amaretsu1 4 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Zamawiał ktoś w Ultimie do wczoraj było wysyłka 19/05 dzisiaj mam w zamówieniu towar chwilowo nie dostępny a zamówienie składałem w tamtym roku Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Mnie trochę denerwuje to, że zamówiłem preordera (w cdp.pl), także już dawno dostali moją kasę i mogą ją dalej wykorzystywać do inwestowania. W zamian za to właśnie wczoraj się dowiedziałem, że np. Media Markt przeprowadzi premierę Wiedźmina 18 maja od 21:00. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ze strony marketu, ale jako preorderowiec chciałbym w takim razie swoją kopię dostać też 18go. Bo preordery od dawna dawały tylko 1 przywilej tzn: Mozliwosc wczesnej zapłaty o ile jest to jakiś przywilej haha Za to wiele minusów jak to, że gra trafi przeważnie w dzień premiery a nawet nierzadko wieczorem lub na 2 dzień, rezygnacja z gry jest bardziej problematyczna. Ja tam lubię we wtorek po kawie wsiąść w auto i pojechać rytualne o 10 po Boxa. Oczywiście w 100% przekonany, że nie kupuje kota w worku. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 jeśli nie przeszkadza ci rasizm i seksizm, to to napewno nie bedzie kot w worku Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Mnie trochę denerwuje to, że zamówiłem preordera (w cdp.pl), także już dawno dostali moją kasę i mogą ją dalej wykorzystywać do inwestowania. W zamian za to właśnie wczoraj się dowiedziałem, że np. Media Markt przeprowadzi premierę Wiedźmina 18 maja od 21:00. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ze strony marketu, ale jako preorderowiec chciałbym w takim razie swoją kopię dostać też 18go. Bo preordery od dawna dawały tylko 1 przywilej tzn: Mozliwosc wczesnej zapłaty o ile jest to jakiś przywilej haha Za to wiele minusów jak to, że gra trafi przeważnie w dzień premiery a nawet nierzadko wieczorem lub na 2 dzień, rezygnacja z gry jest bardziej problematyczna. Ja tam lubię we wtorek po kawie wsiąść w auto i pojechać rytualne o 10 po Boxa. Oczywiście w 100% przekonany, że nie kupuje kota w worku. To jest prawda, niestety. Od dawna nie zamawiałem preorderów, ale w tym przypadku pokusiłem się jeszcze na ten steelbook do podstawki Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) Zamawiał ktoś w Ultimie do wczoraj było wysyłka 19/05 dzisiaj mam w zamówieniu towar chwilowo nie dostępny a zamówienie składałem w tamtym roku Ale to jest informacja podana na ich stronie gry, dla osób, które chciałyby teraz zamówić. W szczegółach zamówienia ciągle jest "zamówienie oczekuje na możliwość realizacji". Może po prostu zakończyły im się już egzemplarze, które mieli do sprzedania na pierwszy rzut preorderowców i będą domawiać. Edytowane 16 maja 2015 przez Hum Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 to prawda, ze na dziki gon zlozono ponad milion preorderów? Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo Nie powiedziałbym, gra gubi klatki bardzo rzadko, gram już z 8godzin i zauważyłem spadki może 3 razy. Gra jest ostra jak żyleta, pięknie to wygląda i bardzo płynnie. Wbiłem 3 level i gram na przedostatnim poziomie trudności i powiem tyle, gra do łatwych nie należy. Dostaje baty od kilku wilków w polu czasem , MIsje poboczne są bombowe, każda inna jak narazie i fajnie napisana. NIe można się oderwać od ekranu. PS. konsola sie poci jak nigdy i wchodzi często na najwyższe obroty szumiąc jak opętana Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 UP. Prawda. Kolejne sprawdzenie statusu przesylki i...jest dobrze "Wyslana z Sortowni. Paczka jedzie do miasta odbiorcy". Mysle, ze na 99% wczesnym wieczorem w poniedzialek otrzymam upragnionego esesmana z kodzikiem do paczkomatu, a wowczas pan Cezary wsiadzie w swoje autko, pojedzie 5 km od miejsca zamieszkania i ladnie przejmie przesyleczke A potem to juz tylko.... Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Jak cos to potwerdzone info że w euro rtv agd można kupić bez problemu. Szkoda ze nie mają na łoniaka tylko ps4,to koniec mozliwości muszę czekać do poniedziałku/wtorku. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Hue Niemcy zdjęli porównanie PC vs PS4 po interwencji Redów. Dobre jajca. Co im nie pasowało w tym porównaniu? Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo Sciagnalem nowy material z gamersyde i podczas walki mialem wrazenie ciagle utrzymujacego sie niskiego FR, ja z zakupem poczekam na analizy DF Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 gta5, evil within, ac unity itp patchami zalatali kosliwy framerate do poziomu akceptowalnego (w gta5 na ps3 do praktycznie betonowych 30fps) wiec za wyjatkiem day one patcha do wieska3 obstawiam, ze w przylosci beda kolejne, ktore co nieco poprawia Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 na loniaku brak dropow potwierdzone info 2 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Jak cos to potwerdzone info że w euro rtv agd można kupić bez problemu. Szkoda ze nie mają na łoniaka tylko ps4,to koniec mozliwości muszę czekać do poniedziałku/wtorku.W sensie wersja na PS4 lezy juz na polkach? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Moze widzieli bluerayowe pudelka, bez plyt... Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Fajna ta reklama wieska 3 co leci w TV "Tu potrzeba zawodowca" Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere. Brytyjska wersja tez ma jezyk polski? To byloby dobre posuniecie sadzac po tym ilu rodakow jest na Wyspach Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 (edytowane) http://www.giantbomb.com/videos/gbe-playdate-the-witcher-3-wild-hunt/2300-10194/ Pierwsze 1.5h z wersji XO. Niestety jakosc tego playera pozwala powiedziec tylko tyle, ze jest trawa i jest wiecej niz solid 17fps. Edytowane 16 maja 2015 przez hav3n Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Mam nadzieje, że się wyrobią do północy 19 maja Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere. Brytyjska wersja tez ma jezyk polski? To byloby dobre posuniecie sadzac po tym ilu rodakow jest na Wyspach Ma język polski, z tego co czytałem wcześniej chyba wszystkie wersje mają język polski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi