Hum 3 699 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Czyli półtorej godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 czy żegluga w grze bedzie sie opierac na halsowaniu, ustawianiem lodki do wiatru czy az tak sie w to nie bawili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kurde o ile ocena hiva za mgs2 byla kontrowersyjna (8,5). To tak naprawde byla zawyżona. Ale to pieprzenie z 6/10 to naprawde ktos tu jest ślepy. Ciekawe ile the order dostal za grafike 8/10?? Nie wiem jakim cudem (pipi)a no nie rozumiem tego. czy oni sie spodziewali ze sandbox bedzie mialnpozilm grafy jak korytarzowy order albo uncharted? Przeciez kazdy normalny bierze pod uwage takie rzeczy. Na zasadzie "moze i order ladniejszy ale wiesiek to sandbox i jak na sanboxa grafa jest cudowna" a nie kurse 6/10 Na stos! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Autora tego tekstu powinni dawno wywalić z tego portalu. Tak samo katastrofalnie pisze wszystkie newsy, nie da się tego czytać. Edytowane 13 Maja 2015 przez Maciomaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 czy żegluga w grze bedzie sie opierac na halsowaniu, ustawianiem lodki do wiatru czy az tak sie w to nie bawili? chyba ktos na forum cdp napisał ze pływanie łódką nie jest realistyczne z powodu wlasnie niespecjalnego powiazania z kierunkiem wiatru. Powoedzial ze w takim wypadku nie kupi gry bo to crap xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 znajac cdp uzaleznienie zeglugi od wiatru i pozycji lodki byla by to dla nich bulka z maslem (fizyka i animacja zagla, lodki juz jest pod to napisana idealnie) nie wprowadzili tego bo pewnie wielu ludzi by to frustrowalo ze nie moga plynac na jana gdzie chcą jak motorówką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Kolejne 5/5 - tym razem od Stuff. Dostał 9 za grafikę i 9 za design, ale całościowo to: Only the most RPG-phobic should avoid it - everyone else will find The Witcher 3 to be one of the finest games of recent memory. Edytowane 13 Maja 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kurde o ile ocena hiva za mgs2 byla kontrowersyjna (8,5). To tak naprawde byla zawyżona. Ale to pieprzenie z 6/10 to naprawde ktos tu jest ślepy. Ciekawe ile the order dostal za grafike 8/10?? 8= Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Kurde o ile ocena hiva za mgs2 byla kontrowersyjna (8,5). To tak naprawde byla zawyżona. Ale to pieprzenie z 6/10 to naprawde ktos tu jest ślepy. Ciekawe ile the order dostal za grafike 8/10?? 8= Oj pamiętam to, w tym samym czasie Grabarz napisał jedną z najlepszych recenzji w historii polskiej prasy growej i wystawił bodajże 10 albo 10-. Z perspektywy historii jestem po stronie N+ i cały zabieg z Raidenem i ukazaniem postaci Snake'a uważam za majstersztyk (ale to za duży off top już ) Dzisiaj poczytałem więcej recenzji Wieśka i natknąłem się na przykład drobnego questa i jego konsekwencji (podany przez Van Orda), cóż mogę tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Autora tego tekstu powinni dawno wywalić z tego portalu. Tak samo katastrofalnie pisze wszystkie newsy, nie da się tego czytać. do tego jest rudy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj poczytałem więcej recenzji Wieśka i natknąłem się na przykład drobnego questa i jego konsekwencji (podany przez Van Orda), cóż mogę tylko... Ja sprawdzam jedynie oceny i podsumowania - tekstów wolę nie czytać właśnie w obawie przed spoilerami. Na jeden drobny już się natknąłem i mi zdecydowanie wystarczy Edytowane 13 Maja 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Też unikam(nie patrzę nawet na screeny, wolę świat odkrywać sam), to przypadkowo wpadło akurat i jest tylko malutkim spoilerem do wydarzenia, na które niekoniecznie każdy może się natknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.Która dziewczyna nakręcona jak zabawka idzie po grze wstępnej sie "odświeżyć"... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Też takich nie spotkałem - zwykle jak idzie się odświeżyć, to daje znać kumpeli przez telefon "boże, zabierz mnie stąd, ale on ma małego". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.Która dziewczyna nakręcona jak zabawka idzie po grze wstępnej sie "odświeżyć"... Pewnie z Roksy Zaczynam się obawiać kiedy ja skończę W3 jak mam może z 5 godzin tygodniowo na grę, tym bardziej że lubię sobie robić luźne przeloty w sandboxach dla podziwiania widoczków Edytowane 13 Maja 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Też takich nie spotkałem - zwykle jak idzie się odświeżyć, to daje znać kumpeli przez telefon "boże, zabierz mnie stąd, ale on ma małego".Bardzo dobrze ujęte, nie chciałem obrazić Daddyego Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 http://www.ppe.pl/publicystyka-1609-wiedzmin_3__dziki_gon___druga_opinia_oraz_galeria_screenow_z_ps4_.html Dlaczego ten koleś nie pisał recenzji; Toż to Szekspir w porównaniu do Gołębia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No to jest przepaść, Roger powinien wziąć w obroty ten portal, bo wyświetleń ma mnóstwo, a content i jego jakość niczym z podrzędnego bloga dla 13 latków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Po co zawracać sobie głowę tym marginesem gejmingowego internetu jakim jest od zawsze ppe. Pała goryczy została przelana na długo przed Wiesławem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Kolejne 5/5, tym razem od Empire Online. Dzisiaj widziałem już kilka ocen 5/5, jedną 9,7/10 i jedną 10/10 W podsumowaniu: If everyday life feels increasingly like an intolerable drag, escaping to the world of The Witcher III: Wild Hunt could almost be classed as therapy. Edytowane 13 Maja 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Warsztatu Rogera nie można nawet porównać do reszty ekipy z PPE, bo to nie fair dla nich Niestety jako redaktor naczelny odpowiada też za poziom współpracowników, a ten jaki jest sami widzimy (news o długości The Witness to profanacja na zawodzie dziennikarza) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Sama prawda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 podoba mi sie wygląd ludzi w wiedźminie jest ciekawy i dosyć nietypowy jak na gry, jest sporo różnych "typów urody" bardzo odmiennych od siebie chociażby widziałem kilka bardzo ładnych kobiet wśród postaci pobocznych, a ta z kolei wyglada może niezbyt pięknie ale ma coś w sobie jeśli chodzi o desing gram teraz w skyrima i jest to ogrmna róznica - w skyrimie wszyscy wyglądają jak komputerowe pokraki i brzydale. a w wiesku wyglądają jak ludzie - jeden ładny inny brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Recenzja The Guardian jest świetna (ale ja akurat lubię recenzenta, który ją pisał, więc mogę być uprzedzony ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi