Nemesis 1 272 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 PS4 z Wiedźminem już zamówione. Pojutrze odbieram w lokalnym Media Expercie. Za gierkę dałem 199 zeta a za konsolkę z TLoU Remastered, DriveClubem i LBP3 1850 zeta. Nie grałem w poprzednie Wiedźminy ale gameplay podoba mi się w cholerę. W grze jest jakieś streszczenie czy fabularnie nie przenika się zbyt mocno z poprzednimi grami? I jak wypada graficzka? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Ten najwyższy poziom trudności troszkę mi się daje we znaki, głównie ze względu na to, że hp odnawiamy jedzieniem -> trzeba kupować -> mało kasy. Potem się coś zmienia w tym kontekście, czy do końca gry będę wydawał większość orenów na jabłka, chleby, i inne guwna? No akurat w książce często było tak, że Geralt z Jaskrem spłukani jeździli, nie raz wyrzuty jeden drugiemu czyniąc, coby żadną robotą żaden nie wzgardził, jak się okazja nadarzy, więc mi się to ciułanie akurat podoba. Choć pewnie później będzie jak w każdym innym RPGu i Geralt będzie pływał w złocie niczym Sknerus McKwacz Edytowane 19 maja 2015 przez WrednyPL 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 i co najważniejsze - siadam i odpływam. Ledwo co liźnięte a czas leci jak szalony przy tym dziele. poźniej jest już tylko coraz lepiej 1 Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 zauważyliście że Geralt ma cały czas wiatr we włosach? nawet jak siedzi w zamkniętym pomieszczeniu i z kimś gada to włosy mu latają jakby stał z wentylatorem za głową Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Tutaj 4 strony pojawiają się w dwie minuty xD Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Boze jaka ta gra jest przytlaczajaco wielka pod kazdym wzgledem :| Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 i co najważniejsze - siadam i odpływam. Ledwo co liźnięte a czas leci jak szalony przy tym dziele. poźniej jest już tylko coraz lepiej Później jest lepiej? Kurna w białym sadzie zejdzie mi jeszcze z 10-15h a kusi zeby już pognać dalej do Novigradu ale tyle rzeczy jeszcze do zrobienia Gra wymiata,robie w gacie zeby już skończyć robote i na spokojnie pograć jutro kilka godzinek a nie jak dzisiaj rwane na kilka podejść 2 godziny. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 A jak wypada system walki? Giera jest w miarę trudna? Jak szybko wbija się level? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Jak na złośc pogrąłem tylko 2 godziny dzis bo mi sie pad pierwszy raz rozładował i musiałem grac w robocie na x360 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa W dodatku ostatnio strasznie zainteresowały mnie dawne poganskie plemiona zamieszkujące nasze tereny od których pochodzimy a teraz jeszcze ta gra. <banderas x 1000> Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 System walki okazal sie zayebisty Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Tez mieliscie tak że jak pierwszy raz wsiadliscie na konia to nie jechaliscie za misją tylko ten swiat był tak piekny ze po prostu zwiedzaliscie i zbieraliscie ziółka? zauważyliście że Geralt ma cały czas wiatr we włosach? nawet jak siedzi w zamkniętym pomieszczeniu i z kimś gada to włosy mu latają jakby stał z wentylatorem za głową Włosy wiedzminów tak mają. Sparawdzone info Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 A jak wypada system walki? Giera jest w miarę trudna? Jak szybko wbija się level? caly dzien robie questy i ledwo doczolgalem sie do 6 lvl system walki jak mowi czezky Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 System walki okazal sie zayebisty Tez mi sie tak wydawało do walki z gryfem, tam wyszła chuyowa detekcja uderzeń no i zyebany lock Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 A co znajdę w podstawce? Podobno dali popalić z zawartością. To prawda? Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Rozpie%$alaja mnie takie news'y. Dlaczego te pasozyty zeruja na czyims sukcesie, zbiajac kapital polityczny przed wyborami. Tragedia smolenska to napiekniejszy dzien we w spolczesnej historii Polski, jak dla mnie. Karma k*7a istnieje!!!! http://www.ppe.pl/news-35906-wiedzmin_jest_wszedzie__od_chin_po_usa_i_nasze_rodzime_gazety.html Do siedziby Redów zawitała wczoraj pani premier Kopacz. Otrzymała ona od twórców swój własny egzemplarz kolekcjonerski, co uwiecznione zostało na zdjęciach, które bardzo szybko zrobiły furorę w sieci. Pani premier doceniła pracę polskiej ekipy w słowach: Robicie kawał dobrej roboty dla Polski. Jesteście ambasadorami nowoczesnej polskiej marki na świecie – za to wam serdecznie dziękuję Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Jak na złośc pogrąłem tylko 2 godziny dzis bo mi sie pad pierwszy raz rozładował i musiałem grac w robocie na x360 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ciezka prace musisz miec Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Jak do tej pory tylko poniższy bug z wodą na dzień dobry w grze mnie przywitał: https://www.flickr.com/photos/131575953@N05/17850950645/ przez chwile byłem obesrany, że mi konsola (ps4) zdycha ale na sieci ludzie też zgłaszają ten sam problem w tym jednym miejscu więc luzik 9+/10 na równi z BB Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 mam bardzo szybki SSD i gtx770 i o ile sama gra chodzi płynnie to cutscenki mają dziwaczne dropy. Ale to jest mały pikuś bo gra jest wspaniała. To jest problem na wszystkich platformach. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 (edytowane) Konik mondry do wody nie chce wejść, a raz po gwizdnieciu zmaterializowal sie za plotkiem i przez sciane wszedl do zniszczonej chaty. No i ta grafa przewinąłem do polnocy i powolna przejazdzka po Sadzie- ah. Klimacik. Potem troche do przodu i kąpiel w rzeczce o wschodzie slońca.... A wbilem moze dopiero 3h Edytowane 19 maja 2015 przez PiotrekP Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 A jak wypada system walki? Giera jest w miarę trudna? Jak szybko wbija się level? Drewno, z(pipi)ana kamera, jeśli grałeś w monster hunter czy bloodborne to niestety mega zawód. Gra jednak za(pipi)ista, gryfa po 4h ubiłem, wczesniej biegałem i robilem jak leci randomowe questy poboczne. Nie patrze na trofea bo sobie jeszcze cos zaspoileruje, ale nic mi nie wpadlo do tej pory. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Nie grałem w ani jedno ani drugie. Czyli będzie wybornie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 jezu jakie to dobre, jakie to fantastyczne, nawet glupi gwint bije na glowe przekombinowana tetra master z ff9 i jak tak dalej pojdzie to stanie w szranki z triple triad z ff8 polska gra, POLSKA GRA - najlepszy tytul jaki ma wspolczesna generacja do zaoferowania, jestem dumny do poprawki na chwile obecna dwie rzeczy - spadki framerate w cutscenkach i wywalanie do menu w gwincie 2 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 na poczatku to nie masz glownej mapy swiata gry tylko wioske i pare dropnych lasow w okolo, dopiero jak pokonasz bossa odblokowuje ci sie ogrom tego swiata i zaczyna sie tak na prawde przygoda pierwsze pare godzin to tak na prawde samouczek Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 Panowie jak wejdzie sie w zadania to pokazuje: glowne, zakonczone i obok cele zadania. Czy na poczatku zadnych pobocznych nie ma na start czy jest tak jak w poprzednich i zadania glowne odblokowuja poboczne i po jakiks czasie dopiero beda? Moze ktos wrzucic screena jak to wyglada u niego, chodzi mi o zakladke zadania po paru godzinach grania? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 maja 2015 Opublikowano 19 maja 2015 nie jest, jest o 1% wyzej, wiedzmina nie kupiles, nie chciales grac po polsku i nie glosowales w wyborach - nie jestes polakiem, a pisze to ja ponoc ukryta opcja niemiecka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi