Mecenas 59 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Polaki naród tyrający premiera nie mogła być w piątek tylko w środku tygodnia . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ja wiem ze hype siega zenitu ale wezcie tabletki i uspokujcie sie z tymi tekstami o arabach dudach etc. zeby takie posty jak marka o pre-loadzie nie przepadly po chwili w tonie gruzu. 1 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Dobra no, trudno, ja dzisiaj idę chlać, jutro idę chlać, w niedzielę idę chlać, a w poniedziałek śpię cały dzień, byleby do północy zleciało jak najszybciej. mam podobny plan, tylko mnie jeszcze czeka zakup całej konsoli więc konfiguracja, instalacja aktualizacji i całe to pieprzenie... kurde ostatnio tyle materiałów że zacząłem sobie ograniczać i większości gameplayów nie oglądam, nie chce za dużo zobaczyć na filmach, a przecież te 3 dni można by spędzić na oglądaniu jak inni grają ale to nie ma sensu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 yano konfiguracja zajmie ci jakieś 5 minut nie sraj żarem Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 ostatnio tyle materiałów że zacząłem sobie ograniczać i większości gameplayów nie oglądam, nie chce za dużo zobaczyć na filmach, a przecież te 3 dni można by spędzić na oglądaniu jak inni grają ale to nie ma sensu To jest zupełnie bez sensu, później grasz w taką grę i nie jara Cię, bo wszystko widziałeś i wszystko wiesz. Znasz każdy ruch, każdy spell, znasz fabułę i wykonanie niektórych questów i nudzi Cię chwilę później, bo brakuje tej podjarki z samodzielnego odkrywania. Ja generalnie nawet screeny pomijam w sieci, nie chce niczego widzieć Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 yano konfiguracja zajmie ci jakieś 5 minut nie sraj żarem kiedyś dawno temu niedługo po premierze ps4 czytałem że po wyjęciu z pudełka do momentu realnego rozpoczecia gry to jest z 40 minut pieprzenia (pewnie głownie update systemu) tlatego troche(pipi) jednak Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Chyba jedyny normalny Edytowane 15 maja 2015 przez Starh 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Starh- quaz zawsze na propsie. Ludzie sie zachowują jakby nigdy downgrade'u nie widzieli Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Informacji podanej powyzej, jakoby preorderowcom ktorzy zamowili gre via paczkomaty juz wyslano przesylke ja osobiscie nie potwierdzam. Zamowilem i oplacilem preordera miesiac temu, lecz poza mailem z 12.05 z informacja o gotowosci zamowienia do wysylki nic wiecej nie otrzymalem Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Informacji podanej powyzej, jakoby preorderowcom ktorzy zamowili gre via paczkomaty juz wyslano przesylke ja osobiscie nie potwierdzam. Zamowilem i oplacilem preordera miesiac temu, lecz poza mailem z 12.05 z informacja o gotowosci zamowienia do wysylki nic wiecej nie otrzymalem No u mnie to wygląda w ten sposób: Więc myślę, że dosłownie za moment powinieneś otrzymać taką informację. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Informacji podanej powyzej, jakoby preorderowcom ktorzy zamowili gre via paczkomaty juz wyslano przesylke ja osobiscie nie potwierdzam. Zamowilem i oplacilem preordera miesiac temu, lecz poza mailem z 12.05 z informacja o gotowosci zamowienia do wysylki nic wiecej nie otrzymalem Więc myślę, że dosłownie za moment powinieneś otrzymać taką informację. Super by bylo, ale najprawdopodobniej kolesie z cdp najpierw wypchneli kolekcjonerki z dwoch powodow: 1.Zeby w ten sposob nagrodzic tych co wysuplali duzo wiekszy szmal na ich gre, 2. Powod bardziej prozaiczny: ciezkie duze kartoniska zajmuja w ch..miejsca i chcieli sie ich po prostu jak najszybciej pozbyc EDYTA GEPPERT: Fucktycznie, wszedlem tam gdzie Ty i jest info, ze wyslane (!!!) Teraz tylko czekam na esesmana z numerem do skrzyneczki! Edytowane 15 maja 2015 przez Czezare Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Za 139,99 zł kupiłem edycję na PC, którą jak widzisz, również wysłano Nie masz się czego obawiać, jak kupiłeś grę przed 11 maja, to na pewno dostaniesz ją na premierę, po północy. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Ja jak wklepuję numer przesyłki na stronie inpostu to mam info ze nadawca przygotował paczke do wysyłki... U mnie jest juz w sortowni wysylkowej (Głównej)... Edytowane 15 maja 2015 przez Czezare Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ja jak wklepuję numer przesyłki na stronie inpostu to mam info ze nadawca przygotował paczke do wysyłki... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) lol ten typ z PPE - redaktor 6/10, broni swojej oceny "Grafika w Wiedźminie 3 mi się nie podoba. W moim odczuciu otoczenie wygląda źle, ale gra odbija sobie to modelami postaci." http://www.ppe.pl/publicystyka-1615-wiedzmin_3___10_10__czyli_wszyscy_jestesmy_przekupieni.html kurfa dali ślepemu recenzować gre i takie są tego efekty Edytowane 15 maja 2015 przez Yano Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Kiedy oni go wreszcie stąd wywalą - przyszedł z Gamezilli i już wiem, dlaczego tak drastycznie wzrósł poziom tamtego portalu. Edytowane 15 maja 2015 przez Maciomaniak 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) No i gram, już ze dwie godziny. No i poprostu, porprostu, normalnie poprostu, poprostu... coś nieziemskiego. Postać Geralta jest bombowa, ruchy, teksty, głos. Czuje sie jakbym oglądał staropolskie obrazy olejne stając czasem na chwile i podziwiając widoki. Gwara, teksty, a to dopiero pierwsza wiocha. Ciarki po wejściówce w gre. Chce powiedzieć więcej, ale moge spojlerować. Karty ekwipunku i postaci jak w najlepszych pecetowych produkcjach, zawsze mi tego brakowało w konsolowych rpgach, tego ręcznie malowanego sznytu, a nie stylu ala warcraft ( wiem warcraft pecetowy ). Cieniowane drzewa i ruch roślinności, potwory, znajdżki. Ide zagrać w gwinta w pierwszej przesłowiańskiej karczmie. Edytowane 15 maja 2015 przez Sqtr78 4 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) No i gram, już ze dwie godziny. to powiedz nam - grafika 6/10 czy tamtego gością serio aż tak pogrzało? kurna to jest niepojęte po pierwsze wszyscy widzimy screeny i filmy z gry i mimo downgradu w zadnym razie nikt z nas nie powiedziałby że grafika jest słaba po drugie wszystkie inne recenzje piszą że grafika jest piękna i wyznacza nowe standardy a ten kurna 6/10 Edytowane 15 maja 2015 przez Yano Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 RPG bez levelowania postaci? sporo ludzi przechodzi drak soulsy bez levelowania, to jest dopiero hardkor (na podstawowym levelu prawie żadnej broni nie można używać bo za mało statsów) To jest głupie na równi z przechodzeniem gry tylko jednym rodzajem broni. Jeżeli ktoś jest masochistą to spoko ale zabieranie sobie jakiegoś elementu gry jest głupie. Sam jesteś głupi! Speedruny to fantastyczny pokaz skilla debeściaków, którym do pięt nie dorastamy!!111!!!!!!11! Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Grafika jest na bardzo wysokim poziomie, biore pod uwage fakt iż jest to sandbox na kilkaset godzin. Ale pomijając to ta gra wygląda nieziemsko. Chodzi o to jak to wygląda w ruchu. Okej gdybym sie skupił na wieśniaku nie związanym z fabułą który pasie krowy w odmętach mapy to mógłbym kręcić nosem, ale ogólny odbiór tego co widzimy to jest 9 na 10 na luzaku. Ruszające sie na wietrze drzewa i trawa, kolorystyka, fauna i ogrom świata. GGościa pogrzało i nie ma pojęcia o grach. Do zwolnienia 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 (edytowane) Dla tych co czekaja wciaz, soundtrack by sie zrelaksowac ; > no i kazdemu pojdzie nawet na minimalnych aha kopie jaja Edytowane 15 maja 2015 przez El Loco Chocko 5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 ejj jeszcze coś żeby było "śmieszniej" typ 6/10 recenzował też tego strasznego gniota "brawl" http://www.ppe.pl/recenzje-1585-recenzja_gry__brawl.html i grafice też dał 6/10!! 6/10 6/10 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Najgorsza jest przyjęta teza artykułu, która w skrócie mówi "oceny są subiektywną opinią, nie każda musi być 10/10". Oczywiście zgadzam się w pełni z tym stwierdzeniem, ale tekst chybia krytykę. W sieci narzeka się nie na oceny, tylko samą treść ów tekstów. W przypadku pana Gołąba to jest oczywista nieznajomość warstwy technicznej gry, bo o ile subiektywnie artstyle może się nie podobać to oceniając grafikę należy jednak odwołać się do tej pierwszej. Z resztą recenzji nie będę polemizował, mogę tylko nadmienić, że była niechlujnie napisana.Żenująca recenzja od CDA też nie jest warta usprawiedliwiania 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi