Daffy 10 564 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 kazdy z wysylka kurierem taki ma Cytuj
rustine 16 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Wydaje mi się, czy masz już dosyć kłótni na "tamtym" forum? Nie wydaje, szlag mnie już trafia od tamtych młotków. I tym samym chciałbym Cię przeprosić, po prostu byłeś mniej cierpliwy ode mnie. Teraz tylko grafika albo oszustwa, strzelanie w stopy, kopanie sobie grobów, wystawianie tyłka pecetowcom, wchodzenie w tyłek Wam. Straszne. 2 Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Panowie - jaki macie status przesyłki w CDP (zamówienie kurierem). Mam tam zarówno EK na PC jak i zwykłą edycję na PS4 i w obu przypadkach nadal status "w realizacji"?! Cytuj
rustine 16 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Panowie - jaki macie status przesyłki w CDP (zamówienie kurierem). Mam tam zarówno EK na PC jak i zwykłą edycję na PS4 i w obu przypadkach nadal status "w realizacji"?! U mnie jest wysłana (kurier, PC), ale co za różnica, to tylko list przewozowy. Kurierzy przyjadą jutro i zabiorą paczki do dyspozytorni. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Wszyscy tak mają, jutro będą wysyłać, to status się zmieni. Cytuj
KacperKing 7 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Ja co prawda zamawiałem w oleole ale też kurierem.Status jest "W realizacji".Jutro wyślą i we wtorek mi przyjdzie Edytowane 17 maja 2015 przez KacperKing Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Wydaje mi się, czy masz już dosyć kłótni na "tamtym" forum? Nie wydaje, szlag mnie już trafia od tamtych młotków. I tym samym chciałbym Cię przeprosić, po prostu byłeś mniej cierpliwy ode mnie. Teraz tylko grafika albo oszustwa, strzelanie w stopy, kopanie sobie grobów, wystawianie tyłka pecetowcom, wchodzenie w tyłek Wam. Straszne. Spoko Na tamto forum potrzeba więcej cierpliwości niż do stania w kolejce w Urzędzie Skarbowym Poza tym, Polska jego część jest źle modowana. Ze trzy bany za kłótnie o grafice i zaraz zrobiłoby się spokojnie Taka pełno forumowa wersja tutejszego Console Wars, tyle, że tam to wszystko jest na serio Pamiętam jeszcze jak dopiero powstawało i można było normalnie podyskutować. Teraz ani tam, ani na Wieży Błaznów nie można nic napisać, żeby nie zostać zakrzyczanym -_- 1 Cytuj
rustine 16 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Spoko Na tamto forum potrzeba więcej cierpliwości niż do stania w kolejce w Urzędzie Skarbowym Poza tym, Polska jego część jest źle modowana. Ze trzy bany za kłótnie o grafice i zaraz zrobiłoby się spokojnie Taka pełno forumowa wersja tutejszego Console Wars, tyle, że tam to wszystko jest na serio Pamiętam jeszcze jak dopiero powstawało i można było normalnie podyskutować. Teraz ani tam, ani na Wieży Błaznów nie można nic napisać, żeby nie zostać zakrzyczanym -_- Otóż to. Ale powiem Ci, że Momot jest po prostu lekkomyślny. Pisze głupoty, wstawia skompresowane zdjęcia, a gra wygląda tak: https://www.flickr.com/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480(brak spoilerów) No przecież to jest najpiękniejsza w historii gra z otwartym światem. Wstawiłem tę galerię na forum i już jest parę głosów, że jednak miałem rację. Edytowane 17 maja 2015 przez rustine 2 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) No przecież to jest najpiękniejsza w historii gra z otwartym światem. Wstawiłem tę galerię na forum i już jest parę głosów, że jednak miałem rację. Oczywiście, że racja. Jak ktoś będzie rozpatrywał pojedyncze elementy sceny, to zawsze znajdzie coś rozmytego, ząbkowanego itd. Tylko, że patrząc na całość, to art design miażdży i można na te screeny patrzeć bez końca. Edytowane 17 maja 2015 przez Bigby Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Akurat Geralt w książkach zawsze tak walczył. 1-2 ciosy odskok lub unik i znowu szlag. Nigdy chłop nie szedł na wymianę i iloś hitowe combosy. Nie ten bohater, nie ta bajka. Geralt nie był lubiany przez innych właśnie za jego sposób walki. Wg innych wiedźminów odpadał od ich credo ponieważ nie walczył w zwarciu tylko "oszukiwał". Nawet ta nieszczęsna kusza w tej odsłonie, pomimo że nie było jej w ksiażce idealnie odwzorowuje jego charakter. Gry komputerowe robią z wielu bohaterów badassów ponad swoje mozliwości (np Batmany) w ksiażkach on dostawał dosyć często po mordzie, w pewnych momentach miał już zwyczajnie nawet dosyć swojego fachu. Na litość boską, jak można opierać się na serialu. :| Nie mówie o serialu. Aczkolwiek tam również była pokazana dysaprobata wobec Geralta, co uważam za plus tego (jakby nie patrzeć) kiepskiego i drogiego serialu. Cytuj
rustine 16 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Nie mówie o serialu. Aczkolwiek tam również była pokazana dysaprobata wobec Geralta, co uważam za plus tego (jakby nie patrzeć) kiepskiego i drogiego serialu. Mówisz o serialu, w książkach nie ma żadnych motywów pogardzania stylem walki Geralta. W Sadze było pięciu wiedźminów wliczając Geralta, wszyscy uczyli Ciri. Odśwież ją sobie, bo chyba serial Ci niestety zatarł pamięć. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Hmm, chyba od razu na pierwsze przejście ustawię największy poziom trudności, pewnie będzie wymagał używania wszystkich sztuczek wiedźmińskich i najmniej prowadził za rękę jeśli chodzi o wszelkie markery (chociaż te i tak można samodzielnie wyłączyć) Cytuj
Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Inkwizycja to śliczna gra w pełni zasługująca na 9/10 za grafikę. To ogromny RPG, a pomimo to jest jedna z najlepiej obecnie prezentujących się gier. Po wszelakich materiałach jakoś szczególnie nie widać, by Wiesław Trzeci znacznie odbiegał od Dragon Age, aż dziw, że na pe wbił recenzent 6/10 za szatę.Niemniej pamiętam swoją przygodę z drugą częścią serii. Kawał znakomitej zero-jedynkowej przygody, a i przy tym zabawnej, jak mało która gra. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Z tym że z tego co piszą w recenzjach Dragon Age jest znacznie mniejszy obszarowo od Wiecha czy. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Hmm, chyba od razu na pierwsze przejście ustawię największy poziom trudności, pewnie będzie wymagał używania wszystkich sztuczek wiedźmińskich i najmniej prowadził za rękę jeśli chodzi o wszelkie markery (chociaż te i tak można samodzielnie wyłączyć)Ja zacznę od normala albo hard, a jak już poznam grę rozpocznę od nowa inną ścieżką. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Ja zapewne od razu włączę na hard. Zobaczymy, co z tego wyjdzie z trakcie gry. Ponoć po patchu normal robi się nieco bardziej wymagający. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Człowiek przeznacza ciężko zarobione pieniądze na zakup, gra się pobrała, zainstalowała a tu taki myk? Wtf się pytam? "Twoje zamówienie w przedsprzedaży zostało anulowane wskutek niezapłacenia"Przecież z automatu ściąga z karty.... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Na jakiej platformie? Dzwoń do serwisu, przecież masz dowód wpłaty na koncie. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Oczywiście kochane PSN...fuck...jutro będę wyjaśniał. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Wysłane CDP (kurier) Może jutro po południu będzie Edytowane 17 maja 2015 przez Popa Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) A co? Zaplaciles stowke za express czy jak? Nie bedzie, wtorek. Edytowane 17 maja 2015 przez Dave Czezky Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Zawsze jest jakaś minimalna szansa Ale raczej nastawiam się na wtorek. Cytuj
Lati 23 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Wysłane CDP (kurier) Może jutro po południu będzie Ja też mam na stronie cdp.pl status "wysłane". Niestety sprawdzenie nr. listu przewozowego na stronie dpd jasno pokazał, że paczka jeszcze nie jest w ruchu. No nic... jak to mówią: "Cierpliwość jest cnotą." Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 17 maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 maja 2015 Jak powiedział kolega wyżej jest to najpiękniejsza gra w otwartym świecie do tej pory, a dla mnie ta gra jest spełnieniem marzeń. Czuć w niej ducha ekipy twórców, którzy tak jak ja wychowywali się na komiksach Thorgala, Szninkiela, a nawet poczułem Kajko i Kokosza w pewnych momentach . Na filmach Willow, Dark Crystal i Gwiezdnych wojnach oraz co najważniejsze na sadze Sapkowskiego. Pamiętam jak ogrywałem KoTORa na xboxie i rozmyślałem o tym jak za(pipi)iście by było zrobić gre rpg o Wieśku.Poprzednie części, które są świetne, ale trójka jest wyjatkowa, czuć ten klimat, każda pauza ekranu to opad szczeny, questy, muzyka i główny wątek. Po 15 godzinach stwierdzam, że dla mnie ta gra to dzieło sztuki. A to, że chrupnie raz na ruski rok mam głęboko w (pipi)e. 13 Cytuj
Gość Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Czy ktoś bedzie tak mily i skieruje mnie do odpowiedniej strony tematu lub odpowie mi na pytanie: czy nie majac nic kompletnie wspolnego z wiedzminem i tematyka fantasy a majac ochote na solide action-adventure w urzekajacych realiach, warto siegac po gierke? Bo tak sie zastanawiam wlasnie nad wartoscia tej gierki obdartej z otoczki, czucia tematyki etc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi