Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Czytałem wszystko, no nic, najwyżej to oleje, ale będzie mnie wpieniało bo questa nie można wywalić z loga

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Ogólnie co daję gra w gwinta, bo przyznam, ze nigdy mnie nie kręcą jakieś rzutki w GTA czy karty w RDR i zawsze to omijałem.

Opublikowano

Trochę dodatkowej kasy no i potencjalnie jakieś przedmioty/exp bo są questy na ogrywanie ludzi i kompletowanie talii

Opublikowano
  W dniu 20.05.2015 o 07:19, Hum napisał(a):

Możesz zmienić w każdej chwili, a achievement jest ten sam za oba ciężkie poziomy trudności.

Jest też za najwyższy.
Opublikowano

Mam nadzieję, że poziom trudności utrzyma się do końca gry (bo na DkŚ jest jak być powinno: trudno, ale bez pompowania HP przeciwnikom), oby nie było błędów z dwójki :)

Opublikowano

triple triad w ff8 jaral? mnie mini gierki w seriach rockstara nigdy nie jaraly, ale ta karcianka jest fajna wlasnie przez to ze mam olbrzymi sentyment do karcianek z ff8 i ff9

Opublikowano
  W dniu 20.05.2015 o 08:53, teddy napisał(a):

Trochę dodatkowej kasy no i potencjalnie jakieś przedmioty/exp bo są questy na ogrywanie ludzi i kompletowanie talii

+ jest ona mega za(pipi)ista :D Aż przypomina mi się Arcomage z might&magic.

Opublikowano

Heh wstyd się przyznać wczoraj o 3 napisałem że grałem 19 h bo tak mi gog galaxy pokazywało. Tak więc grałem godzin 14. Okazuje się że gog galaxy ostatnia sesje długo zlicza. Czyli 14 h w 27 h. no nic dziś nie uruchamiam Wieśka do wieczora - detox :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Panowie jakie jest z tą symulacja? Wyłączać czy nie? Jeśli nie grałem w W1, W2...

Opublikowano

Jeżeli nie grałeś, to wyłącz symulację.

W dniu 20.05.2015 o 08:53, Mustang napisał(a):

W dniu 20.05.2015 o 07:19, Hum napisał(a):

Możesz zmienić w każdej chwili, a achievement jest ten sam za oba ciężkie poziomy trudności.

Jest też za najwyższy.
Miałem na myśli achiv za 3/4 i 4/4 - jest ten sam.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To jest kwestia wybrania kilku opcji podczas dialogu, jak nie grales to bez sensu wlaczac, bo i tak nie bedziesz wiedzial o co Cie pyta :P

Opublikowano

Faktycznie. Wybaczcie. Źle poziomy odczytałem.

Czyli za 2/4 i 3/4 to ten sam trofik.

Opublikowano

Panowie, dwa pytania.

1. Gdzie sprawdzić czas gry na PS4?

2. Przed rozpoczęciem gry ominąłem symulacje wyborów z W2 i nie wiecie czy dużo przez to tracę? To raptem jeden dialog, czy w większej mierze podjęte decyzje z W2 w tym symulatorze wpływają na świat gry?

Żałuję, że to pominąłem, ale dałem się zmylić. Myślałem, że jak pominę symulację to sam będę mógł wybierać zdarzenia z W2. Teraz nie chce zaczynać nowej gry bo sporo przegrałem, a wiecie, że najważniejsze jest pierwsze przejście. Odtwarzanie tego co się zrobiło do tej pory... to już nie to samo.

Koszt produkcji wraz z kampanią reklamową GTA V - 500 mln dolarów

Koszt produkcji wraz z kampanią reklamową W3 - 100 mln złotych

O matko, ale oni są zdolni. 

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

@KoBik

LoL ja nie widziałem, gdzie jest napisane ile kart ma przeciwnik (co za wstyd). Teraz chyba wrócę do lokacji startowej i ogram każdego od nowa i skompletuje decka :)

Opublikowano

@Voytec

Czas spędzony w grze możesz sprawdzić w menu ekwipunku chyba pod klawiszem R2, otwiera się menu szczegółowych statystyk i tam też jest czas na dole. O ile czegoś nie przekręciłem i tego właśnie szukasz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  W dniu 20.05.2015 o 09:58, Voytec napisał(a):

Koszt W3 to zdecydowanie większ kwota niż 100mln złotych, sama kampania kosztowała 25mln dolarów. W3 miało się ukazać w 2014 i wtedy szacowali koszty zrobienia gry na 45mln złotych rok opoznienia to mysle, że spokojnie jakieś 5-10mln. A Gta V kosztowała sama gra 500mln złotych razem z budżetem reklamowym coś koło 950 mln złotych. Astronomiczna kwota w porównaniu do gry polaków, ale trzeba brać pod uwage, że w polsce jednak koszta stworzenia gry są dużo niższe.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dalej siedzę w Białym Sadzie, nawet jeszcze w tym obozie pytać o Yen nie byłem. Próbowałem oczyścić mapę ze wszystkiego i zajrzeć w każdy kąt, ale chyba zrobiłem coś w złej kolejności, bo nie mam klucza do skarbu w kryjówce przy młynie i tego pod wodą przy moście. Ktoś je otworzył? Drugie pytanie, czy jest w tej lokacji jeszcze jakiś NPC do ogrania w Gwinta, prócz tego pierwszego kolesia w tawernie? Udało mi się z nim wygrać za pierwszym razem, niezła gierka i całkiem wciągająca.

Do tej pory zdobyłem 6 mutagenów, 3 zielone (+50 życia) i 3 niebieskie (+5% do znaków). Wszystkie wypadły z Nekkerów jakie ubiłem w okolicy tartaku. Latały i mordowały zwierzęta, ze 20 kawałków surowego mięsa sobie uzbierałem dzięki nim.

Opublikowano

kochani co zrobic z trofeami? jestem w velen i mam leb gryfa i poludnicy

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 20.05.2015 o 10:17, B-szewski napisał(a):

W dniu 20.05.2015 o 09:58, Voytec napisał(a):

Koszt W3 to zdecydowanie większ kwota niż 100mln złotych, sama kampania kosztowała 25mln dolarów. W3 miało się ukazać w 2014 i wtedy szacowali koszty zrobienia gry na 45mln złotych rok opoznienia to mysle, że spokojnie jakieś 5-10mln.

Ta kwota 100 mln dotyczyła premiery w lutym. I tak, myślę, że dokonali niemożliwego z kosztami w grze z takim rozmiarem i stojącą na takim poziomie technicznym.

Opublikowano
  W dniu 20.05.2015 o 10:29, Zarathustra napisał(a):

Dalej siedzę w Białym Sadzie, nawet jeszcze w tym obozie pytać o Yen nie byłem. Próbowałem oczyścić mapę ze wszystkiego i zajrzeć w każdy kąt, ale chyba zrobiłem coś w złej kolejności, bo nie mam klucza do skarbu w kryjówce przy młynie i tego pod wodą przy moście. Ktoś je otworzył? Drugie pytanie, czy jest w tej lokacji jeszcze jakiś NPC do ogrania w Gwinta, prócz tego pierwszego kolesia w tawernie? Udało mi się z nim wygrać za pierwszym razem, niezła gierka i całkiem wciągająca.

Do tej pory zdobyłem 6 mutagenów, 3 zielone (+50 życia) i 3 niebieskie (+5% do znaków). Wszystkie wypadły z Nekkerów jakie ubiłem w okolicy tartaku. Latały i mordowały zwierzęta, ze 20 kawałków surowego mięsa sobie uzbierałem dzięki nim.

Myślę, że mówisz o tym skarbie, o którym myślę, i niedaleko mostu leżą zwłoki z kluczem :)