Copper 2 657 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Czy ktoś bedzie tak mily i skieruje mnie do odpowiedniej strony tematu lub odpowie mi na pytanie: czy nie majac nic kompletnie wspolnego z wiedzminem i tematyka fantasy a majac ochote na solide action-adventure w urzekajacych realiach, warto siegac po gierke? Bo tak sie zastanawiam wlasnie nad wartoscia tej gierki obdartej z otoczki, czucia tematyki etc. Dam Ci prosty przyklad, jak znasz ksiazki i gry to od razu wiesz o co chodzi z podtytulem W3, a jak nie to dla Ciebie nic nie znaczy. I tak bedzie nie raz, ze rzeczy ktorych innych beda jarac dla Ciebie nie beda miec znaczenia. Ale gra ma wprowadzenie i jest za(pipi)ista takze tak czy siak warto po nia siegnac, po prostu stracisz sporo na odbiorze fabuly i swiata. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Jak powiedział kolega wyżej jest to najpiękniejsza gra w otwartym świecie do tej pory, a dla mnie ta gra jest spełnieniem marzeń. Czuć w niej ducha ekipy twórców, którzy tak jak ja wychowywali się na komiksach Thorgala, Szninkiela, a nawet poczułem Kajko i Kokosza w pewnych momentach . Na filmach Willow, Dark Crystal i Gwiezdnych wojnach oraz co najważniejsze na sadze Sapkowskiego. Pamiętam jak ogrywałem KoTORa na xboxie i rozmyślałem o tym jak za(pipi)iście by było zrobić gre rpg o Wieśku.Poprzednie części, które są świetne, ale trójka jest wyjatkowa, czuć ten klimat, każda pauza ekranu to opad szczeny, questy, muzyka i główny wątek. Po 15 godzinach stwierdzam, że dla mnie ta gra to dzieło sztuki. A to, że chrupnie raz na ruski rok mam głęboko w (pipi)e. :banderas: Wreszcie konczy sie meczarnia, tyle lat czekania, pamietam jak dwojka zostawila mnie z tym uczuciem "chce jeszcze..." (po trzecim przejsciu gry xD) i wreszcie sie doczekam, juz prawie, juz tuz tuz. Smuci mnie jednak ze wiekszosc ludzi jest zajeta polowaniem na piksele, gra wyglada wybornie a ludzie zawsze sie do czegos przyczepia, jak nie na oficjalnym forum to na gafie czy reddicie (choc tam bardzo malo tego jest), tematow z gra pelno, a najpopularniejsze to te o downgradzie No ale .... z nimi. (a dla mnie w sumie jeden) 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) e tam chrzanić biadolenie o pixelach, za 2 dni i tak każdy z nas wsiąknie w świat gry i będzie olewał wszelkie biadolenia, raz na pare dni jedynie zaglądając do tego tematu by napisać że jest zajebiście! Edytowane 17 maja 2015 przez Yano Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 19 to temat wybuchnie, a Bansai umrze na zawał z padem w ręku Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 19 to temat wybuchnie, a Bansai umrze na zawał z padem w ręku Lepiej powiedz skad info, ze od jutra rana gra ma byc dostepna w rtvagd? :troll: Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 19 to temat wybuchnie, a Bansai umrze na zawał z padem w ręku Lepiej powiedz skad info, ze od jutra rana gra ma byc dostepna w rtvagd? :troll: Od znajomego, który pracuje w jednym z punktów. No chyba ze strollował, ale wtedy lepiej żeby się kumplom nie pokazywał na oczy Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 Mam nadzieje, ze kudlaty nie ma drugiego konta pod nickiem shrad... tfu tzn. Starh :troll: Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 e tam chrzanić biadolenie o pixelach, za 2 dni i tak każdy z nas wsiąknie w świat gry i będzie olewał wszelkie biadolenia, raz na pare dni jedynie zaglądając do tego tematu by napisać że jest zajebiście! Oby tak było, bo jak tu wejdę na kilka chwil, żeby sprawdzić opinie, to liczę, że będę czytać same spusty Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 Mam nadzieje, ze kudlaty nie ma drugiego konta pod nickiem shrad... tfu tzn. Starh :troll: Mogę podesłać bansaiowi moje ID platformowe - nie jestem jakimiś kudłaczami..... BTW Share z ps4 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 (edytowane) Starh spokojnie, to byl trollowaty, wredny, uszczypliwy zarcik z pozdrowieniami od gejonly itp. No offence :troll: Edytowane 18 maja 2015 przez bebbop Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 (edytowane) Nie ma to jak wstać rano i zobaczyć, że status przesył zmienił się na: "Wysłano". Czyli dziś ostatni dzień aby pożegnać się z światem a jutro... Edytowane 18 maja 2015 przez Sobies Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 No dobra panowie dzień dobry. Gog galaxy mówi mi że jeszcze 18 h. To jak tam samopoczucie przed premierą. Ja czuję się jak małe dziecko przed gwiazdką Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 Dajcie znac co z tym wieskiem w euro rtv jak ktos sprawdzi. Moglbym zajrzec do dwoch sklepow wracajac z uczelni ale w ciemno isc to nie wiem czy mi sie chce Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 (edytowane) Lista poniższych sklepów będzie otwierać o 23:00 w dniu 18.05.15 i sprzedawać Wiesława : Saturn Planet w Centrum Handlowym Blue City w Warszawie Saturn Planet w Galerii Krakowskiej Saturn Planet w Silesia City Center w Katowicach Media Markt w Centrum Handlowym M1 w Poznaniu Media Markt w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu Media Markt w Atrium Molo w Szczecinie Saturn Planet Wrocław: Saturn Planet w Pasażu Grunwaldzkim oraz Saturn Planet w Magnolia Park Gdańsk: Saturn Planet w Galerii Bałtyckie Bydgoszcz: Saturn Planet w Centrum Handlowym Focus Park Lublin: Saturn Planet w Cuprum Arena Łódź: Saturn Planet w Centrum Handlowym Port Łódź oraz Saturn Planet w Centrum Handlowym Manufaktura Szczecin: Saturn Planet w Galerii Kaskada Media Markt Czeladź: Media Markt w Centrum Handlowym M1 Poznań: Media Markt w Centrum Handlowym M1 Zabrze: Media Markt w Centrum Handlowym M1 Gdańsk: Media Markt przy ulicy Grunwaldzkiej 309 Kraków: Media Markt w Centrum Handlowym M1 Rzeszów: Media Markt przy al. Tadeusza Rejtana 36 Katowice: Media Markt przy ulicy Alpejskiej 6 Chorzów: Media Markt przy ulicy Katowickiej 160 Bydgoszcz: Media Markt przy ulicy Jagiellońskiej 94 Rybnik: Media Markt przy ulicy Żorskiej 2 Legnica: Media Markt w Centrum Handlowym Ferio Koszalin: Media Markt w Centrum Handlowym Atrium Koszalin Płock: Media Markt w Galerii Mazovia Tarnów: Media Markt w Gemini Park Słupsk: Media Markt w Centrum Handlowym Jantar Kraków: Media Markt w Solvay Park Edytowane 18 maja 2015 przez Myriu Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 A u mnie w zamówieniu z ultimy ciągle cisza. Jak mi dziś nie wyślą, to stracą klienta, choć do tej pory nigdy u nich problemów nie miałem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 A u mnie w zamówieniu z ultimy ciągle cisza. Jak mi dziś nie wyślą, to stracą klienta, choć do tej pory nigdy u nich problemów nie miałem. ciiiiii spokojnie to tylko gra ultima raczej zawsze wysyła przed premierą dziś wyślą jest 9 rano jeszcze do pracy nie przyszli. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 (edytowane) Jak można nie być jeszcze w pracy w sklepie z grami dzień przed premierą Wieśka? Jak kto słucha radiowej Trójki, to nawet tam już wspominają o jutrzejszej premierze i sukcesie Redów. Edytowane 18 maja 2015 przez Hum Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 bo oni swoją kopie już od rana ogrywają, kazdy na urlopie Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 (edytowane) pracowałem dwa lata w ultimie. wszytsko juz jest spakowane pewnie i gotowe do wysyłki, status sie nie zmienia bo zawsze jest (pipi)burza gdy zmieni sie status, miliony telefonów pokroju "A kumplowi wysłane a mi nie" ludzie wydzwaniają grożą sądem i pobiciam (tak jest) jeden agent wyyebał szybe w witrynie przy premierze mist of pandaria, bo nie chciałem mu sprzedać gry przed premierą. Takich idiotów jest naprawde sporo, i nie da sie pracować w takich warunkach przy tak dużej premierze jak wiedźmin. paczki wysyła firma zewnętrzna nie sklep stacjonarny. kto nie pracował w handlu przy obsłudze klienta ten nawet nie jest wstanie ogarnąć głupoty ludzkiej, dla niektórych kupno gierki to piorytet pokroju zbierania na operacje dla dziecka. będa pisac na facebooku niestworzone historie czekac na ciebie po pracy, grozić, albo stać z telefonem komórkowy i kręcić cie 30 minut czemu nie pracuje, żebym pracował jak pije herbate i nic sie nie dzieje na sklepie. Edytowane 18 maja 2015 przez Orzeszek Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 pracowałem dwa lata w ultimie. wszytsko juz jest spakowane pewnie i gotowe do wysyłki, status sie nie zmienia bo zawsze jest (pipi)burza gdy zmieni sie status, miliony telefonów pokroju "A kumplowi wysłane a mi nie" ludzie wydzwaniają grożą sądem i pobiciam (tak jest) jeden agent wyyebał szybe w witrynie przy premierze mist of pandaria, bo nie chciałem mu sprzedać gry przed premierą. Takich idiotów jest naprawde sporo, i nie da sie pracować w takich warunkach przy tak dużej premierze jak wiedźmin. paczki wysyła firma zewnętrzna nie sklep stacjonarny. Sorry za ta szybke, nie chcialem 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 Czyli jednak nie grają na urlopie:) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 pracowałem dwa lata w ultimie. wszytsko juz jest spakowane pewnie i gotowe do wysyłki, status sie nie zmienia bo zawsze jest (pipi)burza gdy zmieni sie status, miliony telefonów pokroju "A kumplowi wysłane a mi nie" ludzie wydzwaniają grożą sądem i pobiciam (tak jest) jeden agent wyyebał szybe w witrynie przy premierze mist of pandaria, bo nie chciałem mu sprzedać gry przed premierą. Takich idiotów jest naprawde sporo, i nie da sie pracować w takich warunkach przy tak dużej premierze jak wiedźmin. paczki wysyła firma zewnętrzna nie sklep stacjonarny. kto nie pracował w handlu przy obsłudze klienta ten nawet nie jest wstanie ogarnąć głupoty ludzkiej, dla niektórych kupno gierki to piorytet pokroju zbierania na operacje dla dziecka. będa pisac na facebooku niestworzone historie czekac na ciebie po pracy, grozić, albo stać z telefonem komórkowy i kręcić cie 30 minut czemu nie pracuje, żebym pracował jak pije herbate i nic sie nie dzieje na sklepie. Ja pierdyczę powtarzam hype to choroba i ludzi nią zarażeni powinni udać się na 48 h na obserwację do psychiatryka. Jak czytam forum wiedźmina 3 to tam są takie kwiatki już w stylu "nie mogę jeść, spać myślę tylko o Wiedźminie 3" 2 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 Empik.com kompletuje już internetowe zamówienia (sprawdzone na moim przykładzie - wersja XOne), więc powinny być dostarczone bez żadnych opóźnień w dniu premiery Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 maja 2015 Opublikowano 18 maja 2015 orzeszek na stronce mam napisane, ze wyslane ale numer listu przewozowego po wyszukiwaniu "bledny", czy to ten moment, ze moge dzwonic do cdp i dpd kurvujac na nich przez sluchawke? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi