blantman 5 780 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 ale macie ból pupy. Ja mam opłaconą kolekcjonerkę i kurier prawilnie przyjedzie 19 maja. Co z tego czy zagram teraz czy za tydzień jak z gra spędzę i tak ponad miesiąc jak nie 2 To że wyciekło gdzieś to nie wina cdp a jakiegoś ciapciakowatego sklepu. Zawsze będą wycieki. Pamiętam ten z re 6 chyba miesiąc przed premierą 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Jeden z gości gra w wersję z XONE i chociaż kompresja strasznie psuje obraz, to i tak prezentuje się to bardzo dobrze, przynajmniej z tego, co zauważyłem przez kilka minut oglądania. na twitchu? bo juz został tylko jeden stream z ps4 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Tak, na Twitchu, ale z tego co zauważyłem, to zdjęli już ten stream. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 No to chyba zaczaje sie na stream z xo bo dzisiaj na 100% jakis jeszcze bedzie Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Właściwie, jeśli chodzi o ten wyciek, to chciałbym się dowiedzieć, jak płynnie gra działa w Novigradzie, czy nie ma spadków fps itd. A od wszelakich spoilerów fabularnych broń nas Boże. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 No to chyba zaczaje sie na stream z xo bo dzisiaj na 100% jakis jeszcze bedzie Na razie jeden dostał bana. xD Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 ale macie ból pupy. Ja mam opłaconą kolekcjonerkę i kurier prawilnie przyjedzie 19 maja. Co z tego czy zagram teraz czy za tydzień jak z gra spędzę i tak ponad miesiąc jak nie 2 To że wyciekło gdzieś to nie wina cdp a jakiegoś ciapciakowatego sklepu. Zawsze będą wycieki. Pamiętam ten z re 6 chyba miesiąc przed premierą Wszyscy mieli zacząć w tym samym momencie, a wyszło jak zawsze. Na pocieszenie przynajmniej ich wersja ma ocenzurowany gore do pewnego stopnia i można zobaczyć jedynie nagie pośladki, bo wacki, pipcie i cycuszki są całkowicie haram. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) No ale jednak z nocą to pojechali po bandzie. Sorry że w oknie ale na full screen nie mogłem zapisać obrazu ale widać to co mnie najbardziej gryzie,w sumie to dość słoneczna noc Edytowane 8 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 No ale jednak z nocą to pojechali po bandzie. Sorry że w oknie ale na full screen nie mogłem zapisać obrazu ale widać to co mnie najbardziej gryzie,w sumie to dość słoneczna noc Zaraz tam słoneczna noc. Wystarczy przypomnieć sobie, że Geralt widzi w ciemności lepiej niż my z noktowizorem Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 No niby zgodne z lore ale jak dla mnie troche masakruje klimat nocnych polowań i tu mnie boli. Najwyżej jak tego nie poprawia w patchu to będę skipował nocki . Wrzuciłem to na oficjalne forum wieśka...czekam na gófnoburze. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) wiadomo na jakiej wersji grał ten gość? 2 z pc Edytowane 8 maja 2015 przez Fanek Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) No niby zgodne z lore ale jak dla mnie troche masakruje klimat nocnych polowań i tu mnie boli. Najwyżej jak tego nie poprawia w patchu to będę skipował nocki . Wrzuciłem to na oficjalne forum wieśka...czekam na gófnoburze. Gófnoburze tam mają o to od dawna Mnie tam to aż tak nie przeszkadza. wiadomo na jakiej wersji grał ten gość? Z PS4 było to na twitchu. Edytowane 8 maja 2015 przez McDrive 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Ponarzekam a i tak będę grał z bananem na ryju,jak poprawia to ok jak nie to trudno. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) w tej chwili na twitchu są dwa streamy z PS4 i Xbox linki poniżej http://www.twitch.tv/un9a7yxbox http://www.twitch.tv/maskedgamercallv2 Edytowane 8 maja 2015 przez Fanek Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Ponarzekam a i tak będę grał z bananem na ryju,jak poprawia to ok jak nie to trudno. Wolałbym żeby zmienili tą zieloną poświatę przy "blinku" Ciri na jakąś smugę jej postaci, ale też będę grał z bananem Poza tym to nie umiem opisać jak bardzo podoba mi się ta poruszająca się roślinność Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Jak to (pipi) wyglada I to na obu konsolach! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 tylko długie loadingi jak sie zginie, 40-50sec Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Kto to widział, żeby polacy wyznaczali standardy w grach. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) To ja sobie juz zarzucam bana na filmiki z W3 widziałem co chciałem na twitchu wersja XO i PS4 wygląda jak dla mnie jak YTowa wersja z PC, różnice widze tylko czysto kosmetyczne i jakiś tam ciut większy popup. Prolog na XO wyglądający jak ten oficjalny z PC ale będzie ból pupy ,i na łoniaku tak nie wieje jak na razie Edytowane 8 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Czyli po staremu trzeba miec 2x drozszego kompa od konsoli by grac w takiej samej jakosci Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Te gry nie sa w takiej samej jakosci, 60 fps a 30 fps to jednak duza roznica. Gwarantuje Ci ze jak masz kolege z odpowiednim setupem to zobacz jak to u niego wyglada na zywo i sie rusza. Fajnie bo ktos da 1600zl za konsole i pogra w pieknie wygladaja wersje, ktora da mu duzo frajdy, a fpsy zapewne lataja mu kolo doopy, fajnie bo maniak rowniez zagra w piekna wersje gry, do tego w 60 klatkach i tez bedzie zadowolony. Nie wiem naprawde po co tak pieprzyc na lewo i prawo, "mam lepiej bo zaplacilem mniej". Dobrze wiemy ze dla maniaka to wszystko jedno czy komp 2x wiecej kosztuje bo i tak cala kasa leci w jedyny kochane hobby jakim sa gierki. 4 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Nie wiem czy już ktoś pytał, ale nie chce mi sie przeglądać całego tematu. Będzie polski dubbing w wersji na UK ? Czy mam zamawiać z ebaya wersje polską?. Dzięki Edit: Znalazłem, jakby się komuś przydało to zamieszczam PolandText: Russian/Czech/Hungarian/English/PolishVO: English/Russian/PolishPrint: Polish United Kingdom, Sweden, The Netherlands, Iceland, Ireland, Belgium, Denmark, Finland, Norway, PortugalText: Russian/Czech/Hungarian/English/PolishVO: English/Russian/PolishPrint: English+Quickstart Swedish/Finnish/Dutch/Portuguese Germany, Austria, Liechtenstein, Luxembourg, SwitzerlandText: English/French/Italian/German/Spanish/PolishVO: English/French/German/PolishPrint: German Edytowane 9 maja 2015 przez Sqtr78 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Za 3tys. komp full hd i 60 fpsów ...zobaczymy na premiere. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi