Malibu 940 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) ja miałem epicką walkę w jednym z pobocznych questów Leśnica - nie dość że twarda sucz i trzeba stosować taktyki to jeszcze w całe zamieszanie wpadła banda rozbójników 10 lvl. Ona na nich ja za nimi, ona spowrotem na mnie, wtedy bandziory atakowały też mnie - później znów uciekali przed Leśnicą, ilość losowych akcji pomieszana z nieliniowym AI i questami czasam powoduje orgazm dla ludzi którzy ogarniają jak skomplikowany system świata stworzyli redzi. Dokładnie pomimo nałożenia oleju, używania yrdenu oraz gromu to i tak ciężko jest cholerę zabić. Quest doprowadzający do niej też niczego sobie Edytowane 22 maja 2015 przez Malibu Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Wszystkie questy miażdżą. Przez tyle godzin gry nie miałem nudnego zadania, podejrzane... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 szwankuje bo pewnie nie wylaczasz za kazdym razem ps4 na amen tylko wprowadzasz w tryb uspienia, a niestety w trybie uspienia gra caly czas liczy czas jakby byla wlaczona, ja mam przez to juz 40h w tej grze hahaha tak dokładnie! usypiam często konsole z wieśkiem w tle Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Te super nudne zostawili na koniec Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Wszystkie questy miażdżą. Przez tyle godzin gry nie miałem nudnego zadania, podejrzane... Myślisz, że najlepsze dali na początek, a potem będą już tylko takie questy polegające na ubiciu piętnastu psów i zebraniu ośmiu roślinek? XD Wiedziałem, że REDzi są zdolni, wiedziałem, że będzie perełka, ale nawet mi przez myśl nie przyszło, że ta gra jest AŻ tak dobra. Robiłem wczoraj głównie quest barona, i praktycznie przez cały czas oglądała grę ze mną żonka, która aż zachęcała mnie, bym w wolnej chwili robił przy niej tez jakieś poboczne zadania. W pewnym momencie przyjechał szwagier i wszedł do nas, tylko by się przywitać... Wyszedł po godzinie. Oboje swego czasu mieli styczność z grami, ale to były czasy Diablo. Od tamtej pory nic. Jedynie w przypadku żonki z "najnowszych" gier ma mocno "wymaksowane" Gackowe Zeldy i Okami, ale tylko za moją namową. Patrząc na Wieśka wiem, że tu też by się tak wciągnęła. Z drugiej strony jednak taka sytuacja może świadczyć o mainstreamowości tej gry - gdzie każdy może siąść i się wciągnąć. Edytowane 22 maja 2015 przez Hum Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Na skrinie tego nie widać, ale stałe 40 klatek jest. Grafika jak na GBA To musi być wersja na Pegasus360 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Nie wiem czy już było ale kiedyś ktoś się o to pytał. Eliksiry można ulepszać , petardy też. Wystarczy znaleźć odpowiednią recepturę i jeszcze raz stworzyć. Obecnie mam grom ulepszony i jaskółkę. Działają dłużej i są 4 buteleczki a nie 3 . Jak było to przepraszam za dużo stron w temacie 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Powiedz skąd to masz, a nie przepraszasz człowieku. Edytowane 22 maja 2015 przez Hum 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Właśnie szczególnie ulepszona jaskółka by się przydała. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Nie wiem Zbieram wszystko po drodzę. Każdą knajpę, każdy zamtuz, i każdy sklep w novigradzie i oxenfurcie okradłem. Na pewno nie kupiłem Wiecie jak to jest jak okradasz kilka skrzyń na raz to klikasz y na padzie i bierzesz wszystko a dopiero potem łupy sprawdzasz Jestem pewny że grom w novigradzie zdobyłem tyle mogę powiedzieć Edytowane 22 maja 2015 przez blantman Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Można gdzieś w Velen wymienić trofeum z gryfa? Jeżdzę już kilka godzin z tym łbem przy boku. I jeszcze pytanie jak pokonać wilkołaka? Da się zapobiec regeneracji? (daję radę mu zdjąć 1/3 życia i regeneruje się do końca) Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Ja rowniez mam ulepszona Jaskolke Najlepiej jak mam schemat na ulepszony potion, a nie mam podstawowego xD Ogolnie trzeba wszedzie zagladac i wszystko zbierac. No wiecie, jak w kazdej grze RPG? Zbroje i miecze tez maja swoje ulepszone wersje Edytowane 22 maja 2015 przez hav3n Cytuj
Aresgracz 1 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Można gdzieś w Velen wymienić trofeum z gryfa? Jeżdzę już kilka godzin z tym łbem przy boku. I jeszcze pytanie jak pokonać wilkołaka? Da się zapobiec regeneracji? (daję radę mu zdjąć 1/3 życia i regeneruje się do końca) No właśnie ! Czytałem że niby razić go ogniem ale to średnio go zabija, Podobno po prosty szybko atakować i nie dać mu czasu na rozpoczęcie regeneracji. Ja wczoraj w nocy próbowałem ale jakoś średnio mi to wychodziło... Tylko że turlałem się żeby unikać ciosów i to mu czas dawało. Niby lepiej robić te szybkie uniki. No nic, sie zobaczy. Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 plyne lodka, podplywam do brzegu, naciskam guzik aby wyjsc - znikaja kontrolki plywania lodka (x = szybciej itd). Gra twierdzi wiec ze wyszedlem juz na lad a ja nie moge sie ruszac. Podbiegaja utopce i klepia mnie 20 sekund - ja nie moge nic robic. 10/10 GOTG Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Znajomy dał mi cynk - ulepszona jaskółka znaleziona przez niego gdzieś w kanałach w Novigradzie. Ech, czyli jednak w końcu muszę odwiedzić to miasto:) Edytowane 22 maja 2015 przez Hum Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 LV postaci wbija się szybciej na niższych poziomach trudności? Obecnie gram na najwyższym i idzie bardzo powoli. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) nie, idzie tak samo - szybciej leci na waznych, glownych questach. nie da sie farmic na randomowych potworach a na questach pobocznych idzie powoli na jakim grasz? bo coś szybko wbiłeś 11lvl jak wcześniej pisałeś, na niższym poziomie trudności dostaje sie chyba troche więcej exp za potwory NIE SPECJALNIE WIECEJ, ALE TROCHE TAK Edytowane 22 maja 2015 przez Fanek Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Raczej nie. Każdemu idzie powoli. Jest tyle rzeczy do zrobienia, że jakby dawały więcej expa, to zaraz by się latało jak rambo po każdym potworku. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 nie, idzie tak samo - szybciej leci na waznych, glownych questach. nie da sie farmic na randomowych potworach a na questach pobocznych idzie powoli Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Znajomy dał mi cynk - ulepszona jaskółka znaleziona przez niego gdzieś w kanałach w Novigradzie. Ech, czyli jednak w końcu muszę odwiedzić to miasto:) Ja znalazlem gdzie indziej W Novigradzie jeszcze nie bylem. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 polska gra a poradnika po polsku nie widze, znajduje jakis ale w pelni po angielsku Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Eurogamer tworzy jakiś poradnik, ale nie wiem jak z jego jakością. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 (edytowane) Duzo XP leci za misje glowne, a mniej za zwykle potwory i robienie questow pobocznych. Ot taka pokrecona konstrukcja tej gry, czasami trzeba podgonic fabule zeby dac rade jakiejs maszkarze ze Zlecen Wiedzminskich albo innej misji pobocznej Dla mnie bardzo dobrze, dzieki temu swiat jest spojny i wszystko ladnie sie zazebia. Nie spotkamy tutaj pospolitych questow jak w grach MMO - idz, zabij, przynies, zgadnij expa zeby potem isc jak przecinak przez glowna linie fabularna. Edytowane 22 maja 2015 przez hav3n Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 Dobry patent jest jak zalatwi sie rabusiow wylaczy konsole,wlaczy jescze raz to zamist cial leza porozwalane zwloki ,pozarte przez zwierzeta. Fajne smaczki. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 22 maja 2015 Opublikowano 22 maja 2015 W startowej lokacji questy glowne po jakies 350 expa, poboczne 10-20, za jeden z kapliczka dostalem az 90! Za mobki to cos w granicach 1-2exp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi