Opublikowano 27 maja 20159 l A ja właśnie założyłem temat http://www.psxextreme.info/topic/110417-osobny-dzia%C5%82-dla-wied%C5%BAmina/?do=findComment&comment=3440101to można już skasować
Opublikowano 27 maja 20159 l nie wiem, chyba nic, zazębi sie w drugą stronę xD Jako ze robilem najpierw Wiedzmy to moge potwierdzic ze "zazebi sie w druga strone" @Hum Z prosba o subfora to do zoltych sie chodzi, ja tu tylko sprzatam
Opublikowano 27 maja 20159 l quest barona: po odszukaniu jego corki jakies szczegoly i wskazowki odnosnie znalezenia jego zony pojawia sie pozniej w miare progresu w innych zadaniach? bo nie mam zadnego znacznika na mapie gdzie mam podazac - tylko ogolnikowy opis musisz robic dalej questy inne - teraz chyba czas na wiedzmy, to sie wszystko zazebi A co jeśli się zrobi najpierw quest Wiedzmy? Ja zrobiłem najpierw zadanie z Wiedźmą: Kiedy powiedziałem Baronowi o tym, że jego żona jest na bagnach, wyruszyłem tam z nim, aby go do niej doprowadzić. Przed walką z Biesem nagle zjawiła się córka z oddziałem i pomogła w starciu. Kiedy Baron odjechał z żoną, córka podziękowała za pomoc i też odjechała, a zadanie, aby pojechać po nią do Oxenfurtu zniknęło.
Opublikowano 27 maja 20159 l Czyli jak w jakiej kolejności polecacie robić, bo właśnie stoję przed wyborem tych dwóch zadań.
Opublikowano 27 maja 20159 l Ok, dzięki. Przy innej grze pewnie by mi to było obojętne, ale W3 to nie jest zwykła gra.
Opublikowano 27 maja 20159 l Mam pytanie do tych co juz daleko przeszli. Ja dopiero fabularnie zrobilem barona i wiedzmy i fabula teraz mnie kieruje do novigradu. Alr w velen jeszcze jest masa lokacji których nie odwiedzialem. Czy po novigradzie wraca sie jeszcze do velen w trakcie questow fabularnych czy potem sa wyspy tylko?
Opublikowano 27 maja 20159 l przeciez z Velen do Novigradu sie jeździ swobodnie bez loadingów, można robić misje i lokacje na przemian - chyba ze fabularnie coś się zblokuje
Opublikowano 27 maja 20159 l Jeśli chodzi o poboczne to wraca się do nich nawet po przejściu głównego wątku. Można wszędzie iść. Ja właśnie przed chwilą zrobiłem jeszcze wszystkie wyścigi konne i walki na pięści. Zostało już tylko kilka zadań + gwint, którego nie ruszam. Edytowane 27 maja 20159 l przez wojnar
Opublikowano 27 maja 20159 l Osobiście nie czytam nie pytam sam odkrywam, najlepiej ps ta muza w biały sadzie Edytowane 27 maja 20159 l przez Soul
Opublikowano 27 maja 20159 l Czy ktos mi moze powiedziec gdzie moge kupic saletre do petard albo same petardy? Ofwiedzilrm chyba z 10 kowalow i kupcow no i zodyn nie mial.
Opublikowano 27 maja 20159 l A ktos na ziemi niczyjej? Do Novigradu jeszcze nie dotarlem. No odwiedzam kazdego kupca i nikt nke ma a bez tego to dupa a nie eiedzmin. Edytowane 27 maja 20159 l przez suteq
Opublikowano 27 maja 20159 l A ktos na ziemi niczyjej? Do Novigradu jeszcze nie dotarlem. No odwiedzam kazdego kupca i nikt nke ma a bez tego to dupa a nie eiedzmin. A Guślarz lub czarodziejka nie mają?
Opublikowano 27 maja 20159 l Przecież już zielarka w białym sadzie musi mieć bo miałem petardy już na pierwszego bossa.
Opublikowano 27 maja 20159 l Po bomby i peterady najlepiej iść do chaty zielarza za Oxenfurtem, ma wszystkie podstawowe (250 NK za jedną recepturę).@SoulPełna zgoda, odkrywanie samemu mapy to . Chcociaż przez moment w Velen zastanawiałem się czy nie włączyć jednak tych markerów "?", bo ogrom mapy swoje robi