Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Wlasnie jade po swoja kopie do zaprzyjaznionego sklepu w Londynie na Kilburn. Moj arabski sprzedawca powiedzial . Yes boss, im keeping one just for u. Come any time u want. Wiesiek caly weekend. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 https://plus.google.com/116698039197748169314/about?gl=pl&hl=en już pisze do cdp, dzieki! nie mozna przyzwalać na bezprawie tym bardziej u arabów Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Skuter musisz denerwować ludzi na głodzie? Swoją drogą wracając do trzeciego akt - mam nadzieję, że nauczeni pomyłką, którą popełnili w dwójce dając krótki ostatni akt trójka będzie miała grube i kilkugodzinne zakończenia, takie z których będziesz myśleć, że już napisy zaraz polecą, a tu jeszcze coś, i jeszcze, i dalej trwa akcja... Edytowane 15 maja 2015 przez Hum Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Hehehehe. Nic nie pisz bo ja tam wyrywam wszystkie gry przed premiera. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Podobno na hardzie (i wyżej) quest/map markery są mocno ograniczone i medytacja nie odnawia energii. Do tego mniej XP za questy (w grze nie dostaje się xp za zwykłe zabijanie przeciwników) i mniej stat pointów na poziom. Dobrze, wyższe poziomy zdecydowanie zachęcają do eksplorowania świata, a nie tylko buffują wrogów. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Mnie tylko smuci fakt, że często premiery dużych gier na które czekam są w tygodniu (tak samo miałem z GTA V czy Bloodbornem). Człowiek by w weekend trochę hype zaspokoił, a tak to trzeba będzie w robocie się męczyć od wtorku Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Najgorsze jest to, ze mam teraz 3 dni wolnego, kobieta wyjeżdża i tylko ja i konsola po tym weekendzie masa pracy i kuniec, trzeba będzie trzaskać nocki z wiedźminem Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Mnie tylko smuci fakt, że często premiery dużych gier na które czekam są w tygodniu (tak samo miałem z GTA V czy Bloodbornem). Człowiek by w weekend trochę hype zaspokoił, a tak to trzeba będzie w robocie się męczyć od wtorku Pewnie nie było problemu aby wydać grę na weekend ale 22 - 05 - 2015 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Podobno na hardzie (i wyżej) quest/map markery są mocno ograniczone i medytacja nie odnawia energii. Do tego mniej XP za questy (w grze nie dostaje się xp za zwykłe zabijanie przeciwników) i mniej stat pointów na poziom. Dobrze, wyższe poziomy zdecydowanie zachęcają do eksplorowania świata, a nie tylko buffują wrogów. Mnie wlasnie troche to wkurza w W2 i w W3 pewnie tez. Szkoda, ze poziom Geralta nie zwieksza sie tez w zwiazku z zabijaniem potworow. Oczywiscie nie chodzi mi o to zeby bylo po rowno wygrane pojedynki - questy. Ale jakis tam procent nie za maly powinien tez wpadac za walki itp. Taki swiat, tyle zwiedzania, tyle potworow. Ci co chcieli by speedruna nie wymaksowaliby postaci, Ci nie spieszacy sie staraliby sie wylevelowac jak najwyzej Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ostatni skill point dostajemy na 50, hard cap i maksymalny poziom to 60 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 RPG bez levelowania postaci? sporo ludzi przechodzi drak soulsy bez levelowania, to jest dopiero hardkor (na podstawowym levelu prawie żadnej broni nie można używać bo za mało statsów) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 maja 2015 Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić. Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażenia jak uruchomiłem muzyke. 29 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 RPG bez levelowania postaci? sporo ludzi przechodzi drak soulsy bez levelowania, to jest dopiero hardkor (na podstawowym levelu prawie żadnej broni nie można używać bo za mało statsów) To jest głupie na równi z przechodzeniem gry tylko jednym rodzajem broni. Jeżeli ktoś jest masochistą to spoko ale zabieranie sobie jakiegoś elementu gry jest głupie. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 jesteś gośc, zaraz nam tu pisz wrażenia Cytuj
ezils 23 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Yebany... Pisz stary wrażenia z czasem Tyle emocji i pewnie siedzisz na waleta przed tv Edytowane 15 maja 2015 przez ezils Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Heheh. Jaka faza. Już wszystko gotowe, a w mojej głowie. Czy włączyć już, czy wszystko załątwione, czy może za wcześnie, może poczekam aż sie sciemni, jeszcze chwila, poczytam zawartość i pooglądam mape, )) 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Heheh. Jaka faza. Już wszystko gotowe, a w mojej głowie. Czy włączyć już, czy wszystko załątwione, czy może za wcześnie, może poczekam aż sie sciemni, jeszcze chwila, poczytam zawartość i pooglądam mape, )) Nie odpalaj bez przeczytania książek , obejrzenia serialu , ogrania dwóch poprzednich części. Jak nic z tych rzeczy nie zrobiłeś sprzedaj komuś grę i kup za rok jak ogarniesz. Sage znam dobrze bo przeczytałem w całym życiu dokładnie 5 razy, Sezon Burz przeczytany, jedynka i dwójka ograna. Serial sobie odpuszcze Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Heheh. Jaka faza. Już wszystko gotowe, a w mojej głowie. Czy włączyć już, czy wszystko załątwione, czy może za wcześnie, może poczekam aż sie sciemni, jeszcze chwila, poczytam zawartość i pooglądam mape, )) Nie odpalaj bez przeczytania książek , obejrzenia serialu , ogrania dwóch poprzednich części. Jak nic z tych rzeczy nie zrobiłeś sprzedaj komuś grę i kup za rok jak ogarniesz. 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Dobra no, trudno, ja dzisiaj idę chlać, jutro idę chlać, w niedzielę idę chlać, a w poniedziałek śpię cały dzień, byleby do północy zleciało jak najszybciej. Później znikam dla świata - zdjęć Sqtr nawet nie oglądam, ale gdybym miał możliwość mieć te grę wcześniej, to też bym tak zrobił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi