Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

To jeśli nie spieszy Ci się mocno z graniem, a jesteś już przy końcu sagi - najlepiej będzie najpierw ją dokończyć.

Opublikowano

Boty :frog:

Mi się wydaje, że ta umowa Microsoftu z Redami dotyczy nie tylko kart do limitki, ale również obejmuje nie pokazywanie gry przed premierą. ;)

Opublikowano

A tak liczyłem na analizę Fanka. :(

Opublikowano

a to beka bo czytalem juz wiele komentow jak wersja xbona odstaje od pc po tym filmiku

bez kitu tym amebom mozna pokaza 3 takie same obrazki, 3 podpisy platform i kazdy bedzie specem od różnic

Opublikowano

Może oglądali jak ja - na telefonie w 480p :sorcerer:

Opublikowano

Cholera, długo zwlekają z pokazaniem tej gry na Xone, aż podejrzane :/

IMO nie ma obawy, jestem pewien, że gra na XOne będzie wyglądała tak samo jak na PS4, oprócz rozdzielczości.

Opublikowano

Tak mówili twórcy od zawsze. Za parę dni się przekonamy.

Opublikowano

moj insajder twierdzi, ze na ps4 w fullu zdarzaja sie spadki fps i to dosc czeste wiec ja bym serio sie mocno bal o wersje na xone, oby ten day one patch cos naprawil

Opublikowano

No i gra zamówiona podstawowa tam ersja za 189zl (z rabacikiem) na ps4. Jednak wiedzmina pogram zamiast project cars. To bedzie fantastyczny weekend po premjerze. Mam zamiar zarwac nocke piwko pizza i Gerald.

Opublikowano

Nigdy nie ogarne dlaczego zrobili jasne noce które kończą się o 2-3 rano i dlaczego nie dają możliwości ustawienia sobie kamery tak jak kto chce. 

Tylko wiedzą że ludzie narzekają na te dwie sprawy i maja to w odbytce,jeszcze licze na jakieś zmiany w day one patch....

ale ze co? walczac z jakims potworem nie moge swobodnie obracac kamera?
Opublikowano

fanek czekam na fachową analizę wersji na xbona, nie zawiedź mnie

już śpiesze z fachową analizą - nie ma sie czym martwić, jest tam grafika

Opublikowano

Olać grafikę - są cycki. :)

Filmik z Conanem pod koniec mnie zmasakrowal, ta radosc xD

Opublikowano

Kto bedzie z was gral na Xboxie One?

Swoja droga Szczurek swiatowiec, w stalym kontakcie z deweloperami :)

Opublikowano

Obecny!

Choć coś czuje, że dużo nas nie będzie.

jo bede gral, a co jakis dym?

Żaden, tylko premierę nam przełożyli na lipiec:)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ja też będe ogrywał na łoniaku,chyba ze zielona wersja wieśka bedzie do pupy to zmykam na PC.

Opublikowano

Też mam taką opcję, ale liczę, że faktycznie wersja xboxowa będzie się różnić tylko rozdzielczością od PS4 i nic więcej się nie będzie pierdzielić na tyle, by nie dało się komfortowo grać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jo bede gral, a co jakis dym?

Haha :D

Też mam taką opcję, ale liczę, że faktycznie wersja xboxowa będzie się różnić tylko rozdzielczością i nic więcej się nie będzie pierdzielić, by nie dało się komfortowo grać.

I tak pewnie będzie. Bez spiny, jestem pewien, że REDzi dali radę.