievements and stats. We're getting ready to release and fully support even more AAA titles in the future.”Head to the Galaxy page to opt-in to the beta, or to peruse the selection of features it does now (or will soon) offer. Nie powiem, nieładnie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) to jest to samo co było wcześniej + kilka nowych scen, mam nadzieje że to nie ten zapowiadany gameplay Bansai wypraszam sobie, platyna w Bloodborne i bede cześciej używał tego argumentu 45 osób w temacie Wiedzmina! Edytowane 5 maja 2015 przez Fanek Cytuj
bolekSM 2 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) i jakim plastikiem jest Kinga. Kindze to ja bym serce oddał. A swoją drogą, trudno ocenić jakoś gry w jakichś skompresowanych materiałach youtube. Poczekajmy na jakąś lepszą wersję. Edytowane 5 maja 2015 przez bolekSM Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 z profilu jak siedzi na tym fotelu i gada o speedrunie, to jest przesliczna. ale jak sie odwroci, to czar pryska - wyglada jak toster z zębami 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Nawet fajny ten Bies. No i ogólnie świetna sceneria Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 na konsolach drzewa i krzaki mają sie ruszać pod wpływem wiatru czy to już nvidia physx pc? Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) na konsolach drzewa i krzaki mają sie ruszać pod wpływem wiatru czy to już nvidia physx pc?to robi akurat SpeedTree ,ktore bylo wykorzystywane w części 2 ,a na rowym silniku jest zmodyfikowane Edytowane 5 maja 2015 przez masta_g Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Nigdy nie ogarne dlaczego zrobili jasne noce które kończą się o 2-3 rano i dlaczego nie dają możliwości ustawienia sobie kamery tak jak kto chce. Tylko wiedzą że ludzie narzekają na te dwie sprawy i maja to w odbytce,jeszcze licze na jakieś zmiany w day one patch.... Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Z kamera lipa i to że zaczyna świtać koło 3 rano to tez do kitu.. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Lato jest, to i noce krótkie Ja w grach z otwartym światem nie lubię grać w nocy i jak jest możliwość, to zmieniam porę dnia, więc o krótką noc w W3 nie mam pretensji Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 hehehe mam identycznie Szczurek jak jest mozliwosc to praktycznie zawsze skippuje nocke Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Pewnie sie boicie cieniasy. Ale w wyscigach noc to koniecznosc Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 na facebooku właśnie Kinga mówi, że gameplay z PS4 pojawi sie jutro na youtube PS Polska 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Znając Playstation Polska to materiał tak wyrenderują i skompresują, potem swoje dołoży ytbe, że wielu krzykaczy wyjdzie na "ulice". Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 na facebooku właśnie Kinga mówi, że gameplay z PS4 pojawi sie jutro na youtube PS Polska " wiem że czekaliście na gameplay z ps4 i oto jest!!! już jutro..." xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi