PiotrekP 1 882 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Czy tylko mi koń tak wariuje, ze żadnego wyscigu nie moge wygrać, bo ta klacz się zaklinuje na pierwszym lepszym zakręcie? Edytowane 26 maja 2015 przez PiotrekP Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Plotka mi też czasami świruje, a odnośnie oszołomienia - dorwałem jakiś srebrny miecz - chyba ze zlecenia na czarta (lepszy od pierwszego srebrnego miecza z cechu kota) ze sporą szansą na ten efekt. Mam 19 lvl, blisko 30 punktów w szermierce i bijąc ostatnio ekkimę z jakiegoś zlecenia na 22 lvl - było aż za prosto. Edytowane 26 maja 2015 przez Hum Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 dostalem wczoraj te kompendium wiedzy o swiecie wiedzmina - z tego co widze sa tam spoilery co do ogolnego zarysu losow historii z W3, procz tego jak pisalem - to encyklopedia teraz tylko czekac na te 600stronnicowy poradnik bo ta gra jest tak obszerna, ze bez niego ani rusz subforum podzielone chociazby na tematy - glowne questy fabularne, poboczne, gwint, czy misje w bialym sadzie, velen, novigradzie itp to fajny pomysl Gdzie kupiłeś obydwie publikacje, bo z chęcią nabędę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Czy tylko mi koń tak wariuje, ze żadnego wyscigu nie moge wygrać, bo ta klacz się zaklinuje na pierwszym lepszym zakręcie? Wyscigi sa dziwne. Normalnie kon mi sie rsczej nie blokuje chyba ze serio na cos wjade. Ale w czasie wyscigow stawal mi na srodku pustej drogi i ledwo przez to wygrywalem. Nie wiem czemu no nie chodzilo o brak staminy Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 kompendium za 50zl na stronce cdp guide po angielsku z allegro (100zl - 20zl za kod z biedronki) - moja aukcja juz sie zakonczyla ale ktos ostatnio dawal linka do nowej gdzie bylo 20 szt 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Właśnie przed chwilką byłem w Ruchu odebrać sobie paczkę z kompendium. Przekartkowałem i wydaje się być całkiem ok. Dużo artów, sporo czytania, ładna okładka i ogólnie wydanie. Za 55zł dla fanów mus. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Kompendium bardzo fajne. W sumie nie rozumiem, po co kupować poradnik. Nie lepiej samemu wszystko odkrywać przez wiele tygodni ? Ale ok, co kto lubi Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Poradnik to raczej sprawa kolekcjonerstwa niż normalnego używania podczas gry. Sam mam poradniki do Dark Souls 2 i Bloodborne, a korzystałem z nich już po ukończeniu gry i to tylko żeby zobaczyć czy czegoś nie przeoczyłem. Sama zawartość to też niekiedy kopalnia wiedzy o danej miejscówce czy postaci. Teraz poradniki to już nie tylko zrób to czy tamto. Do Wieśka na razie nie planuję kupować, ale może jeszcze najdzie mnie ochota. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Alez ta gra jest dobra ! Robilem wczoraj misje dla barona, palil fajke, k(pipi)wy lecialy gesto, sasiad z dolu takze wyszedl na balkon i zaczal palic, grajac czulem leki zapach unoszacego sie dymu - +100% do imiersji! Dzisiaj wracam i zanim dokoncze quest szukam 1 setu w Velen ! Edytowane 26 maja 2015 przez easye Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Czy tylko mi koń tak wariuje, ze żadnego wyscigu nie moge wygrać, bo ta klacz się zaklinuje na pierwszym lepszym zakręcie? Chyba tylko tobie, bo 5 minut temu wygralem 3 wyscigi. Za pierwszym razem Alez ta gra jest dobra ! Robilem wczoraj misje dla barona, palil fajke, k(pipi)wy lecialy gesto, sasiad z dolu takze wyszedl na balkon i zaczal palic, grajac czulem leki zapach unoszacego sie dymu - +100% do imiersji! Dzisiaj wracam i zanim dokoncze quest szukam 1 setu w Velen ! To plejka sie fajczy probujac dobic do 30 fpsow Edytowane 26 maja 2015 przez Dave Czezky Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 to uczucie gdy po 15h questow w Novigradzie pośród miejskich murów znow wyruszamy w plener głodni przygód zapuszczając się w ciemne jaskinie z pochodnią w dłoni - feeling jak dwie różne gry, gotg 1 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Mi się z początku ten Novigrad dosyć mały wydał, ale jednak byłem w błędzie. Ta różnica w klimacie miasto wieś GOTY Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Takie małe przypomnienie regulaminu forum ogólnego żeby potem płaczu nie było: + Dodał MODERATOR Absolutny brak wojenek konsolowych. Każdy kto będzie zaczepiał i każdy kto da się zaczepić będzie nagrodzony według oficjalnej rozpiski ostrzeżeń Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Kyo taki surowy Panowie, wiecie jak gra podlicza czas gry? Zniknęło mi ok 6 godzin w stosunku do tego jak ostatnio sprawdzałem. Mam mniej godzin niż miałem kilka dni temu... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Takie małe przypomnienie regulaminu forum ogólnego żeby potem płaczu nie było: + Dodał MODERATOR Absolutny brak wojenek konsolowych. Każdy kto będzie zaczepiał i każdy kto da się zaczepić będzie nagrodzony według oficjalnej rozpiski ostrzeżeń plus! juz nie można czytać tego jak jakiś pcetowiec wchodzi i sie pucuje że ma kilka pixeli więcej, brawo Kyo - buziaczki:) ja tez mam dziwne akcje z czasem gry, wczoraj wieczorem nie patrzylem ile było ale jakos za dużo nalicza. czy gdzieś w samej konsoli ps4 da sie sprawdzić czas danej gry? bo ten licznik w menu wieśka pod R2 dziwnie pokazuje kurde jestem zachwycony grą i też bardzo zachwycony że mija tydzień a ja mam 11 lvl i jesli chodzi o fabułe dopiero zrobilem questy barona i "czarownicy" i chyba sie wybiore do novigradu. mam nadzieje że minimum miesiąc zajmie mi pierwsze przejście 1 1 Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Kompendium bardzo fajne. W sumie nie rozumiem, po co kupować poradnik. Nie lepiej samemu wszystko odkrywać przez wiele tygodni ? Ale ok, co kto lubi Kolekcja. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Z tego co czytalem jest trofeum zeby zagrac w gwincie w jednej rundzie 3 unikatowymi kartami i ja wygrac. Wpadl Wam taki puchar? Bo ja wlasnie zagralem 3, wygralem i nic... Chyba, ze cos mi sie pomieszalo i o co innego chodzilo w nich. Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Chyba jednak chodzi, żeby zagrać i wygrać zwykłymi kartami w sensie bez żadnych bonusów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Dziady w Wiedźminie. :o Coś miało się na rzeczy jak poznałem Guślarza Edytowane 26 maja 2015 przez Voytec Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Zaraz wpadnie bluber mowiac, ze to bylo napisane pod ang i tracisz 90% klimatu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Zaraz wpadnie bluber mowiac, ze to bylo napisane pod ang i tracisz 90% klimatu Przeciez pisałem ostatnio, ze polski wypada dużo lepiej weź ogarnij dauna. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Lipsync jest tylko pod polska wersje czy pod polska i angielska? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Na balu text jednego NPC: ''Moj maz z zawodu jest dyrektorem'' Polskosc tej gry rozpierdala Edytowane 26 maja 2015 przez hav3n Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 pod zadna na dobra sprawe, jakis algorytm sprawia, ze usta sie niby ruszaja pod kazda mowe ale dosc srednio wg mnie to wypada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi