Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Tymczasem na forum CDP hejt na nowy trailer: za mało finisherów, ciągle te same widzimy, tylko się tłuką na nim, nic nowego, najgorszy trailer, nuda.... i tak można w nieskończoność wymieniać.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 957,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Forum CDP jest zbiorowiskiem najgorszych betonów, kretynów i balasów, jakich świat chyba nigdy nie widział - powinny to forum zamknąć, a dostęp dawać tylko tym, którzy przeszli test na inteligencje, albo mają IQ powyżej 100 :/

Opublikowano

Tymczasem na forum CDP hejt na nowy trailer: za mało finisherów, ciągle te same widzimy, tylko się tłuką na nim, nic nowego, najgorszy trailer, nuda.... i tak można w nieskończoność wymieniać.

Tymczasem poza forum:

ibmPEsn6e6ksdj.gif

:dynia:

Opublikowano

Forum CDP jest zbiorowiskiem najgorszych betonów, kretynów i balasów, jakich świat chyba nigdy nie widział - powinny to forum zamknąć, a dostęp dawać tylko tym, którzy przeszli test na inteligencje, albo mają IQ powyżej 100 :/

To nikt by tam nie został.

Opublikowano

dzieki ksiazkom mam wiekszy hajp na gierke niz przy premierze gta5, dziwne uczucie

Opublikowano

Ja podobny hajp miałem tylko przy Skyrimie. Z tą różnicą, że tutaj moje ciało jest 50 razy bardziej gotowe.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak im tam na tym forum powinni napisać :/

6ec38da5804062a28fcb1ed82af79089_page.jp

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ogladaliscie gameplay AngryJoe? Duzo tam spoilerow? Bo on ostatnio sie tym w ogole nie przejmuje i wali spoilerami na lewo i prawo.

Opublikowano

Ten z eventu? Wydaje mi się, że jest spoiler free, ale nie da się tego oglądać przy włączonych głośnikach i trzeba przymknąć oko na to jak lamią same granie, zupełnie jakby pierwszy raz pada i grę video na oczy widzieli.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To o tym samym mówimy. Tylko nie miej żalu, gdy raka dostaniesz.

Opublikowano

No i gra zamówiona podstawowa tam ersja za 189zl (z rabacikiem) na ps4. Jednak wiedzmina pogram zamiast project cars. To bedzie fantastyczny weekend po premjerze. Mam zamiar zarwac nocke piwko pizza i Gerald.

Geralt ku.rwa 

Opublikowano

Żerar depardje

Opublikowano

My name is Geraldo, Geraldo of Rivera :D
5ewklk.jpg

Geraldo Rivera to dość znany prawnik/ host telewizyjny w USA :P

Opublikowano

Tak im tam na tym forum powinni napisać :/

Mi z całej twórczości sapka podoba się ten cytat (opowiadanie - mniejsze zło)

45e8ab7cddd332db16c9f3b9375a71f7_page.jp

Ci którzy nie czytali książek o Wieśku - współczuję :( 

Opublikowano

tez mam swoj ulubiony cytat z wiedzmina:

"a to za dziewką goni, straszy, grozi, że dupczył będzie"

xDDD

Opublikowano

tez mam swoj ulubiony cytat z wiedzmina:

"a to za dziewką goni, straszy, grozi, że dupczył będzie"

xDDD

Diabol  :good: