Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Ja juz tez mam Wieska Troche szczescie mialem bo bylem akurat na silce i kurier dpd podjechal do firmy obok, to mowie wylece od razu zapytam moze ma dla mnie przesylke i odbiore, no i mial. A co do szczescia to powiedzial mi, ze faktycznie mam fuksa bo Mu skrzynia w aucie padla i juz chyba dalej nie pojedzie... Takze moglbym gry dzis w ogole nie dostac o ile nie odebralby jej inny kurier. Rowniez zaczalem gre a wlasciwie na razie tylko samouczek na 3 poziomie, bodajze krew, pot i lzy?! Od razu na poczatku dostalem chyba 2 ciosy i zgon . Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Zauwazylem wczesniej ze czasami mozna grube rany zadac wrogom, teraz to dopiero przysadzilem typowi Rozplatany leb Wczesniej jeszcze ghoulowi gleboka rane w plecach zrobilem, masakra ten system obrazen <3 Ano Dzisiaj sesja od 9 rano non stop, zero zwiech czy innych niespodzianek, gra miazdzy suty, misje poboczne sa lepsze niz glowne w takim Dragon Agu, grafa ryje beret, a przede wszystkim warunki pogodowe i jak kazdy dzien moze byc inny. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Co do latających kończyn i innych elementów ludzkiego ciała. Dziś banan na twarzy wyskoczył, jak głowa oponenta trafiła w mur odbiła się i spadła w dolinę (poczułem się jak w postalu z łopatą w ręku) Edytowane 19 maja 2015 przez Starh 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Gram na najtrudniejszym poziomie i jest ekstra, myśle że na niższych poziomach spamował bym :square18x18: cały czas a tu bez znaków ani rusz. Jak na razie goty i godna kontynuacja dwójki. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) jak to jest z dodatkowym tyrybem trudności ?? obojetnie na jakim ukończymy grę odsłoni sie tryb "mroczny"?? Edytowane 19 maja 2015 przez CELL7777 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Zauwazylem wczesniej ze czasami mozna grube rany zadac wrogom, teraz to dopiero przysadzilem typowi Rozplatany leb Wczesniej jeszcze ghoulowi gleboka rane w plecach zrobilem, masakra ten system obrazen <3 Ano Kolejne boskie ciecie Znacznie wiecej jest takich ran, masakra, zadna gra jeszcze chyba nie wprowadzila czegos takiego, z reguly tylko rozczlonkowania i basta a tu takie smaczki. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Sferis doyebał z promocją. http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/wiedzmin-3-za-darmo-przy-zakupie-myszki-roccat/ Myszka warta ponad 150 zł + Wiedźmin 3. Dzwoniłem na infolinię i powiedzieli mi że to kod na steama. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Ok, jestem w domu. Przyciemniam pomieszczenie i zaczynam jazde Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Ale wolno poziomy wpadają 5h i 2gi level dopiero na razie łaże sobie po terenie i szukam jakiś pierdół zamiast questy wykonywać, może dlatego no i zginąłem kilka razy na utopcach, poziom 4/4 daje w kość trochę, nie wiem czy nie zejść na 3/4:D Co do zastrzeżeń do samej gry to jedyne co zauważyłem to spadki płynności przy cutscenkach oraz lewitujący npc w jednej chatce... Edytowane 19 maja 2015 przez KrYcHu_89 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Sferis doyebał z promocją. http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/wiedzmin-3-za-darmo-przy-zakupie-myszki-roccat/ Myszka warta ponad 150 zł + Wiedźmin 3. Dzwoniłem na infolinię i powiedzieli mi że to kod na steama. Swoją drogą ta myszka jest świetna (savu), za taką cenę grzech nie brać. Edytowane 19 maja 2015 przez Starh Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 na PS4 pobrało wam 1 czy 2 patche? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Kurcze, tez odnosicie takie wrażenie, że podczas powolnej jazdy Płotką, animacja się tnie. I nie chodzi mi o spadki, tylko między końcem a początkiem animacji nie ma płynnego przejścia. Strasznie denerwujące... A poza tym swoje życie towarzyskie dzisiaj zredukowałem i zamykam się w samotni. Piękne oświetlenie przy ognisku (sory za minispoiler z dialogu ale to zadanie poboczne) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 bardzo mi sie podobają te głębokie rany jakie pokazujecie, nie jestem szaleńcem czy psycholem (hehe) ale naprawde wkurza mnie straszne ugrzecznienie gier w ostatnich latach. dlatego bardzo sie ciesze że tutaj nie ma pieprzenia tylko są konkrety njbardziej ugrzecznienie wkurza mnie co prawda w COD i BF - strzelanie nie zostawia żadnych śladów ani dziur (a nawet kingpin z 99 roku miał dziury po kulach we wrogach), a granaty oczywiscie nic nie urywają. ciesze sie ze tu jest fajnie i w sumie realnie. spłycanie przemocy gryzie się z realnym światem, dlatego fajnie że tu nie ma tego problemu PS ponawiam pytanie - dajcie znać jeśli ktoś znajdzie możliwość przechowywania gratów w jakiejś skrzyni czy w domu (czy jednak nie ma takiej opcji i zostają kieszenie i sakwy konia?) 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Ja teraz do 23 w pracy i musze czekac... Masakra jak patrze jak rozczlonkowujecie tych ludkow... Ahh ja tez juz chce ! Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Im dalej tym lepiej. Walka o wiele lepsza niż w dwójce. Postać Geralta posłuszniejsza choć zdarzają się kwiatki o których pisał Dawid. Stań na wprost kamerą bo inaczej nie weźmiesz przedmiotu. Co prawda sam początek przygody ale już jestem usatysfakcjonowany jakością i dbałością o detale. Czas gry płynie razem z przerywnikami, efekty oświetleniowe i ooooogromny świat. Czego chcieć więcej? Gra mi nie crashuje, o dziwo spadki animacji zauważyłem na pierwszym przerywniku z gry. W późniejszych nic nie miało miejsca. Co by nie mówić epicki tytuł. I te dodatki do podstawki w pudełku. Uczcie się inni i bierzcie przykład. 219zł w pudełko wypchane po brzegi. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Gra jest świetna, system walki do opanowania, ale ciężko się przestawić trochę z Bloodborne. Jedyny minus, to zauważalne spadki płynności w cutscenkach, co jest dla mnie trochę dziwne - bardzo Wam tną? Mi potrafią solidnie chrupnąć (PS4). Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Epicka gra dla polaczków. I te ozdoby wnetrza w karczmie jak na kurpiach <banderas> Coś pieknego, i juz sie wkrecilem w pierwsza mini giere , gwinta Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 to jak to jest z tymi poziomami trudności ?? jest jakiś dodatkowy?? i jak go odblokować........... Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Chyba 2, bo pokazuje 1.0.2 A wie ktoś czy na Xone też były dwa patche czy sie źle pobrało bo nadal mam wersje 1.01. Btw Pobrałem te dlc darmowe gdze szukać zbroi dla konia bow ekwipunku nie widzę.. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 ta muzyka z menu ma tak przygrywać przez cala gre? odpalilem 1 raz i przez pierwszy cinematik leciala w tle, a po pokazowce ze sniacym wiedzminem, giera nie chciala sie zaladowac. Edit: odpalam 3 raz i nadal zwiecha na pierwszym loadingu geralta po krotkiej scence przy ognisku, gdy mamy zaglebic sie w sen. ma tak ktos? pieknie, kur.va można te dwie pierwsze kure.wskie filmiki przerwac przy starcie gry? UWAGA: gdyby ktos mial taki sam problem to wystarczy... zresetowac konsole ;p smiga az miło 2 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Panowie jedno pytanie co do prologu. Ile lat wcześniej się on dzieje, bo bardzo mi szybko przeleciało info z tym? 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Brat dostał ode mnie EK na urodziny (akurat ostatni dzień matur) heh minę miał niezłą ;D A gierka im dalej w last, tym jest po prostu lepsza. Hmm najdziwniejsze, że zadania poboczne są lepiej zaranżowane niż główna oś fabularna. BTW Jak spasujecie rundę w gwincie to gra się wywala (ps4) - co ciekawe u mnie nie ma tego problemu, za to brat w ogóle nie może pasnąć, bo ujrzy ps home :facepalmz: Edit: Całkowity reset konsoli sprawił, że gwint chodzi ale... konsola się zwiesiła przy wyjściu z tawerny. Boże, a cisnęliśmy z blacharzy Edytowane 19 maja 2015 przez Starh Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Przypomni ktoś jak to jest z tymi 16. dlc za free? Kiedy to i gdzie się pojawi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi