Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

kur.wa fajna gierka ale ten downgorad to serio juz przesada, co oni zrobili z ta grą

CE4G8SVWoAAMVaW.png

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 950,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

a nie bardziej w rusałkę?

jaką znowu rusałkę, przecież pisałem wyżej, że to bruxa albo inny wampir. Rusałki tańczą, ewentualnie topią ale nie gryzą… ;-)

Opublikowano

(pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł

to o czymś świadczy chyba, nie?

serio jaram sie ja czarownice w wiedźminie!

a najlepsze jest to że jaram sie nawet tym że dodają soundtrack bo muzyczki jakie słsyszymy na trialerach kopią dupsko

a jak komuś sie nie podoba grafika to niech odpali skyrima na ps3 - i zobaczy czym sie różni grafika na obecnej generacji od porpzedniej generacji (a obie gry mają wielki otwarty świat)

ale tak swoją drogą - tego typa co dał 6/10  za grafike to powinno się za jaja na drzewie powiesić a przynajmniej wyjebać z pracy..

to że jakieś "gry online" dowalają babole to pół biedy, ale że PPE takie kwiatki sadzi i siare na cały świat?

butcher - zgodnie ze swoją ksywką powinieneś zarżnąć tego redaktorzynę

PS zresztą TES skyrim powinien zmienić nazwe na The Elders Scrolls: LoadScreen

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jak kupisz ten bundle z Wieśmakiem 3 i Minecraftem za 1599 zł to konsola wychodzi Ci na czysto ok 1350 zł ;)

Argh, biję się z portfelem i myślami czy to ten moment by już brać - dodatkowo akurat będę miał urlop w przyszłym tygodniu, ale nie planowałem w tym roku już wydatków na elektronikę, bo wkład w mieszkanie mnie wykończył ;(((

:facepalmz:

Opublikowano

6/10 jak nic :frog:

PS. Klimatem ta gra przewyższy nawet RDR.

czy tylko mnie hój strzela, jak słysze to "SŁYSZEEEEEEEE" ? Zawsze przyciszam, zeby sobie stara nie pomyslala, ze puszczam nową wersje grzegorza z ciechowa.

Opublikowano

Jak kupisz ten bundle z Wieśmakiem 3 i Minecraftem za 1599 zł to konsola wychodzi Ci na czysto ok 1350 zł ;)

Argh, biję się z portfelem i myślami czy to ten moment by już brać - dodatkowo akurat będę miał urlop w przyszłym tygodniu, ale nie planowałem w tym roku już wydatków na elektronikę, bo wkład w mieszkanie mnie wykończył ;(((

Ja nie wytrzymałem i w zeszłym tygodniu nabyłem moją "żyletę". Opowiadania zaliczone, na sagę nie mam już czasu, bo hype na tą grę mam ogromniasty (zdaję sobie sprawę, że wielu smaczków nie wyłapię - ubolewam, ale nie mam wyjścia).

W poniedziałek wieczorem śmigam do Saturna i kupuję jedną z najlepszych gier ever - nie ma innej opcji.

Opublikowano

o takim bundlu nie słyszałem

kupuje wersje za 1750zł czyli troszke dorogo - ale jest to biała ps4 z dużym 1TB dyskiem i wiedźminem

więc i tak wychodzi korzystnie

ja też mam wydatki, za 2 miesiące czeka mnie przegląd samochodu a to pewnie oznacza znowy wy(pipi)anie 2 kafli na naprawy, ale poprostu nie moge przejść obojętnie obok tak cudownej gry

Opublikowano

Obadaj oferte na stronie saturna, euro rtv po ten zestaw. Warto celowac w 1TB jesli glownie bede kupowal gry pudelkowe? Na ps3 320gb nie mam zajetego nawet 70GB.

Opublikowano

Red spokojnie starczy ci 500gb przy twoim trybie grania.

Opublikowano

500gb spokojnie dla janusza wystarczy  :Coolface:

kupujcie konsole i nie róbcie z tego inwestycji życia, w temacie praca co chwile przechwałki o awanasach i podwyżkach a tu wydać 1,5k trudno, yano pewnie od początku maja już konsole przepiłeś albo przejadłeś w macu

Opublikowano

Dokładnie najwyżej po przejsciu W3 puścisz konsole na allegro bo na wódkę nie będzie :lapka:

Opublikowano

Bartiz dobrze gada, lubie ten styl życia

ja wydałem na sprzet do grania jednorazowo 7tysi właśnie dla Wiedzmina, ale mi premiere 2 razy przełożyli  :pawel: 

Opublikowano

Co ty kupileś za 7 tysi do wiedzmina? Dwa tytany?

Opublikowano

w moim przypadku to niska cena, przecież niektórzy stracą prace i kontakt z rodziną przez tą gre

kto psa wyprowadzi na spacer

Opublikowano

serio jaram sie ja czarownice w wiedźminie!

a najlepsze jest to że jaram sie nawet tym że dodają soundtrack bo muzyczki jakie słsyszymy na trialerach kopią dupsko

a jak komuś sie nie podoba grafika to niech odpali skyrima na ps3 - i zobaczy czym sie różni grafika na obecnej generacji od porpzedniej generacji (a obie gry mają wielki otwarty świat)

ale tak swoją drogą - tego typa co dał 6/10 za grafike to powinno się za jaja na drzewie powiesić a przynajmniej wyjebać z pracy..

to że jakieś "gry online" dowalają babole to pół biedy, ale że PPE takie kwiatki sadzi i siare na cały świat?

butcher - zgodnie ze swoją ksywką powinieneś zarżnąć tego redaktorzynę

PS zresztą TES skyrim powinien zmienić nazwe na The Elders Scrolls: LoadScreen

Ja w skyrim na pc miałem 0 loadingów i gra z modem hd wygląda nawet teraz nieziemsko i lepiej niż taki killzone shadowfall ;)

BTW ktoś będzie grał na platformie gog'owej :)? Jak coś dodawajcie mój nick blantman.

Opublikowano

Polska wersja Pamiętnej Nocy!

Edit: Fuck, tylko napisy. A już z zachwytem wkleiłem przed obejrzeniem :P

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Panowie ale nie było żadnego dałn-grejda to co CDP pokazał w 2013 to była zremasterowana wersja z ps5 i xboxa ubot.

True story w wieśka z taka grafika zagramy za kilka lat era remasterów się przecież nie skończy

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

patch juz jest od wczoraj przeciez w sieci ;) podobno solidnie framerate poprawil