Opublikowano 19 maja 20159 l Gra cudna, ale napisy w interfejsie sa za małe, i nie ma opcji przybliżania kamery zza pleców Geralta, nie mówię już o całkowitym wyłączeniu Hud-a. A podobno to wszystko w opcjach miało być?
Opublikowano 19 maja 20159 l Zaczęło się. Na zagranicznym portalu w komentarzach przeczytałem " Why I can't bang ciri? " Dziwne że macie za mały interfejs na pc masz suwak i sam wybierasz wielkość. Domyślnie były za duże to zmniejszyłem Edytowane 19 maja 20159 l przez blantman
Opublikowano 19 maja 20159 l Nie chodzi mi o PC:/ Gra z tak otwartym światem, a wygląda tak pięknie. Połowę czasu zajmuje mi podziwianie widoków.
Opublikowano 19 maja 20159 l no ale jak na pc jest suwak w opcjach interfejsu nie graficznych to może na konsoli też jest ? To nie jest ficzer nvidii a zwykłe ułatwienie dla graczy. Coś czego w DA I nie było i się męczyłem tutaj jest. Następny plus dla CDP
Opublikowano 19 maja 20159 l A powaznie ? Czym to sie rozni ? Moze wydarzenia sa bardziej tlumaczona bez symulacji ? http://www.vg247.com/2015/05/19/the-witcher-3-wild-hunt-to-simulate-or-not-to-simulate-a-witcher-2-save/ też się zastanawiałem jak włączyłem
Opublikowano 19 maja 20159 l Panowie na szybko, podlinkuje jakiś filmik YT wprowadzający w W3 (streszczenie W1 i W2) I czy włączać sumalacje W2? Co to daje? Sumalacja daje wynik dodawania. W1+W2=W3Ale warto to włączać? Gra wtedy nie odbiega za bardzo od wątku W3?
Opublikowano 19 maja 20159 l Panowie na szybko, podlinkuje jakiś filmik YT wprowadzający w W3 (streszczenie W1 i W2) I czy włączać sumalacje W2? Co to daje? Sumalacja daje wynik dodawania. W1+W2=W3Ale warto to włączać? Gra wtedy nie odbiega za bardzo od wątku W3? Grasz wtedy Gerrardem jak włączysz.
Opublikowano 19 maja 20159 l Jeżeli grałeś w dwójkę, to wydaje mi się, że będziesz chciał pewne wątki kontynuować.
Opublikowano 19 maja 20159 l Chyba lepiej samemu wybrać co się stało wcześniej niż zdać się na jakieś predefiniowane ustawienia. Na PC jest ten plus, że można save zimportować
Opublikowano 19 maja 20159 l Przed rozpoczęciem gry możemy ingerować w HUD do woli, najwyższy poziom gry od razu wyłącza podpowiedzi. Walka jest nieporównywalnie lepsza w stosunku do 2-ki (a to początek gry, upgrade'ów brak).No i tak animacja skoku jest "delikatnie" pokraczna, ale to przypadłość wszystkich rpgów w jakie grałem, więc w sumie niespecjalnie mi to przeszkadza, idzie się przyzwyczaić.Na "Drodze ku Śmierci" nawet pierwsza walka wymagała (preferowała) używania znaków i uników/kontr, a będzie tylko lepiej Edytowane 19 maja 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 19 maja 20159 l Nie grałem ani w W1 ani w W2 I nie mam pojęcia jak zacząć aby nie było komplikacji. Jak radzicie? Włączyć czy wyłączyć? Edytowane 19 maja 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 19 maja 20159 l Symulacja wyborów jest opcją dla osób, które ukończyły W2 na PC i x360, a teraz grają w trójkę na ps4/xone. Dla tych co nie grali te wybory nie będą miały znaczenia, bo i tak nie wyłapią smaczków odnośnie podjętych kiedyś decyzji. Z małych pierdół, które mnie drażnią - wybór znaków/petard trzeba zatwierdzić zamiast jak w W2 jedynie nakierować i puścić trigger.
Opublikowano 19 maja 20159 l U mnie to samo, kurier juz był i paczka czeka na otwarcie, wieczorem pierwsze wrażenia
Opublikowano 19 maja 20159 l Animacja wiedźmina jest trochę kulawa, ale tak to rewelacyjna giera. Podoba mi się, że nawet małe misje zawsze mają jakąś otoczkę fabularną.
Opublikowano 19 maja 20159 l Zauwazylem wczesniej ze czasami mozna grube rany zadac wrogom, teraz to dopiero przysadzilem typowi Rozplatany leb Wczesniej jeszcze ghoulowi gleboka rane w plecach zrobilem, masakra ten system obrazen <3
Opublikowano 19 maja 20159 l Mam ! Ścieżka dźwiękowa gniecie suty. Niestety musiałem z pracy się zwolnić po przybyciu kuriera...
Opublikowano 19 maja 20159 l system wspinaczki jest mocno irytujący przez to, że nie wszędzie geralt może się podciągnąć mimo, że murek, czy inna skarpa są na wysokości jego głowy
Opublikowano 19 maja 20159 l Faktycznie animacja skoku, czy biegu mogłaby być lepsza, ale to są jakieś tam drobne pierdoły - ogólnie można zachwycać się nad setkami aspektów tej gry, bo zostały niezwykle dopracowane - choćby ten system rozpłatania wrogów - no przecież jak Geralt zada taki cios, że przepołowi Ghula na pół, to aż sykniesz pod nosem, rewelacyjnie to zrobiono. Edytowane 19 maja 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 19 maja 20159 l Faktycznie animacja skoku, czy biegu mogłaby być lepsza, ale to są jakieś tam drobne pierdoły - ogólnie można zachwycać się na setkami aspektów tej gry, bo zostały niezwykle dopracowane no i dlatego dziwi dlaczego dali animacje z PSXa do takich podstaw, ktore ogladamy setki raz, nonstop...
Opublikowano 19 maja 20159 l Faktycznie animacja skoku, czy biegu mogłaby być lepsza, ale to są jakieś tam drobne pierdoły - ogólnie można zachwycać się na setkami aspektów tej gry, bo zostały niezwykle dopracowane no i dlatego dziwi dlaczego dali animacje z PSXa do takich podstaw, ktore ogladamy setki raz, nonstop... Może to poprawią kiedyś w jakiejś edycji rozszerzonej.
Opublikowano 19 maja 20159 l Generalnie biega jak ryo hazuki, ktory biegal jak rasiak w... 1999 r. i juz wtedy to razilo. Co ciekawe, z czasem czlowiek sie przyzwyczajal i uwazal ze taki bieg jest GOTY i bez niego nie ma shenmue
Opublikowano 19 maja 20159 l Jadę już z wieskiem do domu. Ale będzie granie... Kumpel później wpada z zimnym browarem. Ciśniemy do upadłego dzisiaj.