Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Ide se Georg'em (level 8 )po forescie i mi wyskakuje Endriaga Wojownik z nastym poziomem (nie wiem czy nie 16 ale lba se uciac nie dam). Ganiolem ja po kszokach chyba z 20 minut i z doskoku ja dziobie scyzotykiem i kusza na zmiane. Ubilem bydle. Z ta gra do grudnia bede siedzial.

Edytowane przez decoyed

Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) .

Edyta: Ok wiem już co to jest

Łatka 1.04 (PC) jest już dostępna do pobrania. Lista zmian znajduje się poniżej: 
-Wprowadzono możliwość dowolnego przypisywania klawiszy do funkcji.
-Naprawiono rzadko występujący problem zapętlających się opcji dialogowych.
-Wojownicy Dzikiego Gonu pod wpływem znaku Aksji będą zachowywać się już poprawnie.
-Wyeliminowano błąd powodujący spontaniczne podpalanie się chmur gazowych.
-Rozdzielczość 1280 x 720 poprawnie wyświetla się teraz w opcjach.
-Poprawiono zachowanie się łódki podczas przerywników filmowych.
-Ulepszono jakość renderowania dla ustawień wysokich / ultra.
-Zwiększono wydajność technologii NVIDIA Hairworks.
-Dodano kilka kart do gry w Gwinta w Prologu.
-Naprawiono błąd uniemożliwiający import stanów gry z Wiedźmina 2 przez użytkowników ze znakami diakrytycznymi w nazwie.
-Poprawiono ogólną stabilność i wydajność gry.
-Wprowadzono poprawki związane z minimalizowaniem okna z grą przez użycie alt + tab.
-Zaktualizowano ikonę gry.
-Powiększono rozmiar okna z łupem.
-Poprawiono usterkę powodującą wyświetlanie się okna z porównywaniem przedmiotów poza granicami interfejsu.
-Ulepszanie przedmiotów należących do zestawów nie prowadzi już do zaniku miejsc na runy.
-Wprowadzono drobne poprawki do interfejsu gry w Gwinta.
-Uzupełniono kilka brakujących tłumaczeń w różnych wersjach językowych gry.
Edytowane przez blantman

Chodzi o narzekanie na działanie psn network :)

Swoją drogą jak tam patch 1.3 na konsolach ? zaakceptowany przez ms i sony ?

P.S. wczoraj natknąłem się na fajny easter egg. Nie zrobiłem screena ale tu macie filmik z nim. Widać że śmieją się też z rzeczy zrozumiałych dla amerykańców.

Edytowane przez blantman

policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony

na niskich naliczyłem 28-29 ludzików

na wysokich 34-35

faktycznie, dramat xD

wczoraj miałem mini bug

na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD

Edytowane przez Yano

Wróciłem do domu i jakiś update 400 mega do Wieśka mi się ściągnął (30 sec - pc master race) .

Dobrze wiedzieć, że szybkość pobierania patchy zależy od mocy komputera... a ja głupi myślałem, że od prędkości łącza...

Powiedz to sony :kaz:

Edytowane przez Dave Czezky

Zastanawiam się czy te dodatkowe karty do gwinta w prologu to nie z powodu ogólnego narzekania graczy na trudność gry. Chyba dziś odwiedzę wieś z prologu aby zobaczyć co to sa karty.  Jutro też chyba druga paczka dlc wychodzi? ktoś wie co teraz ?

BTW moje screeny z ryneczku plus mój ekwipuneczek zwróćcie uwagę na ilość mamony. Naprawdę później ma się jej dużo bez exploitów i innych cheatów. Pierwszy o 4 rano a drugi prawie w południe

11289584_963954723644402_30723750111579211337048_963954823644392_41625816648039411202820_963954533644421_91701903280953311045507_963954536977754_838806741886976

Lol teraz zauważyłem że patch mi jakość tekstur na niskie ustawił więc nie wiem czy screeny adekwatne sorry :D  Dopiero przestawiłem.

Edytowane przez blantman

wczoraj miałem mini bug

na jakiejść randomowej scence z łotrami pilnującymi mostu i wyłudzającymi kase za przejście w czasie scenki zaczeły sie zbliżać utopce, nie wiem czy goniły mnie już wcześniej czy pojawiły sie w czasie scenki. ale podeszły i stały obok w czasie rozmowy. a po scence i bandyci i utopce zaczeli uciekać xD

Ja juz to mialem kilka razy :) W poprzednich czesciach tez tak bylo :)

Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem.

policzyłem postacie na tych screenach z porpzedniej strony

na niskich naliczyłem 28-29 ludzików

na wysokich 34-35

faktycznie, dramat xD

Nie licząc Geralta na niskich jest 28 + 5-6 po bokach łaziło. Na wysokich masz 40 + jakiś koń i jeszcze z 8-12 osób po bokach jak się obracało kamerką.

Niech ktoś zresztą idzie i zrobi fotę w tym samym miejscu po południu w słoneczny dzień na ps4. Osobiście wątpię żeby było mniej ludzi, niż na pecetowych niskich.

Edytowane przez Zarathustra

wczoraj miałem mini bug

Ja juz to mialem kilka razy :) W poprzednich czesciach tez tak bylo :)

Swoja droga mieliscie bug gdzie zamiast ludzi poruszaly sie "wieszaki"? Tzn same ciuchy, bez cial. W dodatku jeden krasnolud sunal po Nivigradzie jak na lyzwach, nie poruszajac nogami. Nagralem ten kawalek takze moze wrzuce wieczorem.

JA miałem raz tak że chciałem odbić obóz bandytów a tam wszyscy wybici i nilfgarczycy pogwizdując sobie odchodzą ale łupy zostawili :D

Podobno w czerwcu maja wrzucic patcha poprawiajacy framerate ale za to pogorsza grafike na ps4/xone. Na PC dali ostatnio patcha poprawiajacy grafike a na konsolach downgrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie

dla ciebie i tak gra jest beznadziejna więc nie wiem co jeszcze robisz w tym temacie i co cie obchodzą jakieś patche. idź grać w LOLa

Edytowane przez Yano

10957469_1604099546500252_29115146662676

Już w tym tygodniu

Ona jest soooo hot :banderas:

Pytanie o pewną czarodziejkę, niedaleko w fabule:

Po zadaniu Po omacku i Magiczny kaganek, Keira zaprasza mnie do siebie. Przeczuwam jedno, ale czy będzie to miało wpływ na odbudowywany przeze mnie związek Geralta z Yennefer?

Edytowane przez Voytec