Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde o ile ocena hiva za mgs2 byla kontrowersyjna (8,5). To tak naprawde byla zawyżona. Ale to pieprzenie z 6/10 to naprawde ktos tu jest ślepy. Ciekawe ile the order dostal za grafike 8/10??

Nie wiem jakim cudem (pipi)a no nie rozumiem tego.

czy oni sie spodziewali ze sandbox bedzie mialnpozilm grafy jak korytarzowy order albo uncharted? Przeciez kazdy normalny bierze pod uwage takie rzeczy. Na zasadzie "moze i order ladniejszy ale wiesiek to sandbox i jak na sanboxa grafa jest cudowna" a nie kurse 6/10

Na stos!

• Plusik 1

czy żegluga w grze bedzie sie opierac na halsowaniu, ustawianiem lodki do wiatru czy az tak sie w to nie bawili?

chyba ktos na forum cdp napisał ze pływanie łódką nie jest realistyczne z powodu wlasnie niespecjalnego powiazania z kierunkiem wiatru. Powoedzial ze w takim wypadku nie kupi gry bo to crap xd

znajac cdp uzaleznienie zeglugi od wiatru i pozycji lodki byla by to dla nich bulka z maslem (fizyka i animacja zagla, lodki juz jest pod to napisana idealnie)

nie wprowadzili tego bo pewnie wielu ludzi by to frustrowalo ze nie moga plynac na jana gdzie chcą jak motorówką

• Plusik 2

Kurde o ile ocena hiva za mgs2 byla kontrowersyjna (8,5). To tak naprawde byla zawyżona. Ale to pieprzenie z 6/10 to naprawde ktos tu jest ślepy. Ciekawe ile the order dostal za grafike 8/10??

8=

Oj pamiętam to, w tym samym czasie Grabarz napisał jedną z najlepszych recenzji w historii polskiej prasy growej i wystawił bodajże 10 albo 10-.

Z perspektywy historii jestem po stronie N+ i cały zabieg z Raidenem i ukazaniem postaci Snake'a uważam za majstersztyk (ale to za duży off top już :D )

Dzisiaj poczytałem więcej recenzji Wieśka i natknąłem się na przykład drobnego questa i jego konsekwencji (podany przez Van Orda), cóż mogę tylko... :fsg:

Dzisiaj poczytałem więcej recenzji Wieśka i natknąłem się na przykład drobnego questa i jego konsekwencji (podany przez Van Orda), cóż mogę tylko...  :fsg:

Ja sprawdzam jedynie oceny i podsumowania - tekstów wolę nie czytać właśnie w obawie przed spoilerami. Na jeden drobny już się natknąłem i mi zdecydowanie wystarczy :P

Edytowane przez Maciomaniak

ale mam jarano na W3, czekanie na premierę teraz przypomina mi czekanie na kobietę która po grze wstępnej skoczyła na chwilę do łazienki odświeżyć się a pała stoi na baczność i czeka.

Która dziewczyna nakręcona jak zabawka idzie po grze wstępnej sie "odświeżyć"...

Pewnie z Roksy

Zaczynam się obawiać kiedy ja skończę W3 jak mam może z 5 godzin tygodniowo na grę, tym bardziej że lubię sobie robić luźne przeloty w sandboxach dla podziwiania widoczków :rayos:

Edytowane przez Figuś

Kolejne 5/5, tym razem od Empire Online. Dzisiaj widziałem już kilka ocen 5/5, jedną 9,7/10 i jedną 10/10 :banderas:

W podsumowaniu:

If everyday life feels increasingly like an intolerable drag, escaping to the world of The Witcher III: Wild Hunt could almost be classed as therapy.
Edytowane przez Maciomaniak

podoba mi sie wygląd ludzi w wiedźminie jest ciekawy i dosyć nietypowy jak na gry, jest sporo różnych "typów urody" bardzo odmiennych od siebie

chociażby widziałem kilka bardzo ładnych kobiet wśród postaci pobocznych, a ta z kolei wyglada może niezbyt pięknie ale ma coś w sobie jeśli chodzi o desing

1872006040.jpg

gram teraz w skyrima i jest to ogrmna róznica - w skyrimie wszyscy wyglądają jak komputerowe pokraki i brzydale. a w wiesku wyglądają jak ludzie - jeden ładny inny brzydki