McDrive 3 114 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Starh - odświeżyłem sobie fabułe W1 i W2, no ale nie wiem kto to Essi napisz w spoilerze jeśli to nie problem SPALIĆ WIEDŹMĘ! 3 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Starh - odświeżyłem sobie fabułe W1 i W2, no ale nie wiem kto to Essi napisz w spoilerze jeśli to nie problem SPALIĆ WIEDŹMĘ! I znów na czasie http://oi60.tinypic.com/30kyv5w.jpg Niczego nie czuję, stwierdził ze zgrozą, niczego, najmniejszego wzruszenia. To, że teraz obejmę jej plecy, to gest rozmyślny, wyważony, nie spontaniczny. Obejmę ją, bo czuję, że tak trzeba, nie dlatego, że pragnę. Niczego nie czuję.(....) Trochę poświęcenia, pomyślał, tylko trochę poświęcenia. To ją przecież uspokoi, uścisk, pocałunek, spokojne pieszczoty... Ona nie chce więcej. A nawet, gdyby chciała, to co? Trochę poświęcenia, bardzo mało poświęcenia, przecież jest piękna i warta... Gdyby chciała więcej... To ją uspokoi. Cichy, spokojny, delikatny akt miłosny. A ja... Mnie przecież jest wszystko jedno, bo Essi pachnie werbeną, nie bzem i agrestem, nie ma chłodnej, elektryzującej skóry, włosy Essi nie są czarnym tornadem lśniących loków, oczy Essi są piękne, miękkie, ciepłe i modre, nie płoną zimnym, beznamiętnym, głębokim fioletem. Essi uśnie potem, odwróci głowę, otworzy lekko usta, Essi nie uśmiechnie się z tryumfem. Bo Essi... Essi nie jest Yennefer Co do Essi, tu lekkie nawiązanie Edytowane 14 maja 2015 przez Starh 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 przeglądam temat codziennie, ale nie pamiętam czy było, wcześniejsza wersja i po korekcji kolorów Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Fanek ale napisz, że 1 fotki to E3, drugie PS4, a ostatnie po retuszu kolorów w programie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Witcher 3 PS4 Looks Even Better With Color Correction, Compared With Pre-Release Build: Visually downgraded? takie coś znalazłem http://gamingbolt.com/witcher-3-ps4-looks-even-better-with-color-correction-compared-with-pre-release-build Edytowane 14 maja 2015 przez Fanek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) jak dla mnie nie jest źle z tym downgradem, nie ma tak że np na nowych fotkach jest 10% trawy która była wcześniej, obczajcie słoneczniki -na obu fotach jest ich dużo edit UP - za(pipi)isty filmik! Edytowane 14 maja 2015 przez Yano Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Swietny wyznacznik. Fajna szufladka. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) umieram Polacy pokazują CGI do swojej gierki niczym Blizzard Edytowane 14 maja 2015 przez Starh 8 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 umieram Polacy pokazują CGI do swojej gierki niczym Blizzard I bez kompresji: http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_a_night_to_remember-34647_en.html Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Jak powinien wygladac biały wilk wedlug polygon? Edytowane 14 maja 2015 przez Velius 2 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Jak powinien wygladac biały wilk wedlug polygon? Nie czytałem tego co te durnie nawypisywały. Powiedzcie, czy przywalili się też do tego, że ma przydomek Biały Wilk? Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Czy kobieta w trailerza to Visenna O_o? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Jak powinien wygladac biały wilk wedlug polygon? Nie czytałem tego co te durnie nawypisywały. Powiedzcie, czy przywalili się też do tego, że ma przydomek Biały Wilk? Nie, ze w grze nie ma murzynów. Edytowane 14 maja 2015 przez Velius 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Czy kobieta w trailerza to Visenna O_o? Ludzie szykujcie większe stosy Albo good troll albo sam nie wiesz, że Visenna była druidką, człowiekiem, a nie po koniunkcyjnym wampirem Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Czy kobieta w trailerza to Visenna O_o? Ludzie szykujcie większe stosy Albo good troll albo sam nie wiesz, że Visenna była druidką, człowiekiem, a nie po koniunkcyjnym wampirem No wiem właśnie. Dlatego mnie to zdziwiło. Ale po obejrzeniu trailera drugi raz jednak stwierdzam, że to raczej jednak nie ona. Dialog między nim (oraz jej wygląd)i mnie zmylił bo myślałem, że powiedziała "though you forgotten it", ale wsłuchałem się i jestem pewien, że powiedziała "folk", zamiast "though" xD. Edytowane 14 maja 2015 przez Tamashi Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) To CGI to kwintesencja swiata Wiedzmina. Chatka na mrocznym za(pipi)u, ruda dziewoszka przechadza sie po polu. Nie ma tutaj zmiluj, zaplacono mi za Ciebie. Nie ma tu piekna, kilka chwil i dziewoszka zmienia sie w krwiazercza strzyge. Walka tez typowo wiedzminska. Nie ma tylko machania mieczen na pale - eliksiry, bomby, znaki - to wszyskto musi isc w ruch. Geralt daje rade, obolaly i ranny wraca do miasta. Nie jako bohater, nie jako wybawca. Wraca jako zwykly najemnik Odwalil swoja czesc roboty, teraz trzeba postarac sie o sowita zaplate. Almost time. Edytowane 14 maja 2015 przez hav3n 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Czyli ta laska byla wampirem? To domyślam sie ze ten eliksir co wypił to był sos czosnkowy? XD Cytuj
milekp 78 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 dziewoszka zmienia sie w krwiazercza strzyge. to nie jest strzyga, raczej bruxa albo siakiś inny wąpierz... ^_^ Cytuj
milekp 78 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Czyli ta laska byla wampirem? To domyślam sie ze ten eliksir co wypił to był sos czosnkowy? XD nie, Czarna Krew (była w pierwszej lub drugiej części) - zabija tudzież osłabia, wampiry po wypiciu krwi z tą domieszką... Edytowane 14 maja 2015 przez milekp Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) Wiecie co? Ja chyba jednak nie wytrzymam do premiery... Tylko najgorsze w tym wszystkim jest brak alternatywy. Napaliłeś się człowieku. Wiesz, że gra gniecie suty. Wiesz, że za pare dni położysz łapska na perełce i obecnie jedyne co możesz robić to czekać, a na osłodę dorzucają jeszcze takie filmy.Ta gra nie może okazać się finansowym niewypałem. Od ostatniego eventu dla youtuberów jesteśmy stale karmieni materiałami, filmami, recenzjami... Jakby do ostatniej chwili chcieli przekonać nawet najbardziej zatwiardziałych Mendrków. Ciągle mrugają do nas okiem i traktują nas tak, jak sami chcieliby być traktowani będąc klientami i odbiorcami jakiegoś produktu, w który ktoś włożył ogromne ilości serca i czasu.@YanoW świecie Sapkowskiego czosnek nie działa na wampiry, wiedziałbyś to, gdybyś znał pewnego... pRzemiłeo jEGomoścIa o bardzo Szlacheckich korzeniach. Edytowane 14 maja 2015 przez Hum 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 To CGI jest niesamowite. Godne największych Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 (edytowane) To CGI to kwintesencja swiata Wiedzmina. Chatka na mrocznym za(pipi)u, ruda dziewoszka przechadza sie po polu. Nie ma tutaj zmiluj, zaplacono mi za Ciebie. Nie ma tu piekna, kilka chwil i dziewoszka zmienia sie w krwiazercza strzyge. Walka tez typowo wiedzminska. Nie ma tylko machania mieczen na pale - eliksiry, bomby, znaki - to wszyskto musi isc w ruch. Geralt daje rade, obolaly i ranny wraca do miasta. Nie jako bohater, nie jako wybawca. Wraca jako zwykly najemnik Odwalil swoja czesc roboty, teraz trzeba postarac sie o sowita zaplate. Almost time. a nie bardziej w rusałkę? @asax - fixed Edytowane 14 maja 2015 przez MYSZa7 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 To CGI to kwintesencja swiata Wiedzmina. Chatka na mrocznym za(pipi)u, ruda dziewoszka przechadza sie po polu. Nie ma tutaj zmiluj, zaplacono mi za Ciebie. Nie ma tu piekna, kilka chwil i dziewoszka zmienia sie w krwiazercza strzyge. Walka tez typowo wiedzminska. Nie ma tylko machania mieczen na pale - eliksiry, bomby, znaki - to wszyskto musi isc w ruch. Geralt daje rade, obolaly i ranny wraca do miasta. Nie jako bohater, nie jako wybawca. Wraca jako zwykly najemnik Odwalil swoja czesc roboty, teraz trzeba postarac sie o sowita zaplate. Almost time. a nie bardziej w rósałkę? A nie w rusałke? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Jezu, jakie CGI Hav3n, doskonale to opisałeś - za to właśnie wręcz UWIELBIAM Wiedźmina i całą tę sagę. Nie jest jakimś superbohaterem, drugim Batmanem, Spider-Manem czy Hulkiem - korzysta ze swoich zmysłów, alchemii, wyszkolenia technicznego, chce i musi przetrwać, a jednocześnie wyrobił sobie autorytet i reputacje za pomocą swojej niezwykłej charyzmy, zmysłów, inteligencji i błyskotliwości. No i oczywiście umiejętności. Ja chce już w to zagrać. 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Fajne CGI, ale Zabijam Potwory nadal zdecydowany numer jeden. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi