Opublikowano 22 maja 20159 l Nie wyobrazam sobie grac w te gre po ang, uslyszec w grze "dobra, nie bede burakiem, pomoge ci", tego nie zastapi zadna angielska fraza.
Opublikowano 22 maja 20159 l Coś czuję, że przeje.bałem i najlepszej zbroi już mieć nie będę, bo rozłożyłem na części te podstawowe rzeczy z jakimi się startowało, a zapewne ich upgrade na przestrzeni gry da najbardziej pożądany sprzęt.
Opublikowano 22 maja 20159 l Dzisiaj pogram w wersję na mesjaszu Soni. W łikend będę trochę zajęty, ale w przyszłym tygodniu nadrobię MR ver.Póki co, gra zainstalowana i żadnych problemów nie było (jak internety plotkują). W te niespałna 40k/s też średnio wierze, ale zobaczę, przyrównam, zdam relację. Edytowane 22 maja 20159 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 22 maja 20159 l Czy w Novigradzie, Oxenfurcie albo Skellige jest mozliwosc, zeby gdzies u karczmarza albo kogokolwiek innego skladowac sprzet ktorego nie chcemy nosic ze soba, ale wyrzucac tez nie? Bo jezeli jestesmy zostawieni z tym sami i wszystko musimy skladowac w ekwipunku i na koniu to troche... srednio bym powiedzial.
Opublikowano 22 maja 20159 l Jak rozwijacie postać? Ja gram na trudnym więc poszedłem w queen oraz yarden, (dodatkowo perk do regeneracji HP oraz lekkiej zbroi).
Opublikowano 22 maja 20159 l Panowie i Panie, apropos Wilkołaka w Velen: Po powaleniu wilkolaka pojawial sie wybor: albo pozwalalismy mu zaciukac kobiete, a on po wyjsciu na zewnatrz prosil o humanitarne zabójstwo z naszej strony, albo walczylismy z nim dalej i zabijalismy go w walce. Ja obralem pierwsza ewentualnosc. Po nim dostalem kluczyk do skrzynki wewnatrz domu. Pytanie: co sie dzieje przy drugim wyborze? Jak to sie dzieje dalej i jakie fanty otrzymujemy? Edytowane 22 maja 20159 l przez Czezare
Opublikowano 22 maja 20159 l Mieczyk polecam jeden. znajdźcie kowala o imieniu HATTORI. Poezja:) Na ktorym lvl byles jak robiles od niego questa?
Opublikowano 22 maja 20159 l Slyszalem, ze ma wyjsc patch usprawniajacy framerate Wieska. Nie orientujecie sie kiedy? Przy swobodnej eksploracji jest solidne 30fps, ale przy zadymie, walce, wjezdzie do miasta/wiochy robi sie znacznie gorzej. Niestety betonowych 30fps nie ma, tak jak w GTA V.
Opublikowano 22 maja 20159 l Nie wyobrazam sobie grac w te gre po ang, uslyszec w grze "dobra, nie bede burakiem, pomoge ci", tego nie zastapi zadna angielska fraza. albo podchodzisz do jednego z krasnali od tasaka i on mówi "żaden ze mnie (pipi)a hałabała". dialogi niszczą w tej grze.
Opublikowano 22 maja 20159 l U mnie biały sad juz zrobiony na 100%. Dzisiaj przez 6h robiłem w wiedzminie wszystko oprócz wątku głownego. Swoją drogą ile to expa sie traci i wartosciowych przedmiotów jadąc prosto wątkiem głownym bez pobocznych masakra
Opublikowano 22 maja 20159 l Szkoda ze Redzi nie dogadali się z Nergalem i nie dali przy końcowych napisach at the left hand ov god,ten numer bardzo by pasował do gry,no i spotkały by się dwa nasze najlepsze towary eksportowe Wiedzmin i Behemoth
Opublikowano 22 maja 20159 l Zwykly dialog z zebrakiem w Novigradzie kladzie na lopatki: -Slyszales ze cos wiesz? -Tak? A ja slyszlaem ze zrobili sie w ch*ja XDDD
Opublikowano 22 maja 20159 l Zwykly dialog z zebrakiem w Novigradzie kladzie na lopatki: -Slyszales ze cos wiesz? -Tak? A ja slyszlaem ze zrobili sie w ch*ja XDDD Albo dwóch wieśniaków w Białym Sadzie - W mojej stodole zalęgły się myszy. Wiesz co to znaczy? - Że jesteś ch.ujowym gospodarzem? Edytowane 22 maja 20159 l przez Voytec
Opublikowano 22 maja 20159 l Szkoda ze Redzi nie dogadali się z Nergalem i nie dali przy końcowych napisach at the left hand ov god,ten numer bardzo by pasował do gry,no i spotkały by się dwa nasze najlepsze towary eksportowe Wiedzmin i Behemoth Mamy jeszcze jeden niedoceniany u nas w kraju towar eksportowy. Kiedys Vader nagrał piosenkę "Sword of the Witcher" Osobiscie wolałbym jakis folk metal jak Żywiołak.
Opublikowano 22 maja 20159 l tesktu rzucane do wiedzmina przez ludzi też są fajne - co to za biała morda? (tego nie pamietam dokladnie, jakoś lepiej to było powiedziane) - pfe wiedźmin, tacy to tylko choroby roznoszą.. - masz oczy jak kocur, myszy tez łapiesz? - (dziecko) o masz oczka jak mój koteczek Edytowane 22 maja 20159 l przez Yano
Opublikowano 22 maja 20159 l Nie ma co gadać jeden z lepszych wersji PL jakie grałem. niestety zaciąłem się bo nie mogę ubić ogra
Opublikowano 22 maja 20159 l ja powiem tak - polskie teksty są bardzo dobre, niektóre za(pipi)iste - polskie głosy są całkiem dobre w większości, niektóre bardzo fajne, niektóre średnie - polskie zgranie ruchu ust do wypowiedzi niestety jest słaba, geralt jeszcze ok, ale większość pobocznych postaci bardzo słabo ma zgrany ruch ust z głosem, i staram się nie patrzec na usta gdy postacie gadają zeby nie psuć sobie efektu
Opublikowano 22 maja 20159 l Albo w tej grze jest zepsuty licznik godzin, albo ja od wtorku juz natluklem 29 godzin :oJaka ta gra jest piękna, jestem dopiero w Velen, watku glownego prawie wcale nie ruszylem :o
Opublikowano 22 maja 20159 l W kwestii bugów. Spójrzcie, jaki trójkąt bermudzki mi sie do ramienia przyczepil. Spory kawalek z nim biegalem. Nawet wlasny cien rzuca!