Koleś88 335 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Nie ma szans ewentualnie FHD, textury medium-high (pewnie bedzie ultra tez) i 60fps z dropami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
zizikus1 0 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Co za ludzie - kogo obchodzi to w co bedziecie grac, na konsoli czy na kompie, na jakich ustawieniach itd. Zawsze bedzie wojna komp vs konsola. Liczy sie gra i fun plynacy z niej a nie poziom detali. Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Ech... Hype na Wieśka przekroczył u mnie wszelkie granice i mimo braku gotówki, kupiłem w końcu PS4. Dodatkowo wprowadzam się w klimat, czytając opowiadania (nie wiem, czy zdążę choćby zacząć sagę przed premierą, ale trudno), a także chyba po raz pierwszy w życiu, zupełnie z własnej i nieprzymuszonej woli, zagram w grę z polskim dubbingiem, który zawsze uważam za zło największe. Tutaj jednak mam do czynienia z polską grą, osadzoną w swojskich realiach i żaden angielski "F*CK" nie odda mi klimatu, obojętnie jakby nie był profesjonalnie przeczytany (i to w zasadzie jedyna moja obawa, standardowo przy polskich wersjach - nadmierna teatralność i egzaltowanie - oby tego było jak najmniej). A żeby nie było, że same "ochy i achy" to zastanawia mnie, kto odpowiada za projekt okładki. Jest absolutnie beznadziejna, serio. Nie mogli już zatrudnić Bogusława Polcha, żeby im machnął jakiegoś fajnego arta na przód pudełka? Ta postać Geralta na białym tle... sterylnie i zupełnie bez polotu. No i to byłoby na tyle, w kwestii "co wygląda brzydko w trzecim Wiedźminie" - tylko okładka, reszta cudeńko 6 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Kto z obecnych odbiera kolekcjonerkę o z paczkomatu północy i wrzuci tu zaraz po powrocie jej fotki? Bo i tak 19 będę z rana szukał unboxingów. oglądać to jedno, mieć w łapie to drugie. Ja będę wrzucać fotki do zakupów growych Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Stream z Xboxa http://www.twitch.tv/xboxonestyle Wygląda to bdb Ehhh 1,5 tyg jeszcze Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Miauuuuuu http://www.benchmark.pl/aktualnosci/wiedzmin-3-dziki-gon-bedzie-mial-pogode-inspirowana-driveclub.html Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Stream z Xboxa http://www.twitch.tv/xboxonestyle Wygląda to bdb Ehhh 1,5 tyg jeszcze Fajnie jak rzucal igni w te zjawe a jej sie palily rekawy/rece prawie zginal, bysmy zobaczyli faktycznie jak to jest z tymi loadingi po smierci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Też miałem nadzieję że zginie Chcialem zobaczyć loading jaki jest długi Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Ech... Hype na Wieśka przekroczył u mnie wszelkie granice i mimo braku gotówki, kupiłem w końcu PS4. Dodatkowo wprowadzam się w klimat, czytając opowiadania (nie wiem, czy zdążę choćby zacząć sagę przed premierą, ale trudno), a także chyba po raz pierwszy w życiu, zupełnie z własnej i nieprzymuszonej woli, zagram w grę z polskim dubbingiem, który zawsze uważam za zło największe. Tutaj jednak mam do czynienia z polską grą, osadzoną w swojskich realiach i żaden angielski "F*CK" nie odda mi klimatu, obojętnie jakby nie był profesjonalnie przeczytany (i to w zasadzie jedyna moja obawa, standardowo przy polskich wersjach - nadmierna teatralność i egzaltowanie - oby tego było jak najmniej). A żeby nie było, że same "ochy i achy" to zastanawia mnie, kto odpowiada za projekt okładki. Jest absolutnie beznadziejna, serio. Nie mogli już zatrudnić Bogusława Polcha, żeby im machnął jakiegoś fajnego arta na przód pudełka? Ta postać Geralta na białym tle... sterylnie i zupełnie bez polotu. No i to byłoby na tyle, w kwestii "co wygląda brzydko w trzecim Wiedźminie" - tylko okładka, reszta cudeńko Design Geralta w jego komiksie był katastrofalny A sama okładka wg mnie taka sobie. Zrobili to celowo by ludzie zamawiali steelbooka? :blum1: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Wiesiek na xbonie wygląda zayebiscie, można spać spokojnie :3 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) loadingi 40-50sec po śmierci wczoraj na streamie arabski Witcher Edytowane 9 maja 2015 przez Fanek 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 to jesteś nędzniak, jeśli będziesz ginął co pół minuty. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Przyzwyczajony już jestem do takich A teraz PS4 http://www.twitch.tv/x2face_ co chwilę są banowani. Edytowane 9 maja 2015 przez Malibu Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Kusi kusi, ale sobie daruje ogladanie streamow. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Za 3tys. komp full hd i 60 fpsów ...zobaczymy na premiere.Nie ma szans na takim kompie full HD i 60 fps chyba, że na medium detale. Haha szybko banują chłopaków ile minut trwał rekordowy stream? To są bany czasowe czy pernamentne? Edytowane 9 maja 2015 przez TrueGrand Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) na Xboxie jest troche rozmazany jednak przez 900p i słabsze oświetlenie, wiadomo jakość ze streama, ale jest to jakieś odniesieniePC vs Xbox http://gearnuke.com/witcher-3-wild-hunt-xbox-one-version-looks-great-compared-pc-version/ Edytowane 9 maja 2015 przez Fanek 1 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 + Dodał MODERATOR Dobra Panowie - widzę że się zaczęło - każdy nieoznaczony spoiler z gry będzie skutkował nie warnem tylko banem na forum. Na stałe. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Sage przeczytałem w życiu 5 lub razy więc znam dobrze. Właśnie skończyłem Sezon Burz, który był spoko. Dwójki na Xie nie skończe na czas, ale jestem gotowy jak przed premierą GTA5. Odliczam godziny, dosłownie bo mi na telefonie wyświetla )) Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) podobal ci sie sezon burz? wielu ludzi twierdzi ze to dzielo to pijackie manewry sapkowskiego i odcinanie kuponow. sam nie czytalem i nie wiem czy mi sie chce bansai, kyo na jakiej platformie bedziecie grali? Edytowane 9 maja 2015 przez Andżej Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 No i stalo sie wlasnie ukonczylem W1, nareszcie ! Teraz tylko pytanie jak mi bedzie chodzil W2 na pc, bo z360 juz dawno sprzedalem... Tak czy siak nadrabiam zaleglosci co by z W3 chlonac jak najwiecej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Ja będę grał na PS4. Z miłą chęcią przeczytałem Sezon Burz. Bardziej traktuję to jako swego rodzaju spin off ale kilka nawiązań do sagi było. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) podobal ci sie sezon burz? wielu ludzi twierdzi ze to dzielo to pijackie manewry sapkowskiego i odcinanie kuponow. sam nie czytalem i nie wiem czy mi sie chcemiał sowje momenty SB ,spotkac w grze Lisice były by "miło" Edytowane 9 maja 2015 przez masta_g Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Sezon Burz zly nie jest. Do ksiazki przy premierze podeszlem z dystansem i bawilem sie swietnie. Warto przeczytac chociazby dla Strazniczek co Geralta 'ladnie' potraktowaly. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 na Xboxie jest troche rozmazany jednak przez 900p i słabsze oświetlenie, wiadomo jakość ze streama, ale jest to jakieś odniesienie PC vs Xbox http://gearnuke.com/witcher-3-wild-hunt-xbox-one-version-looks-great-compared-pc-version/ Cuchnie fejkiem jak z bardaszanej rury. Z takimi "screenami" to wypyrtalaj na CW, albo lepiej nie, bo nawet tam Cie wysmieja... 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi