Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś czuję, że przeje.bałem i najlepszej zbroi już mieć nie będę, bo rozłożyłem na części te podstawowe rzeczy z jakimi się startowało, a zapewne ich upgrade na przestrzeni gry da najbardziej pożądany sprzęt.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj pogram w wersję na mesjaszu Soni. W łikend będę trochę zajęty, ale w przyszłym tygodniu nadrobię MR ver.
Póki co, gra zainstalowana i żadnych problemów nie było (jak internety plotkują). W te niespałna 40k/s też średnio wierze, ale zobaczę, przyrównam, zdam relację.

Edytowane przez Sylvan Wielki
Opublikowano

Czy w Novigradzie, Oxenfurcie albo Skellige jest mozliwosc, zeby gdzies u karczmarza albo kogokolwiek innego skladowac sprzet ktorego nie chcemy nosic ze soba, ale wyrzucac tez nie? Bo jezeli jestesmy zostawieni z tym sami i wszystko musimy skladowac w ekwipunku i na koniu to troche... srednio bym powiedzial.

Opublikowano (edytowane)

Panowie i Panie, apropos Wilkołaka w Velen:

Po powaleniu wilkolaka pojawial sie wybor: albo pozwalalismy mu zaciukac kobiete, a on po wyjsciu na zewnatrz prosil o humanitarne zabójstwo z naszej strony, albo walczylismy z nim dalej i zabijalismy go w walce. Ja obralem pierwsza ewentualnosc. Po nim dostalem kluczyk do skrzynki wewnatrz domu. Pytanie: co sie dzieje przy drugim wyborze? Jak to sie dzieje dalej i jakie fanty otrzymujemy?

Edytowane przez Czezare
Opublikowano

Slyszalem, ze ma wyjsc patch usprawniajacy framerate Wieska. Nie orientujecie sie kiedy? Przy swobodnej eksploracji jest solidne 30fps, ale przy zadymie, walce, wjezdzie do miasta/wiochy robi sie znacznie gorzej. Niestety betonowych 30fps nie ma, tak jak w GTA V. :(

Opublikowano

Nie wyobrazam sobie grac w te gre po ang, uslyszec w grze "dobra, nie bede burakiem, pomoge ci", tego nie zastapi zadna angielska fraza.

albo podchodzisz do jednego z krasnali od tasaka i on mówi "żaden ze mnie (pipi)a hałabała".

dialogi niszczą w tej grze.

Opublikowano

U mnie biały sad juz zrobiony na 100%. Dzisiaj przez 6h robiłem w wiedzminie wszystko oprócz wątku głownego. Swoją drogą ile to expa sie traci i wartosciowych przedmiotów jadąc prosto wątkiem głownym bez pobocznych masakra

Opublikowano

Szkoda ze Redzi nie dogadali się z Nergalem i nie dali przy końcowych napisach at the left hand ov god,ten numer bardzo by pasował do gry,no i spotkały by się dwa nasze najlepsze towary eksportowe Wiedzmin i Behemoth :)

Opublikowano

Zwykly dialog z zebrakiem w Novigradzie kladzie na lopatki:

-Slyszales ze cos wiesz?

-Tak? A ja slyszlaem ze zrobili sie w ch*ja

XDDD

Opublikowano (edytowane)

Zwykly dialog z zebrakiem w Novigradzie kladzie na lopatki:

-Slyszales ze cos wiesz?

-Tak? A ja slyszlaem ze zrobili sie w ch*ja

XDDD

Albo dwóch wieśniaków w Białym Sadzie

- W mojej stodole zalęgły się myszy. Wiesz co to znaczy?

- Że jesteś ch.ujowym gospodarzem?

Edytowane przez Voytec
  • Plusik 3
Opublikowano

Szkoda ze Redzi nie dogadali się z Nergalem i nie dali przy końcowych napisach at the left hand ov god,ten numer bardzo by pasował do gry,no i spotkały by się dwa nasze najlepsze towary eksportowe Wiedzmin i Behemoth :)

Mamy jeszcze jeden niedoceniany u nas w kraju towar eksportowy. Kiedys Vader nagrał piosenkę "Sword of the Witcher"

Osobiscie wolałbym jakis folk metal jak Żywiołak.

Opublikowano (edytowane)

tesktu rzucane do wiedzmina przez ludzi też są fajne

- co to za biała morda? (tego nie pamietam dokladnie, jakoś lepiej to było powiedziane)

- pfe wiedźmin, tacy to tylko choroby roznoszą..

- masz oczy jak kocur, myszy tez łapiesz?

- (dziecko) o masz oczka jak mój koteczek

Edytowane przez Yano
Opublikowano

ja powiem tak

- polskie teksty są bardzo dobre, niektóre za(pipi)iste

- polskie głosy są całkiem dobre w większości, niektóre bardzo fajne, niektóre średnie

- polskie zgranie ruchu ust do wypowiedzi niestety jest słaba, geralt jeszcze ok, ale większość pobocznych postaci bardzo słabo ma zgrany ruch ust z głosem, i staram się nie patrzec na usta gdy postacie gadają zeby nie psuć sobie efektu