decoyed 707 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Ide se Georg'em (level 8 )po forescie i mi wyskakuje Endriaga Wojownik z nastym poziomem (nie wiem czy nie 16 ale lba se uciac nie dam). Ganiolem ja po kszokach chyba z 20 minut i z doskoku ja dziobie scyzotykiem i kusza na zmiane. Ubilem bydle. Z ta gra do grudnia bede siedzial. Edytowane 25 Maja 2015 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Nie wiem jak się to prezentuje na konsolach, na moim tosterze jest coś takiego. Niskie: Uber: Po bokach było jeszcze sporo ludzi, gdy się obróciło kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Kurde podpiąłem kompa przez hdmi do tv i grać w to nie idzie. No konsolach też jest taka malutka i wąska czcionka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 U mnie ok, ale faktycznie siedze bliżej niż przy innych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 tak, zupełnie nie czaję tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Kurde podpiąłem kompa przez hdmi do tv i grać w to nie idzie. No konsolach też jest taka malutka i wąska czcionka? PC ma zrąbane skalowanie czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) . Edyta: Ok wiem już co to jest Łatka 1.04 (PC) jest już dostępna do pobrania. Lista zmian znajduje się poniżej: -Wprowadzono możliwość dowolnego przypisywania klawiszy do funkcji. -Naprawiono rzadko występujący problem zapętlających się opcji dialogowych. -Wojownicy Dzikiego Gonu pod wpływem znaku Aksji będą zachowywać się już poprawnie. -Wyeliminowano błąd powodujący spontaniczne podpalanie się chmur gazowych. -Rozdzielczość 1280 x 720 poprawnie wyświetla się teraz w opcjach. -Poprawiono zachowanie się łódki podczas przerywników filmowych. -Ulepszono jakość renderowania dla ustawień wysokich / ultra. -Zwiększono wydajność technologii NVIDIA Hairworks. -Dodano kilka kart do gry w Gwinta w Prologu. -Naprawiono błąd uniemożliwiający import stanów gry z Wiedźmina 2 przez użytkowników ze znakami diakrytycznymi w nazwie. -Poprawiono ogólną stabilność i wydajność gry. -Wprowadzono poprawki związane z minimalizowaniem okna z grą przez użycie alt + tab. -Zaktualizowano ikonę gry. -Powiększono rozmiar okna z łupem. -Poprawiono usterkę powodującą wyświetlanie się okna z porównywaniem przedmiotów poza granicami interfejsu. -Ulepszanie przedmiotów należących do zestawów nie prowadzi już do zaniku miejsc na runy. -Wprowadzono drobne poprawki do interfejsu gry w Gwinta. -Uzupełniono kilka brakujących tłumaczeń w różnych wersjach językowych gry. Edytowane 25 Maja 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) . Dobrze wiedzieć, że szybkość pobierania patchy zależy od mocy komputera... a ja głupi myślałem, że od prędkości łącza... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Chodzi o narzekanie na działanie psn network Swoją drogą jak tam patch 1.3 na konsolach ? zaakceptowany przez ms i sony ? P.S. wczoraj natknąłem się na fajny easter egg. Nie zrobiłem screena ale tu macie filmik z nim. Widać że śmieją się też z rzeczy zrozumiałych dla amerykańców. Edytowane 25 Maja 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony na niskich naliczyłem 28-29 ludzików na wysokich 34-35 faktycznie, dramat xD wczoraj miałem mini bug na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD Edytowane 25 Maja 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) . Dobrze wiedzieć, że szybkość pobierania patchy zależy od mocy komputera... a ja głupi myślałem, że od prędkości łącza... Powiedz to sony Edytowane 25 Maja 2015 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Zastanawiam się czy te dodatkowe karty do gwinta w prologu to nie z powodu ogólnego narzekania graczy na trudność gry. Chyba dziś odwiedzę wieś z prologu aby zobaczyć co to sa karty. Jutro też chyba druga paczka dlc wychodzi? ktoś wie co teraz ? BTW moje screeny z ryneczku plus mój ekwipuneczek zwróćcie uwagę na ilość mamony. Naprawdę później ma się jej dużo bez exploitów i innych cheatów. Pierwszy o 4 rano a drugi prawie w południe Lol teraz zauważyłem że patch mi jakość tekstur na niskie ustawił więc nie wiem czy screeny adekwatne sorry Dopiero przestawiłem. Edytowane 25 Maja 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 wczoraj miałem mini bug na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD Ja juz to mialem kilka razy W poprzednich czesciach tez tak bylo Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony na niskich naliczyłem 28-29 ludzików na wysokich 34-35 faktycznie, dramat xD Nie licząc Geralta na niskich jest 28 + 5-6 po bokach łaziło. Na wysokich masz 40 + jakiś koń i jeszcze z 8-12 osób po bokach jak się obracało kamerką. Niech ktoś zresztą idzie i zrobi fotę w tym samym miejscu po południu w słoneczny dzień na ps4. Osobiście wątpię żeby było mniej ludzi, niż na pecetowych niskich. Edytowane 25 Maja 2015 przez Zarathustra Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 wczoraj miałem mini bug na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD Ja juz to mialem kilka razy W poprzednich czesciach tez tak bylo Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem. JA miałem raz tak że chciałem odbić obóz bandytów a tam wszyscy wybici i nilfgarczycy pogwizdując sobie odchodzą ale łupy zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Jak to mówi Dave beka - konsole v 1.2, PC 1.4 - już 2 patche do przodu :facepalmz: z lewej 1.3 z prawej 1.4 Edytowane 25 Maja 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 na niskich naliczyłem 28-29 ludzików na wysokich 34-35 faktycznie, dramat xD Przesądzone, idę do sklepu po tytana Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Albo sugerowane 660 do minimalnych, na których gram. Pomimo, że ustawiłem zaludnienie na uber gra trzyma 35-40 fpsów jak latam po Novigradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Znalazłem starego znajomego i zagadka dla odważnych w spoilerze Zgadnijcie kto może uczyć bandę trolli przeklinać ? Ta gra to po prostu mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Podobno w czerwcu maja wrzucic patcha poprawiajacy framerate ale za to pogorsza grafike na ps4/xone. Na PC dali ostatnio patcha poprawiajacy grafike a na konsolach downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Już w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Podobno w czerwcu maja wrzucic patcha poprawiajacy framerate ale za to pogorsza grafike na ps4/xone. Na PC dali ostatnio patcha poprawiajacy grafike a na konsolach downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie dla ciebie i tak gra jest beznadziejna więc nie wiem co jeszcze robisz w tym temacie i co cie obchodzą jakieś patche. idź grać w LOLa Edytowane 25 Maja 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Szkoda że nie można pograć w gwinta w białym sadzie jak sie już opusciło prolog. Nie zagrałem z typem i nie będzie osiągnięcia za wszystkie karty,mogli by to poprawić w patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Licze od dzis npckow na mapkach. Yebac reszte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Już w tym tygodniu Ona jest soooo hot Pytanie o pewną czarodziejkę, niedaleko w fabule: Po zadaniu Po omacku i Magiczny kaganek, Keira zaprasza mnie do siebie. Przeczuwam jedno, ale czy będzie to miało wpływ na odbudowywany przeze mnie związek Geralta z Yennefer? Edytowane 25 Maja 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi