YETI 10 944 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Ale chyba nie wszystko wygląda tak pięknie jak pokazują... takie coś namierzyłem (w spoilerach zwykłe screen'y) Co nie zmienia faktu, że dla Wieśka kupiłem niedawno PS4, więc będzie się działo :facepalmz: A czy te screeny oddają, jak ta gra wygląda? http://static.gamespot.com/uploads/original/1188/11888561/2432678-0723579134-2388300-4565038567-1920x-1 http://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2014/08/DCBeta-10.jpg W ruchu te dwa racery wyglądają jakieś milion razy lepiej. Gra na screenach, zazwyczaj tych robionych przez graczy, wygląda znacznie gorzej niż to co widzimy na ekranie tv. Screen screenowi nie równy. Edytowane 12 Maja 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ciekawe że gram.pl i gry online pl dały najniższe oceny - może dlatego że grali po polsku ? i STOP!!! GOL dal ocene slaba bo to bezmozgi ktorym dupa pekla ze nie graja na PC wiec woleli mowic tylko jak to wersja konsolowa ssie. Wg mnie CDPR popelnilo blad wysylajac takim debilnym portalom jak CDA czy GOL wersje PS4, liczac ze beda w stanie obiektywnie podejsc do sprawy i nie robic sobie system wars w recenzji. 7/10 konsole, ale na pc pewnie bedzie ladniej wiec 9/10 - szczyt IDIOTYZMU Gram.pl napisal to o dubbingu: Udźwiękowienie Dzikiego Gonu może bowiem stanowić wzorzec dla innych. Pod każdym względem. Polski dubbing i jego reżyseria zasługują na najwyższe pochwały, będąc rewelacyjnym uzupełnieniem mistrzowsko napisanych dialogów. http://www.gram.pl/artykul/2015/05/12/wiedzmin-3-dziki-gon-recenzja.shtml Takze Yano... STOP!!! And go home 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ciekawe że gram.pl i gry online pl dały najniższe oceny - może dlatego że grali po polsku ? i STOP!!! nie naskakujcie na mnie! mimo całego tego gadania prawdopobnie sam sie przełamie i jednak będę grał po polsku, a przynajmniej obczaje. ale nie oszukujmy sie - trzeba sie spodziewać że jakaś część polskich głosów będzie słaba, nie mamy tylu dobrych aktorów dubbingowych, a w dodatku większość ma teatralną maniere Niech ktoś wklei gif "(pipi)a! Nie czytam dalej", bo to już jest parodia. Co z tego, że u nas kilka głosów będzie słabych skoro w innych wersjach tylko kilka głosów będzie dobrych, a reszta, łącznie z Geraltem będzie ssała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ciekawe że gram.pl i gry online pl dały najniższe oceny - może dlatego że grali po polsku ? i STOP!!! nie naskakujcie na mnie! mimo całego tego gadania prawdopobnie sam sie przełamie i jednak będę grał po polsku, a przynajmniej obczaje. ale nie oszukujmy sie - trzeba sie spodziewać że jakaś część polskich głosów będzie słaba, nie mamy tylu dobrych aktorów dubbingowych, a w dodatku większość ma teatralną maniere fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 CHCE ZOBACZYC SCENE SEKSU NA JEDNOROŻCU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przeczytałem recke Kosa bo szanuje kolesia, napisał że system walki jest beznadziejny i drewniany. Szkoda, bo lubie siekać potwory. Możesz dać linka Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Beka, że w Polszy narzekają na grafikę a zachodni Eurogamer w wideo recenzji "Tak, własnie tak pięknie wygląda ta gra w wersji na ps4" xD Gol to tam jeszcze pal ich licho, ale "pałę goryczy" przegięło CDA. Edytowane 12 Maja 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 GOL "Będzie osobna recka PC. Tak jak zdążyliście zauważyć, to recka wersji na PS4." ROTFL No i wlasnie o takim idiotyzmie pisalem w poscie wyzej. Teraz to sobie moga palca wsadzic tam gdzie slonce nie swieci, na mc zostanie juz 8.5 i dozywotnia beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 GOL "Będzie osobna recka PC. Tak jak zdążyliście zauważyć, to recka wersji na PS4." ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 MC ma oddzielne oceny na poszczególne platformy chyba? Czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ma. W dodatku na konsole nie wlicza takich guwien jak gol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Można liczyć na analizę DF przed premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 CDA na pewno ostro wku*wione jest, że nie mają pierwszej, ekskluzywnej recenzji jak przy W2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 CDA na pewno ostro wku*wione jest, że nie mają pierwszej, ekskluzywnej recenzji jak przy W2 Wszystkie serwisy polskie są ostro wk... na Redów, bo nie dość że nie dostali wersji PC do recenzji, to jeszcze udostępniono im mniejszą ilość czasu jeżeli chodzi o eventy, wywiady etc. niż zachodnim portalom. zgadnij dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ma. W dodatku na konsole nie wlicza takich guwien jak gol. Wlicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) CDA na pewno ostro wku*wione jest, że nie mają pierwszej, ekskluzywnej recenzji jak przy W2 Wszystkie serwisy polskie są ostro wk... na Redów, bo nie dość że nie dostali wersji PC do recenzji, to jeszcze udostępniono im mniejszą ilość czasu jeżeli chodzi o eventy, wywiady etc. niż zachodnim portalom. Święte krowy polskiego "dziennikarstwa" - "w dupach im się poprzewracało" i tyle. Edytowane 12 Maja 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 CDA na pewno ostro wku*wione jest, że nie mają pierwszej, ekskluzywnej recenzji jak przy W2 Wszystkie serwisy polskie są ostro wk... na Redów, bo nie dość że nie dostali wersji PC do recenzji, to jeszcze udostępniono im mniejszą ilość czasu jeżeli chodzi o eventy, wywiady etc. niż zachodnim portalom. No i dobrze. Za takie recenzje to powinni im zakazać pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Ma. W dodatku na konsole nie wlicza takich guwien jak gol. Wlicza. No jak patrzyłem recki innych gier kiedyś to polskich serwisów w ogóle nie było. Albo coś mi się porąbało. Edytowane 12 Maja 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Bo kiedyś nie było. W sumie to po raz pierwszy widzę na MC, żeby wliczali ocene GOLa. Chyba tylko dlatego, że W3 i GOL są z Polszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ej przesadzacie to WY. Ślepo teraz patrzycie na mesjasza wiedźmina i hype wam do głowy uderzył za bardzo. Ja się zgadzam z berlinem z cda czy z recenzją GoL'a. PC Gamer wprost napisał że CDP nie wyrobił się z patchem day 1 na pc więc wysłali wersje ps4 z tym patchem w zestawie. No i jeżeli tak gubi klatki jak berlin pisze to nie zasługuje na 9,5 / 10. Od kiedy mamy nagradzać techniczną fuszerkę? Ja nie mogę się doczekać gry ale na pc przynajmniej będę mógł sobie pogmerać w ustawieniach aby mieć te 30 fps minimum a na konsoli z day one patchem ma być klatkowanie i ma to nie wpływać na ocenę ? Ludzie opamiętajcie się. Nie mówię że grę należy zjechać ale nie należy dawać maksymalnych not jeżeli technicznie gra nie domaga 8/10 to powiedzmy optymalna ocena. Mnie powoli zaczyna przerażać stan wersji pc skoro nadal nie wysłali nikomu. Ja (pipi)e aby nie było jak z Wiedźminem 1 który grywalny był dopiero pół roku po premierze... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 GOL od dawna jest na MC pamietam jak się chwalili że są pierwszym polskim serwisem którego recenzje lądują na Metacritic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Blantman, zostaw, nie przetłumaczysz. Jakakolwiek krytyka wobec gry Wiedźmin 3: Dziki Gon = chu,j oszustwo kłamstwa. Edytowane 12 Maja 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Zanim ktoś naskoczy na mnie że nie mam prawa krytykować. Mam większe niż 99% osób w temacie . youtuberzy grali w pewien fragment nie doszli do końca gry a Berlin napisał w recenzji że IM DALEJ tym gorzej Edytowane 12 Maja 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ciekawe że gram.pl i gry online pl dały najniższe oceny - może dlatego że grali po polsku ? i STOP!!! nie naskakujcie na mnie! mimo całego tego gadania prawdopobnie sam sie przełamie i jednak będę grał po polsku, a przynajmniej obczaje. ale nie oszukujmy sie - trzeba sie spodziewać że jakaś część polskich głosów będzie słaba, nie mamy tylu dobrych aktorów dubbingowych, a w dodatku większość ma teatralną maniere by Koso Mam mimo wszystko pewien zgryz, bo choć polski język brzmi świetnie, to jednak nie wszyscy aktorzy dobrze się tu odnaleźli. Jacek Rozenek w roli tytułowej jest klasą dla siebie i przebija Douga Cockle'a, czyli "angielskiego" Geralta. Ale już z innymi postaciami rzecz wygląda inaczej. "Zachodnia" Yennefer zdecydowanie lepiej trafia w postać, lepiej brzmi Ciri i głosy dziecięce. Po kilku godzinach porównywania obu wersji uderzyło mnie jeszcze jedno - widać, że gestykulację i mimikę postaci zaplanowano pod angielski dubbing. Gesty i akcenty są trafione tak jak należy, podczas gdy w polskiej wersji - przykładowo - postać macha zrezygnowana ręką w innym momencie niż powinna. Mimo wszystko naturalność polskich głosów zachęca do grania po polsku. Mimo wszystko zagram po polsku, bo jest sporo smaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi