Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Soul
Opublikowano

Panowie nie ma opcji, żeby jakieś sklepy sprzedawały wcześniej CDP wysłało pismo w którym piszę jakie są kary za wcześniejszą sprzedaż i są na tyle duże, że wątpię aby ktoś ryzykował.

Opublikowano

zwazywszy na fakt, ze jeszcze pare miesiecy temu wersje konsolowe dzialaly "dramatycznie" i jak to chodzi dzisiaj (sporo sporo lepiej) nie zdziwilbym sie jakby jednak redzi doprowadzili ta gre do tych w miare stabilnych 30fps ale podejrzewam, ze jeszcze za wyjatkiem day one patcha jeszcze z pare innych przed nami do takiego stanu

Opublikowano

do tego day one patch jeszcze nie jest gotowy wiec nie wierze, ze redzi zaczeliby wysylac gre wczesniej by narazac ludzi na granie bez niego - to dla tych co mysla, ze jak juz maja w zamowieniu numer przesylki to znak, ze przed weekendem zagraja

Opublikowano

ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.

Opublikowano (edytowane)

Czy to znaczy, ze na gre wstepna nie byla swieza?

Ja nie wiem jak mozna tak czekac na gre, ktora od ppe dostala 6/10 za grafike. Fuuuj !

Ps. Jak usunac na stale to "Wyslane z..." ? Z poziomu telefonu sie da jakos?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.

Wiem, ze to cios na miare "sw Mikolaj nie istnieje, ale siku/kupa to nie jest odswiezenie sie :(

Opublikowano

kurcze zapomnialem sie przelogowac

Spoko nie miałem AMIGI 500 tylko Commodore64 \m/

600!!!!! a c64 tez mialem, nawet na komunie dostalem stacje dyskietek xD

Opublikowano

Podziekowal :) gdzies to widzialem wczesniej wlasnie, nie zdazylem wylaczyc i pozniej juz znalezc nie moglem.

Kurde tak sie wkrecilem w W2, ze masakra. 4 lata roznicy pomiedzy pierwsza a druga czescia a jedynka wydaje sie przy dwojce wrecz archaiczna. Pod prawie kazdym wzgledem. Jedyna rzecz jaka na razie zauwazylem to troche w 2 zagubili klimat. Nie rozumiem jak komus moze nie podobac sie system walki z W2?! Przeciez jest mega a czytalem, ze duzo osob narzeka/narzekalo. Przeskok ogromny. Smiem watpic czy roznice miedzy W2 a W3 beda az tak duze ale jak beda chociaz w polowie na plus to trojeczka pochlonie nas wszystkich na dluuuugo.

Opublikowano

Wczoraj włączyłem na chwilę dwójkę, coby przypomnieć sobie tylko retrospekcje, a skończyło się wyłączeniem konsoli po trzech godzinach, nawet żonka oglądała i nie mogła się oderwać. Gra nadal wyrabia i jest idealnym wyprowadzeniem do trójki.

Opublikowano (edytowane)

tez niedawno ogrywalem W2 na blaszce z wymaksowanymi ustawieniami - wspaniałe jak ta gra sie nie starzeje zarowno gameplayowo jak i graficznie dalej bardzo wysoka półka

jakiś kolo w recce powtórzył to o Conan - ze ta gra to najlepsza rzecz jaka przydarzyła mu sie w zyciu, mocno :P

Edytowane przez kermit
Opublikowano

tez niedawno ogrywalem W2 na blaszce z wymaksowanymi ustawieniami - wspaniałe jak ta gra sie nie starzeje zarowno gameplayowo jak i graficznie dalej bardzo wysoka półka

Graficznie bardzo dobrze wygląda na PC, ale gameplayowo już trochę drewnianie jest. Jak odpaliłem i zacząłem biegać w kółko to się zdziwiłem jak sztywno Geralt się porusza. Tak czy siak i tak bardzo dobry tytuł w dalszym ciągu