Opublikowano 14 maja 20159 l kur.wa fajna gierka ale ten downgorad to serio juz przesada, co oni zrobili z ta grą
Opublikowano 14 maja 20159 l https://youtu.be/hF18DBWIVew #Downgorad 6/10 jak nic PS. Klimatem ta gra przewyższy nawet RDR.
Opublikowano 14 maja 20159 l a nie bardziej w rusałkę? jaką znowu rusałkę, przecież pisałem wyżej, że to bruxa albo inny wampir. Rusałki tańczą, ewentualnie topią ale nie gryzą… ;-)
Opublikowano 14 maja 20159 l (pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł to o czymś świadczy chyba, nie? serio jaram sie ja czarownice w wiedźminie! a najlepsze jest to że jaram sie nawet tym że dodają soundtrack bo muzyczki jakie słsyszymy na trialerach kopią dupsko a jak komuś sie nie podoba grafika to niech odpali skyrima na ps3 - i zobaczy czym sie różni grafika na obecnej generacji od porpzedniej generacji (a obie gry mają wielki otwarty świat) ale tak swoją drogą - tego typa co dał 6/10 za grafike to powinno się za jaja na drzewie powiesić a przynajmniej wyjebać z pracy.. to że jakieś "gry online" dowalają babole to pół biedy, ale że PPE takie kwiatki sadzi i siare na cały świat? butcher - zgodnie ze swoją ksywką powinieneś zarżnąć tego redaktorzynę PS zresztą TES skyrim powinien zmienić nazwe na The Elders Scrolls: LoadScreen Edytowane 14 maja 20159 l przez Yano
Opublikowano 14 maja 20159 l (pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł to o czymś świadczy chyba, nie? Jak kupisz ten bundle z Wieśmakiem 3 i Minecraftem za 1599 zł to konsola wychodzi Ci na czysto ok 1350 zł Argh, biję się z portfelem i myślami czy to ten moment by już brać - dodatkowo akurat będę miał urlop w przyszłym tygodniu, ale nie planowałem w tym roku już wydatków na elektronikę, bo wkład w mieszkanie mnie wykończył ;((( :facepalmz:
Opublikowano 14 maja 20159 l https://youtu.be/hF18DBWIVew #Downgorad 6/10 jak nic PS. Klimatem ta gra przewyższy nawet RDR. czy tylko mnie hój strzela, jak słysze to "SŁYSZEEEEEEEE" ? Zawsze przyciszam, zeby sobie stara nie pomyslala, ze puszczam nową wersje grzegorza z ciechowa.
Opublikowano 14 maja 20159 l (pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł to o czymś świadczy chyba, nie? Jak kupisz ten bundle z Wieśmakiem 3 i Minecraftem za 1599 zł to konsola wychodzi Ci na czysto ok 1350 zł Argh, biję się z portfelem i myślami czy to ten moment by już brać - dodatkowo akurat będę miał urlop w przyszłym tygodniu, ale nie planowałem w tym roku już wydatków na elektronikę, bo wkład w mieszkanie mnie wykończył ;((( :facepalmz: Ja nie wytrzymałem i w zeszłym tygodniu nabyłem moją "żyletę". Opowiadania zaliczone, na sagę nie mam już czasu, bo hype na tą grę mam ogromniasty (zdaję sobie sprawę, że wielu smaczków nie wyłapię - ubolewam, ale nie mam wyjścia). W poniedziałek wieczorem śmigam do Saturna i kupuję jedną z najlepszych gier ever - nie ma innej opcji.
Opublikowano 14 maja 20159 l (pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł to o czymś świadczy chyba, nie? Jak kupisz ten bundle z Wieśmakiem 3 i Minecraftem za 1599 zł to konsola wychodzi Ci na czysto ok 1350 zł Argh, biję się z portfelem i myślami czy to ten moment by już brać - dodatkowo akurat będę miał urlop w przyszłym tygodniu, ale nie planowałem w tym roku już wydatków na elektronikę, bo wkład w mieszkanie mnie wykończył ;((( :facepalmz: o takim bundlu nie słyszałem kupuje wersje za 1750zł czyli troszke dorogo - ale jest to biała ps4 z dużym 1TB dyskiem i wiedźminem więc i tak wychodzi korzystnie ja też mam wydatki, za 2 miesiące czeka mnie przegląd samochodu a to pewnie oznacza znowy wy(pipi)anie 2 kafli na naprawy, ale poprostu nie moge przejść obojętnie obok tak cudownej gry
Opublikowano 14 maja 20159 l Obadaj oferte na stronie saturna, euro rtv po ten zestaw. Warto celowac w 1TB jesli glownie bede kupowal gry pudelkowe? Na ps3 320gb nie mam zajetego nawet 70GB.
Opublikowano 14 maja 20159 l 500gb spokojnie dla janusza wystarczy kupujcie konsole i nie róbcie z tego inwestycji życia, w temacie praca co chwile przechwałki o awanasach i podwyżkach a tu wydać 1,5k trudno, yano pewnie od początku maja już konsole przepiłeś albo przejadłeś w macu
Opublikowano 14 maja 20159 l Dokładnie najwyżej po przejsciu W3 puścisz konsole na allegro bo na wódkę nie będzie
Opublikowano 14 maja 20159 l Bartiz dobrze gada, lubie ten styl życia ja wydałem na sprzet do grania jednorazowo 7tysi właśnie dla Wiedzmina, ale mi premiere 2 razy przełożyli
Opublikowano 14 maja 20159 l w moim przypadku to niska cena, przecież niektórzy stracą prace i kontakt z rodziną przez tą gre kto psa wyprowadzi na spacer
Opublikowano 14 maja 20159 l (pipi) ludzie ja dla tej gry kupuje konsole za 1500zł to o czymś świadczy chyba, nie? serio jaram sie ja czarownice w wiedźminie! a najlepsze jest to że jaram sie nawet tym że dodają soundtrack bo muzyczki jakie słsyszymy na trialerach kopią dupsko a jak komuś sie nie podoba grafika to niech odpali skyrima na ps3 - i zobaczy czym sie różni grafika na obecnej generacji od porpzedniej generacji (a obie gry mają wielki otwarty świat) ale tak swoją drogą - tego typa co dał 6/10 za grafike to powinno się za jaja na drzewie powiesić a przynajmniej wyjebać z pracy.. to że jakieś "gry online" dowalają babole to pół biedy, ale że PPE takie kwiatki sadzi i siare na cały świat? butcher - zgodnie ze swoją ksywką powinieneś zarżnąć tego redaktorzynę PS zresztą TES skyrim powinien zmienić nazwe na The Elders Scrolls: LoadScreen Ja w skyrim na pc miałem 0 loadingów i gra z modem hd wygląda nawet teraz nieziemsko i lepiej niż taki killzone shadowfall BTW ktoś będzie grał na platformie gog'owej ? Jak coś dodawajcie mój nick blantman.
Opublikowano 14 maja 20159 l "The Boy Who Cried White Wolf" https://medium.com/@adrianchm/the-boy-who-cried-white-wolf-on-polygon-s-the-witcher-3-review-f7ac8d7f0a5https://medium.com/@adrianchm/the-boy-who-cried-white-wolf-on-polygon-s-the-witcher-3-review-f7ac8d7f0a5
Opublikowano 14 maja 20159 l Polska wersja Pamiętnej Nocy! Edit: Fuck, tylko napisy. A już z zachwytem wkleiłem przed obejrzeniem Edytowane 14 maja 20159 l przez Voytec
Opublikowano 14 maja 20159 l Panowie ale nie było żadnego dałn-grejda to co CDP pokazał w 2013 to była zremasterowana wersja z ps5 i xboxa ubot. True story w wieśka z taka grafika zagramy za kilka lat era remasterów się przecież nie skończy Edytowane 14 maja 20159 l przez kudlaty88
Opublikowano 15 maja 20159 l patch juz jest od wczoraj przeciez w sieci podobno solidnie framerate poprawil