Bansai 11 198 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Dubbing swietny: Czaruje! Ten s(pipi)iel czaruje! Fajnie bandyci reagowali werbalnie na to co Geralt wyprawial, bedzie szpil nieziemski. @Macio Odswiezylem i dalem 1080p ale dalej jakosc jest licha, nawet wyraznie slowa Dezerter nie moge przeczytac na tym filmiku. Jedyny moj zgrzyt to doczytywanie sie cieni, jak jechal na koniu bylo to widac jak ktos patrzal do przodu, ale wiekszego problemu z tym miec nie bede, cala reszta super. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Nie wiem czy to wina gry czy tego czym nagrywali, ale dropy są straszne (o ile to dropy, a nie lekkie rwanie obrazu) Tez to zauwazylem, zwlaszcza podczas jazdy na koniu. niestety spadki fps mam nadzieje, ze day one patch troche pomoze Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) U redów na forum już płacz, że gra za dobrze wygląda na konsolach btw Kosman na FB ładny pojazd zrobił po niektórych redakcjach Edytowane 6 maja 2015 przez Starh Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Draw distance podczas jazdy na koniu jest lipny. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Forum Redów dostarczało śmiechu jeszcze na długo przed premierą 2-ki, chociaż to co się dzieję ostatnio to jednak zdecydowanie wyższy poziom niż wtedy Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ten tekst dziewczynki "A ja dziś dostałam pajdkę chleba!" Uwielbiam takie smaczki jak rozmowy w tle. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Draw distance podczas jazdy na koniu jest lipny. Taki sam jest na PC Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Siak czy tak, gra prezentuje się naprawdę dobrze. Graficznie dla mnie zapowiada się bardzo miła niespodzianka, a co do spadków FPS - sprawdzę sam w dniu premiery. Już niecałe 2 tygodnie.. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Dziekuje dobranoc, nie ogladam juz wiecej nic to co zobaczylem uspokaja mnie. 19 trzeba bedzie szybko z roboty wracac Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Draw distance okropny, reszta wyglada bardzo w porzadku. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 przeciez jest identyczny jak na pc xD nie liczac tych spadkow, ktore sa i ktore daj boze zalata day one patch to wyglada to na prawde swietnie Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) (znikające drzewo po lewej xD) BTW - Dzięki Redzi za waszą technologie włosów ;] nawet bez "opcji" nvidi prezentują się świetnie w ruchu. Edytowane 6 maja 2015 przez Starh Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 @Starh Odnosnie tego znikajacego drzewa, to jest celowy zabieg, kamera ma PRIORYTET w Wiedzminie a nie obiekty na mapie, wiec nie dojdzie do sytuacji ze podczas walki kamera zablokuje Ci sie na drzewie tudziez jak na nie najedziesz to dostaniesz masakrycznego zooma ktory wytraci cie z rytmu podczas walki. Pewnie bedzie to widoczne i trzeba bedzie sie przyzwyczaic, bo to "inny" typ kamery ale jak dla mnie dobre rozwiazanie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 (edytowane) Wersja na konsole ma się dobrze Ja zauważyłem jedynie małe pop upy. Edytowane 6 maja 2015 przez Soul Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Czyli tak: gra wygląda nędznie, działa nędznie i ogólnie nędzny ten Wiedźmin Dla mnie nie klękającego prze CDP gra wygląda za(pipi)iście. Oczywiście bijący pokłony już widzą spadki fps. Mi wystarczy. Szkoda, że nie pokazali tego wczesniej. Niestety będę musiał kupić Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 nawet oczo(pipi)nego pop upu nie ma Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Gra wygląda świetnie, a Ci jak blachy się przypyerdolą do szczegółów. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ci ludzie sa dziwni, zreszta czesto podobne zachowanie mozna spotkac u nas na forumku niekiedy. Radość jednej osoby ze druga ma gorzej albo nie moze pograc godnie, co to za czasy ze jeden czlowiek drugiemu tak zle zyczy? WIem ze to norma ale ostatnio nagminnie sie to czyta. Majac i PS4 i PC wybieram PC bo ciesze sie ze moge sobie grac w 60 FPS i że żona nie bedzie truła nad głową ze chce ogladac barwy szczescia albo m jak miłość i to jest dla mnie najwazniejsze. Ciesze sie tez ze wersja na PS4 nie wyglada jak kupa i inni beda mogli godnie pograc w tak solidnego rpga. Za PS4 dałem znacznie wiecej niz 1300zl wiec nie wiem skad te ceny wyciagacie za nowa konsole. 6 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ci ludzie sa dziwni, zreszta czesto podobne zachowanie mozna spotkac u nas na forumku niekiedy. Radość jednej osoby ze druga ma gorzej albo nie moze pograc godnie, co to za czasy ze jeden czlowiek drugiemu tak zle zyczy? WIem ze to norma ale ostatnio nagminnie sie to czyta. Majac i PS4 i PC wybieram PC bo ciesze sie ze moge sobie grac w 60 FPS i że żona nie bedzie truła nad głową ze chce ogladac barwy szczescia albo m jak miłość i to jest dla mnie najwazniejsze. Ciesze sie tez ze wersja na PS4 nie wyglada jak kupa i inni beda mogli godnie pograc w tak solidnego rpga. Za PS4 dałem znacznie wiecej niz 1300zl wiec nie wiem skad te ceny wyciagacie za nowa konsole. amen Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Pomijając te dziwne rwania obrazu, to gra prezentuje się fenomenalnie jak na konsole. Przecież te konsole jeszcze nie pokazały na co je stać, więc ja się pytam jakie "jak na konsole" ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Szydercze posty przenioslem do CW, nie zapominajcie panowie ze tutaj skupiamy sie przede wszystkim na samej grze, a nie na platformach. 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Niektórzy narzekali na ojczysty język, a tu takie kwiatki na gafie I sure hope the US version at least has Polish voices. I played the first two that way, and would hate to be stuck with English. Damn I want to play it in polish now. The ambient chatter fits perfectly (pipi)a here, (pipi)a there, feels like home. German version will probably only have German/English audio But don't really want to import. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 To chyba jeszcze raz wypada pozdrowić serdecznie ludzi, którzy beda grali w wersje Angielska 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi