Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za ludzie - kogo obchodzi to w co bedziecie grac, na konsoli czy na kompie, na jakich ustawieniach itd. Zawsze bedzie wojna komp vs konsola. Liczy sie gra i fun plynacy z niej a nie poziom detali.

Opublikowano

Ech... Hype na Wieśka przekroczył u mnie wszelkie granice i mimo braku gotówki, kupiłem w końcu PS4.

Dodatkowo wprowadzam się w klimat, czytając opowiadania (nie wiem, czy zdążę choćby zacząć sagę przed premierą, ale trudno), a także chyba po raz pierwszy w życiu, zupełnie z własnej i nieprzymuszonej woli, zagram w grę z polskim dubbingiem, który zawsze uważam za zło największe.

Tutaj jednak mam do czynienia z polską grą, osadzoną w swojskich realiach i żaden angielski "F*CK" nie odda mi klimatu, obojętnie jakby nie był profesjonalnie przeczytany (i to w zasadzie jedyna moja obawa, standardowo przy polskich wersjach - nadmierna teatralność i egzaltowanie - oby tego było jak najmniej).

A żeby nie było, że same "ochy i achy" to zastanawia mnie, kto odpowiada za projekt okładki. Jest absolutnie beznadziejna, serio.

Nie mogli już zatrudnić Bogusława Polcha, żeby im machnął jakiegoś fajnego arta na przód pudełka? Ta postać Geralta na białym tle... sterylnie i zupełnie bez polotu.

No i to byłoby na tyle, w kwestii "co wygląda brzydko w trzecim Wiedźminie" - tylko okładka, reszta cudeńko :)

• Plusik 6
Opublikowano

Kto z obecnych odbiera kolekcjonerkę o z paczkomatu północy i wrzuci tu zaraz po powrocie jej fotki? Bo i tak 19 będę z rana szukał unboxingów. oglądać to jedno, mieć w łapie to drugie. 

Ja będę wrzucać fotki do zakupów growych ;) 

Opublikowano

Ech... Hype na Wieśka przekroczył u mnie wszelkie granice i mimo braku gotówki, kupiłem w końcu PS4.

Dodatkowo wprowadzam się w klimat, czytając opowiadania (nie wiem, czy zdążę choćby zacząć sagę przed premierą, ale trudno), a także chyba po raz pierwszy w życiu, zupełnie z własnej i nieprzymuszonej woli, zagram w grę z polskim dubbingiem, który zawsze uważam za zło największe.

Tutaj jednak mam do czynienia z polską grą, osadzoną w swojskich realiach i żaden angielski "F*CK" nie odda mi klimatu, obojętnie jakby nie był profesjonalnie przeczytany (i to w zasadzie jedyna moja obawa, standardowo przy polskich wersjach - nadmierna teatralność i egzaltowanie - oby tego było jak najmniej).

A żeby nie było, że same "ochy i achy" to zastanawia mnie, kto odpowiada za projekt okładki. Jest absolutnie beznadziejna, serio.

Nie mogli już zatrudnić Bogusława Polcha, żeby im machnął jakiegoś fajnego arta na przód pudełka? Ta postać Geralta na białym tle... sterylnie i zupełnie bez polotu.

No i to byłoby na tyle, w kwestii "co wygląda brzydko w trzecim Wiedźminie" - tylko okładka, reszta cudeńko :)

Design Geralta w jego komiksie był katastrofalny  :angry: A sama okładka wg mnie taka sobie. Zrobili to celowo by ludzie zamawiali steelbooka? :blum1:

Opublikowano (edytowane)

loadingi 40-50sec po śmierci wczoraj na streamie

arabski Witcher

the-wticher-3-uae-1.jpg?zoom=1.5&resize=

the-wticher-3-uae-2.jpg

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Za 3tys. komp full hd i 60 fpsów ...zobaczymy na premiere.

Nie ma szans na takim kompie full HD i 60 fps chyba, że na medium detale.

Haha szybko banują chłopaków :) ile minut trwał rekordowy stream? To są bany czasowe czy pernamentne?

Edytowane przez TrueGrand
Gość Kyo
Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
Dobra Panowie - widzę że się zaczęło - każdy nieoznaczony spoiler z gry będzie skutkował nie warnem tylko banem na forum. Na stałe.
Opublikowano

Sage przeczytałem w życiu 5 lub  razy więc znam dobrze. Właśnie skończyłem Sezon Burz, który był spoko. Dwójki na Xie nie skończe na czas, ale jestem gotowy jak przed premierą GTA5. Odliczam godziny, dosłownie bo mi na telefonie wyświetla :)))

Opublikowano (edytowane)

podobal ci sie sezon burz? wielu ludzi twierdzi ze to dzielo to pijackie manewry sapkowskiego i odcinanie kuponow. sam nie czytalem i nie wiem czy mi sie chce

bansai, kyo na jakiej platformie bedziecie grali?

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

No i stalo sie :) wlasnie ukonczylem W1, nareszcie ! Teraz tylko pytanie jak mi bedzie chodzil W2 na pc, bo z360 juz dawno sprzedalem... Tak czy siak nadrabiam zaleglosci co by z W3 chlonac jak najwiecej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość Kyo
Opublikowano

Ja będę grał na PS4. Z miłą chęcią przeczytałem Sezon Burz. Bardziej traktuję to jako swego rodzaju spin off ale kilka nawiązań do sagi było.

Opublikowano (edytowane)

podobal ci sie sezon burz? wielu ludzi twierdzi ze to dzielo to pijackie manewry sapkowskiego i odcinanie kuponow. sam nie czytalem i nie wiem czy mi sie chce

miał sowje momenty SB ,spotkac w grze Lisice były by "miło" Edytowane przez masta_g
Opublikowano

Sezon Burz zly nie jest. Do ksiazki przy premierze podeszlem z dystansem i bawilem sie swietnie. Warto przeczytac chociazby dla

Strazniczek co Geralta 'ladnie' potraktowaly.

Opublikowano

na Xboxie jest troche rozmazany jednak przez 900p i słabsze oświetlenie, wiadomo jakość ze streama, ale jest to jakieś odniesienie

PC vs Xbox

w3-comp-10.jpg

w3-comp-9.jpg

w3-comp-1.jpg

w3-comp-2.jpg

w3-comp-8.jpg

w3-comp-7.jpg

http://gearnuke.com/witcher-3-wild-hunt-xbox-one-version-looks-great-compared-pc-version/

Cuchnie fejkiem jak z bardaszanej rury. Z takimi "screenami" to wypyrtalaj na CW, albo lepiej nie, bo nawet tam Cie wysmieja...

• Plusik 3