Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btw gdzie można dorwać fryzjera?

narazie fabularnie jestem w okolicy "barona" dopiero, do stolicy pewnie jeszcze masa czasu, czy znajde gdzieś fryzjera?

Opublikowano
  W dniu 21.05.2015 o 09:51, pawciokratos napisał(a):

Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni :D

Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze

Opublikowano

przez taki detal jak broda (swietnie oddana) wzrasta immersja z uplywajacego czasu, patrze na Geralta w cutscence i mysle, kurde troche czasu minelo jak ostatnio bylem w miescie :D

Gość Soul
Opublikowano

Co ten Wiedźmin zamiata to szok

:fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

• Minusik 1
Opublikowano

Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44.

Opublikowano

Hmm, zrobiłem zadanie w dla tej Dolores ze wsi Zalipie, ale nie kumejszyn o co cały ambaras?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 21.05.2015 o 11:33, blantman napisał(a):

Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni :D

Sie nie czyta bestionariusza to tak jest

Opublikowano (edytowane)

Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już.

Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. :dynia:

Edytowane przez Hum
Opublikowano
  W dniu 21.05.2015 o 11:53, Hum napisał(a):

Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu,

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.05.2015 o 11:45, Welna napisał(a):

W dniu 21.05.2015 o 11:33, blantman napisał(a):

Sie nie czyta bestionariusza to tak jest

Żeby mieć stwora w notatkach najpierw trzeba go pokonać panie znawco.

Hum a ty też podchodziłeś do tej babki po zadanie? Bo ja jak już pisałem trafiłem tam przypadkowo, żadnego znaczka tam nie miałem. :D

Edytowane przez pawciokratos
Opublikowano
  W dniu 21.05.2015 o 11:57, Daniel_reyes napisał(a):

W co najlepiej inwestować punkty doświedczenia na początku? Mam ich 5 i kompletnie nie wiem na co się zdecydować (gram na najtrudniejszym poziomie)

Moim zdaniem szermierka + ewentualnie talenty od konkretnego rodzaju pancerzy, ale tylko ten od lekkich ma dobre bonusy moim zdaniem

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.05.2015 o 11:44, Koleś88 napisał(a):

Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44.

ja srebrny mam nadal ten sam od poczatku gry. Chcoaiz znalazlem bardzo prosty schemat ktory latwo zrobic na srebrny miec ok 220dmg ale wymaga az 12 lvlu a ja mam 5.

Stalowych znalazlem całą mase ale z dosyc podobnymi obrazeniami. Teraz mam jakis ok 60dmg ale ma ponad 80% szans na coś tam zwiazanego z krytykiem (nie pamietam dokladnie co)

pawciokratos - czasami mozna dostac informacje o potworach w roznych zapiskach znajdowanych w świecie

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.05.2015 o 12:09, Starh napisał(a):

W dniu 21.05.2015 o 07:22, Figuś napisał(a):

Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie?

Gdzie? Figuś podziel się informacją ;]

ta babka zielarka w czwrownych spodniach co wypina dupe skupuje miody bo dobrej cenie

on_deaths_bed.jpg

figuś - sakwy dla konia wkupisz u większości zwykłych sprzedawców (ikonka mieszka), kosztuja ok 180zł i dają dodatkowe 30kg udźwiku (te pierwsze, mam nadzieje ze potem znajde lepsze bo chomikuje mase rzeczy)

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.05.2015 o 07:22, Figuś napisał(a):

Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie?

Gdzie? Figuś podziel się informacją ;]

Edytowane przez Starh
Opublikowano

wiem wiem ale akurat tego typa nigdzie nie odnalazłem, dla potomnych napiszę że stosować na nich najlepiej znak Axii i olej na trupojady

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 21.05.2015 o 11:54, Voytec napisał(a):

Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu,
  Pokaż ukrytą zawartość

U mnie na tej posiadłości był

Pokaż ukrytą zawartość

których to u was pewnie nawet nie było?

Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Hum
Opublikowano
  W dniu 21.05.2015 o 12:13, Hum napisał(a):

W dniu 21.05.2015 o 11:54, Voytec napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

U mnie na tej posiadłości był

Pokaż ukrytą zawartość

których to u was pewnie nawet nie było?

Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to

Pokaż ukrytą zawartość

W pi.zde palec!