Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Starh jak rozk*rwił :dynia:

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Prasa już dawno gra, w przyszłym tygodniu będą recenzje. W sumie można było się domyślić, że podobne sytuacje będą. Tylko plebs musi czekać. Choć ta szopka z kolekcjonerkami trochę niesmaczna...

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Zaraz pewnie bana dostanie. :D

Dostał bana, a zaraz potem unbana...

Spoilery będą latać za 2 dni (maks) na lewo i prawo :(

"Streamer said he paid to get ban lifted, what?"

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Prasa już dawno gra, w przyszłym tygodniu będą recenzje. W sumie można było się domyślić, że podobne sytuacje będą. Tylko plebs musi czekać. Choć ta szopka z kolekcjonerkami trochę niesmaczna...

Niestety, pewnie znowu preorderowcy ( w tym ja) zagrają w dniu premiery. Reszta dorwie grę w weekend. 

Opublikowano (edytowane)

w wersji dla arabów czar "igni" pewnie po pełnym ulepszeniu powoduje wybuch geralta z okrzykiem allah akbar! a potem scenka seksu z 72 dziewicami i na końcu napis "load from last save"

Edytowane przez Yano
Gość suteq
Opublikowano

Pora chyba na odłączenie się od growego internetu. :)

Opublikowano (edytowane)

Oficjalny profil Redów ogląda to coś na streamie, zapewne wkur.. na maksa :/

Bansai ma fetysz krwi Panowie  :drag:   (czy to ty, Regis?)  :sorcerer:

"Please kill a human to check blood splatter effect on them. When you get back to open world"

• Bansai_: Go kill some humans

:sir:

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Kto z obecnych odbiera kolekcjonerkę o z paczkomatu północy i wrzuci tu zaraz po powrocie jej fotki? Bo i tak 19 będę z rana szukał unboxingów. oglądać to jedno, mieć w łapie to drugie. 

• Plusik 1
Opublikowano

Oficjalny profil Redów ogląda to coś na streamie, zapewne wkur.. na maksa :/

Bansai ma fetysz krwi Panowie  :drag:   (czy to ty, Regis?)  :sorcerer:

"Please kill a human to check blood splatter effect on them. When you get back to open world"

• Bansai_: Go kill some humans

To ja, potrzebuje tej wiedzy do mojego tematu, nie jestem jedyny ktory to pisze, na forum redow stworzylem ruch zadnych krwi bestii :D

btw. Gra mu sie zawiesila, lul.

Opublikowano

Forum redów jak zwykle na propsie

Redzi zawalili też bo mogli dać zabezpieczenia konsolowe również, nigdy się nie nauczą zawsze coś wyciec im musi
Gość suteq
Opublikowano

Gameplay z XO miał być w tym tygodniu, kończy się nam piątek, a dalej cisza. 

Opublikowano (edytowane)

Jeden z gości gra w wersję z XONE i chociaż kompresja strasznie psuje obraz, to i tak prezentuje się to bardzo dobrze, przynajmniej z tego, co zauważyłem przez kilka minut oglądania.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Typ się dziwi dlaczego go zabili w obozie Nilfgaardu, po tym jak wyciągnął miecz przy wszystkich żołnierzach.

Nie da się tego oglądać, koleś nie umie grać, a od jego komentarza więdną uszy.

I pomyśleć, że taki wielbiciel kóz gra tydzień przed normalnymi ludźmi.

:frog: