Fanek 668 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 kermit - jaki poziom trudności? musze jednak przyznać, że Bloodborne zrobił na mnie na początku większe WOW pamiętam w pracy odliczałem tylko godziny kiedy wróce do domi i bede mógł włączyć plejke przy wieśku na razie tylko fajnie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 25h i 11lvl gdyby to kogoś interere, zdania z wczoraj nie zmieniam - jest bosko w każdym calu Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 framerate w zaleznosci od lokacji ponoc, sa lepiej dzialajace i gorzej - caly bialy sad i okolice to kategorie tych lepiej ja bym jeszcze nie dramatyzowal - juz kilka gier w tej generacji ostro polatano jesli chodzi o framerate (unity, gta5, ew, bloodborne itp) wiec pewnie beda jeszcze patche bo na xone (niech dadza lock na 30fps) i na ps4 jest jeszcze co poprawiac nie wpominajac juz o bugach Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 A jak to jest z tymi DLC darmowymi, znalazłem takie coś: "On May 20th we will release the first bundle of DLCs (2 of the planned 16) -- the Temerian Armor Set (horse armor included) and a Beard and Hairstyle Set for Geralt, the game’s protagonist. After this date, a DLC bundle consisting of two DLCs will be published every week, entirely for free. Gamers are entitled to the free DLC regardless of obtaining the game via pre-order or after launch. Instructions on how to obtain DLCs on specific platforms will be provided at a later date." Ok rozumiem, ale jak je pobrać na ps4? Coś piszą o jakimś serwisie gog, ale nie wiem... Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) @kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba. A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci... Edytowane 20 maja 2015 przez Sobies Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wszystko pięknie ładnie wyczyściłem biały sad wszystko zrobione a ledwo wbiłem 3 lvl... jak długo i na czym będzie sie wbijać maksymalny poziom,głowa mała.Jak to mozliwe? Ja mam mozna powiedziec 3,5lvl po 4h gry i gdzies z polowe rzeczy zrobilem w bialym sadzie dopiero... Może dlatego że gram na najwyzszym poziomie trudnosci i dostaje jakieś drobne pokroju 50expa za questa Ja gram 3/4 poziomie, to az taks roznica by byla? Tez mam czesto za poboczne nawet 10xp no trudno. Ta gra musi byc w (pipi) dluga skoro tak wolno lvl wbija. Jest jakis maksymalny level w grze w ogole? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) @kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba. A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci... taa dramat i zwątpienie mnie ogarnia,miałem maxować poziom postaci ale jak będzie tak mało xp za questy to nawet jeśli wyczyszcze wszystkie mapki moze dobije do 30 lvl chyba @Koleś88 max lvl 60 a na 50 przestaja rosnąć statystyki postaci,jak sie myle to ktos mnie poprawi Edytowane 20 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Duzo osob pisze o pokonaniu pierwszego bossa. Chodzi Wam o: Ta latwa walke z gryfem? Czy jakis inny pozniej? Cytuj
SeD 12 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 A jak to jest z tymi DLC darmowymi, znalazłem takie coś: "On May 20th we will release the first bundle of DLCs (2 of the planned 16) -- the Temerian Armor Set (horse armor included) and a Beard and Hairstyle Set for Geralt, the game’s protagonist. After this date, a DLC bundle consisting of two DLCs will be published every week, entirely for free. Gamers are entitled to the free DLC regardless of obtaining the game via pre-order or after launch. Instructions on how to obtain DLCs on specific platforms will be provided at a later date." Ok rozumiem, ale jak je pobrać na ps4? Coś piszą o jakimś serwisie gog, ale nie wiem... Przez przeglądarkę pobierz, wczoraj jak ściągałem to przez konsolę jeszcze nie wyszukiwało Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 A jak to jest z tymi DLC darmowymi, znalazłem takie coś: "On May 20th we will release the first bundle of DLCs (2 of the planned 16) -- the Temerian Armor Set (horse armor included) and a Beard and Hairstyle Set for Geralt, the game’s protagonist. After this date, a DLC bundle consisting of two DLCs will be published every week, entirely for free. Gamers are entitled to the free DLC regardless of obtaining the game via pre-order or after launch. Instructions on how to obtain DLCs on specific platforms will be provided at a later date." Ok rozumiem, ale jak je pobrać na ps4? Coś piszą o jakimś serwisie gog, ale nie wiem... W ps store jest. Najlepiej wejść i ściągnąć z poziomu tych informacji o grze z głównego ekranu konsoli. Rynsztunek jest u tego kupca co go uratowaliśmy przed gryfem. Do kupienia rzecz jasna, a fryzury chyba w dużych miastach, ale nie mam pewności. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Co w praktyce oznacza opcja "automatyczne ciosy konczace" i czy powinna byc wlaczona? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 @kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba. A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci... taa dramat i zwątpienie mnie ogarnia,miałem maxować poziom postaci ale jak będzie tak mało xp za questy to nawet jeśli wyczyszcze wszystkie mapki moze dobije do 30 lvl chyba A 30 jest potrzebny do trofika, czy wyższy? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Broda rosnie wraz czasem. Mily smaczek. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 @kudlaty88: Sprawdziłem to sobie porównując w menu ilość exp'a po zabiciu pojedynczego moba. A zauważyłeś, że za niektóre "?" nie dostaniesz w ogóle EXP'a? To jest makabra, levelowanie postaci... taa dramat i zwątpienie mnie ogarnia,miałem maxować poziom postaci ale jak będzie tak mało xp za questy to nawet jeśli wyczyszcze wszystkie mapki moze dobije do 30 lvl chyba A 30 jest potrzebny do trofika, czy wyższy? 35lvl chyba ale fajnie było by wymaksować postać...oj cięzko będzie,duzo roboty przed nami Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 No do wymaksowania to trzeba pewnie zdecydowaną większość rzeczy zrobić, łącznie z graniem w gwinta i wyścigami konnymi Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Dobra pytanie mam do tych co już porobili quest fabularny przed novigradem! Zrobiłem całą odnogę Keiry i Barona. Jak załatwiliście problem ducha lasu? Ja wypuściłem ducha lasu, uwolnił dzieci. Anna za kare została przez wiedźmy zamieniona w potwora. Po odczarowaniu umarła i baron się powiesił. Kto ducha nie uwolnił? Jestem ciekaw co mogło się stać z drugiej mańki. Dodatkowo po śmierci barona jego ludzie (zwykłe oprychy) zaczęli gwałcić i terroryzować. Mega spoiler ale proszę kogoś odważnego o odpowiedź Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 dawaj baśka, mmmm, mmmm no jedz LOOOOOOOOL Ty grasz po angielsku? Widac, ze nie miales w rekach Sapkowskiego. 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 dawaj baśka, mmmm, mmmm no jedz LOOOOOOOOL Ty grasz po angielsku? Widac, ze nie miales w rekach Sapkowskiego. lol to nie mój filmik, to jest z pc lub xboxa, zobacz w rogu znaki Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wlasnie zapuscilem na probe anglika i w chuy mi to nie pasuje. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 (edytowane) Za gre po angielksu nalezy sie wpier.dol korekcyjny. Edytowane 20 maja 2015 przez hav3n 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 to fanek ja już się niczemu nie dziwię jeżeli chodzi o niego Cytuj
Pupcio 18 415 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Ale on chyba na ps4 gra a tam są guziory od pada xboxowego :> Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Wie ktoś jak użyć tego DLC z fryzurami? Ściągnąłem na XONE i co dalej ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi