Fanek 669 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) Dawac tego pacza co fpsy poprawi na ps4! Wtedy sie zacznie moja przygoda, bo Wiesiek lezy na dysku i czeka na pierwsze odpalenie. No to graj jak na PS4 już! Sad jest wszystko ok, pozniej zaczyna sie chrupanie, ale to po 10h gry Edytowane 24 maja 2015 przez Fanek Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 chodzi mi o te darmowe dlc-ki jeszcze jedno sidequest wrog publiczny w jakis sposob pogorszy moge stosunki z triss? wyznalem jej milosc i sie tego boje:D ogolne Triss > plastikowa yen bez osobowosci Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Darmowe maja byc co 2 tygodnie, pierwsze dwa byly od razu z premiera. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Podczas burzy framerate jest tragiczny, no i loading po śmierci też bardzo długi. Ale olać to bo reszta niszczy! Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 bialy sad chodzi caly czas wg mnie bardzo fajnie valen chodzi znosnie nie liczac bagien bo tam dropy ochydne i momentow kiedy jest burza i kilku przeciwnikow nas atakuje tyle przynajmniej z moich obserwacji polecam szybko zakonczyc zadanie na wyscigi konne obok wioski barona w valen - 3 przeciwnikow do pokonania a wpada lepsze siodlo i min klapy do konia, w tej w sumie poczatkowej fazie gry przydadza sie, a to chwilka roboty i sporo kasy zaoszedzone Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 wg mnie nie miala unikatowych choc moge sie mylic niech juz leci do mnie ten 600 stronnicowy poradnik, wtedy bedzie wiadomo co i jak Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Właścicielka karczmy miała karty do sprzedania. Ale z tego co pamiętam to były słabe, lecz nie jestem pewny. Kurde, to lipa, bo jest trofek za zebranie WSZYSTKICH kart. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) Albo nie mogę znaleźć tych miejsc mocy, albo w Velen jest ich bardzo mało. Wydaje mi się, że zwiedziłem jakieś 65% tego obszaru, a tylko dwa znalazłem. A dodatkowy punkt do umiejętności za frajer zawsze mile widziany. Wypadł mi drugi czerwony mutagen (nie liczę tych pokroju dropu z wilkołaka, bo nie można ich mutować ze zwykłymi), jeszcze jeden i będzie +7. Ulepszona Jaskółka to prawdziwy przechuy jest. Dzisiaj chyba ze 4-5 godzin spędziłem łażąc tylko po Novigradzie, który dopiero teraz odwiedziłem. Ulepszoną Jaskółke znalazłeś w jakimś znaku zapytania, lub jakiejś misjii pobocznej ? Jeśli w głównej misjii się znajduje to proszę o użycie spoilera bo jestem jeszcze w Velen i dopiero co zaczynam robić misje poboczne Od zielarza w Novigradzie kupiłem, miał też sporo innych receptur. od którego? Znalazłem dwoch, jeden przy drogowskazie rynek, drugi to jakiś gnom w poludniowej czesci miasta i u nich nie ma. Właśnie u tego niziołka kupiłem. Wcześniej co prawda przy Oxenfurcie gadałem z innym niziołkiem zielarzem żyjącym w chatce i on wspominał, że ma w Novigradzie jakiegoś mistrza chyba. Ale wątpię, żeby od tego zależała możliwość kupna u drugiego. Tutaj jakaś mapka z internetu jest, ja oczywiście latałem po mieście i przypadkowo tam zajrzałem. Wkurza mnie, że wiele ikonek znika po ich odkryciu jak się oddalimy. Edytowane 24 maja 2015 przez Zarathustra Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 pamietac o kodach z biedronki!!! jeszcze 20zl mozna z tego urwac Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) http://allegro.pl/witcher-wiedzmin-3-wild-hunt-collector-s-guide-i5384879345.html#tabsAnchor 20 sztuk collector's guide (100zł) Czy to jest to samo kompendium co w PL (w sensie zawiera to samo + dodatkowe rzeczy?) Edytowane 24 maja 2015 przez Starh 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Pamietam jak na premiere W2 moznabylo w emipku kupuc w dniu premiery oficjalny poradnik. Az dziw ze z W3 czegos takiego nie zrobili... Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 kup cokolwiek w biedronce i zaplac karta visa - dostaniesz kod promocyjny, ktory mozesz wymieniec na kilka rzeczy min - na bilet do cinama city za 15zl lub 20zl rabatu na allegro przy zakupie przez aplikacje mobilna za minimum 100zl Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Pierwsze przejście bez poradników ! drugie po jakimś czasie z poradnikiem aby znaleźć wszystko Ja go użyję przy okazji dlc a wcześniej poczytam co i jak aby zobaczyć ile ominęło mnie Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 pamietac o kodach z biedronki!!! jeszcze 20zl mozna z tego urwac Jakich kodach z biedronki?xD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 kup cokolwiek w biedronce i zaplac karta visa - dostaniesz kod promocyjny, ktory mozesz wymieniec na kilka rzeczy min - na bilet do cinama city za 15zl lub 20zl rabatu na allegro przy zakupie przez aplikacje mobilna za minimum 100zl Jak kupię rożka za 99gr to też dostanę bilet? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) http://allegro.pl/witcher-wiedzmin-3-wild-hunt-collector-s-guide-i5384879345.html#tabsAnchor 20 sztuk collector's guide (100zł) To jest to samo kompendium co w PL (w sensie zawiera to samo + dodatkowe rzeczy?) Nie wiem dokładnie, co zawiera książka, którą wkleiłeś, ale to na pewno nie jest to samo No i tutaj ma aż 528 stron - może sam się tym zainteresuje - i napisane jest o 36 zakończeniach. Jeszcze lepiej. Edytowane 24 maja 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) Albo nie mogę znaleźć tych miejsc mocy, albo w Velen jest ich bardzo mało. Wydaje mi się, że zwiedziłem jakieś 65% tego obszaru, a tylko dwa znalazłem. A dodatkowy punkt do umiejętności za frajer zawsze mile widziany. Wypadł mi drugi czerwony mutagen (nie liczę tych pokroju dropu z wilkołaka, bo nie można ich mutować ze zwykłymi), jeszcze jeden i będzie +7. Ulepszona Jaskółka to prawdziwy przechuy jest. Dzisiaj chyba ze 4-5 godzin spędziłem łażąc tylko po Novigradzie, który dopiero teraz odwiedziłem. Ulepszoną Jaskółke znalazłeś w jakimś znaku zapytania, lub jakiejś misjii pobocznej ? Jeśli w głównej misjii się znajduje to proszę o użycie spoilera bo jestem jeszcze w Velen i dopiero co zaczynam robić misje poboczne Od zielarza w Novigradzie kupiłem, miał też sporo innych receptur. od którego? Znalazłem dwoch, jeden przy drogowskazie rynek, drugi to jakiś gnom w poludniowej czesci miasta i u nich nie ma. Właśnie u tego niziołka kupiłem. Wcześniej co prawda przy Oxenfurcie gadałem z innym niziołkiem zielarzem żyjącym w chatce i on wspominał, że ma w Novigradzie jakiegoś mistrza chyba. Ale wątpię, żeby od tego zależała możliwość kupna u drugiego. Tutaj jakaś mapka z internetu jest, ja oczywiście latałem po mieście i przypadkowo tam zajrzałem. Wkurza mnie, że wiele ikonek znika po ich odkryciu jak się oddalimy. Najpierw znalazłem tego w novigradzie, tego w chatce pozniej, moze zła kolejnosc i cos mi sie z(pipi)alo bo nie maja tej receptury ;/ Edytowane 24 maja 2015 przez Shen Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Wiecie gdzie znaleźć schemat na zbroję cechu kota (pierwszy poziom)? Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Mam mały problem. Chodzi mi o zadania ze znakiem "?", a dokładnie chodzi o obozowiska bandytów, w których jest zamknięty człowiek w klatce. Dwa razy natknąłem się na takie obozowiska i po wybiciu wszystkich i przeszukania wszystkiego nie mogę znaleźć klucza do tej klatki. Gdzie one się znajdują ? Czy może jakiś bug akurat u mnie jest w przypadku tych zadań ? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Mam mały problem. Chodzi mi o zadania ze znakiem "?", a dokładnie chodzi o obozowiska bandytów, w których jest zamknięty człowiek w klatce. Dwa razy natknąłem się na takie obozowiska i po wybiciu wszystkich i przeszukania wszystkiego nie mogę znaleźć klucza do tej klatki. Gdzie one się znajdują ? Czy może jakiś bug akurat u mnie jest w przypadku tych zadań ? Do tej pory klucz zawsze był u przywódcy tych wszystkich bandytów - przynajmniej u mnie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 Te ukryte trofea na samym dole listy wpadną przy okazji, czy można je przegapić? O co mniej więcej w nich chodzi Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) No to u mnie w przypadku tego zadania jest bug bo dwukrotnie klucza nie było ani przy dowódcy i jego kompanach, ani nigdzie w skrzyniach w danym obozie. Trudno...może patch pomoże Edytowane 24 maja 2015 przez Krolik85 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) Te ukryte trofea na samym dole listy wpadną przy okazji, czy można je przegapić? O co mniej więcej w nich chodzi Mi jeden wpadł po tym jak... Po rozmowie z Keirą Metz przy mysiej wieży, odprawiłem ją do Kaer Morhen Edytowane 24 maja 2015 przez Krolik85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi