Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie fajniej samemu to odkryć a nie oglądać jakieś filmiki kręcone lodówką?

Nie.

a potem bedzie miauczenie że taka sobie i nic nie zaskakuje bo wszystko już widzieli :notbad:
Chłopie, ja od pół roku znam zakończenie tej gry i nie żałuję.

Teraz przydałby się gameplay bez kompresji z ps4, ale na to nie ma szans.

Opublikowano (edytowane)

No dobra co sądzicie o tym video bez kompresji z Xboxa?

ja na razie sie wstrzymam z opinią, chetnie was bym posłuchał

zajefajnie wyglądają polskie brzozy :)

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Bez trolowania bo nie zależy mi na trawie ale w oczy sie rzuciło że jakoś jej tak mało.

Może specyfika pokazanego miejsca ale na ps4 takiej pustki nie było.

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Zassalem, obejrzalem i co moge powiedziec? 

Mysle ze beda bardzo, a to bardzo chory przez nastepne pare tygodniu tak zeby w pracy mnie nie widzieli, ale Geraltem to ostro beda kurtyzane i strzygi rzniete :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Zakładam, że gra osiąganie te 92 na meta, no chyba że "pewni" recenzenci nie polubią "słowiańskich" klimatów oraz systemu walki (wielu na pokazach mówiło, że nawet na easy ginęli  :reggie:

Edytowane przez Starh
Opublikowano (edytowane)

Bez trolowania bo nie zależy mi na trawie ale w oczy sie rzuciło że jakoś jej tak mało.

Może specyfika pokazanego miejsca ale na ps4 takiej pustki nie było.

Ja jestem w pełni uspokojony, gra wygląda świetnie, a brak paru krzaków zieleniny na pewno nie przeszkodzi w imersji oraz ujmą do fabuły czy też walk nie będzie żadną. O ile faktycznie jest tej trawy mniej.

No ale czekamy na fachową analizę Fanka. ;)

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Choć tu kolorystycznie wygląda bliżej do tej z unboxingu Majora Nelsona. Podstawka bardziej zielona, małe pióra na łapie w większości brązowe, podobnie jak grzywa. Ale ta fotka mnie zaniepokoiła. Wyczuwam niezły cyrk, jeśli to tak będzie wyglądać. 

Opublikowano

Wygląda normalnie, światło na zdjęciu jest lipne. Ponadto nie sugerujcie się obrazkiem na białym tle, bo to wersja pokazowa, nad którą artysta spędził więcej czasu przy malowaniu drobnych szczegółów.

Opublikowano (edytowane)

Uwaga na drobne spoilery.

A więc zaczęło się. Boję się o swoje zdrowie psychiczne po dzisiejszych recenzjach, które hype podniosą do maksymalnego poziomu.
Jeszcze tylko tydzień...

Edytowane przez Hum
  • Plusik 2