Hubert249 4 285 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ja tez jeszcze nie byłem w Novigrad, a mam już dwa rodzaje petard. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Po tylu godzinach gry mam tyle petard, eliksirów, odwarów, że nie sposób zapamiętać wszystkich i ich zastosowania. Za każdym razem trzeba czytać opis, do tego wersje ulepszone. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 (edytowane) Ok to lokalizacja tego od trofeów. Jest mały haczyk ma mało złota (chyba 800 na start) więc trzeba po sprzedaży poczekać tydzień aby znowu u niego sprzedać. U niego w sumie wszystko można za full price sprzedać P.S. Nowy wygląd Yen za(pipi)isty! Edytowane 27 maja 2015 przez blantman 1 Cytuj
ornit 2 994 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Wzruszyłem się podczas questu z porońcem. Ta gra jest taka dobra, że nie przeszkadzają mi spadki klatek ani walka Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Zaraz przyjdzie Bansai i zrobi z nami porządek. Serio przydałby się oddzielny dział -Fabuła - różne możliwości, zakończenia, -Zadania poboczne, poszukiwania, zlecenia, handlarze, -Newsy, patche, DLC, dodatki, -Kwestie techniczne, -Poprzednie części, książki od teraz macie taką możliwość. co ważniejsze tematy, które chwycą, można przypiąć. macie sub'a do dyspozycji, działajcie ale i pilnujcie porządku Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Niech Ci Melitele w dzieciach wynagrodzi. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ja bym jeszcze tylko poprosil o przeniesinie tematow z poprzednich czesci do tego subforum. W wolnym czasie Cytuj
Velius 5 758 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Czemu kacik RPG? Diablo 3 zostaje w multiplatofmrach zeby latwiej bylo znalezc, a wiedzmina spychaja zawsze na sam koniec, albo do kanałów zeby zabijal kuroliszki, albo do kacika RPG. Współczuje Geraltowi Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 chciałem dać do multi, przegłosowane za rpg. demokracja nie jest idealna. zresztą jakby co zawsze można przenieść, nic nie jest ostateczne Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Jest to najlepszy RPG w jakiego gralem wiec niech siedzi w dziale RPG Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Czemu kacik RPG? Diablo 3 zostaje w multiplatofmrach zeby latwiej bylo znalezc: bo diablo to nie rpg tylko gunwo obesrane. A jesli juz to h'n's Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Od paru godzin jestem na Skelige i dla mnie rozpyerdala velen pod względem klimatu To uczucie gdy żeglujesz w trakcie burzy na otwartym oceanie i syreny zaczęły rozwalać łódke Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ok panowie (i panie, z dwie sie znajda? ), chcieliscie sub-forum wiec jest (dziekujta adminom), teraz prosze sie go trzymac, problemy techniczne do problemow technicznych, chcesz pochwalic jakis quest glowny, spytac sie o cos? Do tematu o fabule (spoilery w dalszym ciagu obowiazuja), pogadac o ksiazce? Do Sagi Wiedzminskiej (ostatnio padl warn za spoiler), tutaj opisujmy nasze wrazenia, mysli co do samej gry, co jest zle, co mogloby byc lepsze, co jest boskie, smaczki, miejscowki etc. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 chciałem dać do multi, przegłosowane za rpg. demokracja nie jest idealna. zresztą jakby co zawsze można przenieść, nic nie jest ostateczne taaadaaaaaaaaa Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Podziekujcie Colinowi za ogarniecie Suba bo ja z telefonu nie bylem w stanie tego zrobic ( oczywiscie to ja wyszedlem z inicjatywa wiec macie dziekowac mnie ) Podkresle jeszcze raz ze za SPOILER z gry osobiscie bede zabijal! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Jak nachodzi burza to ta gra staje się niesamowicie klimatyczna i piękna. Las też wygląda mega wykurwiście. W końcu czuję sam, że jest to LAS, prawdziwy LAS a nie jakaś imitacja. Piękne, jestem niesamowicie zauroczony grą. Jak wczoraj podczas prologu dałbym jej takie mocne 8, to dzisiaj jest to już 9/9+, a kto wie co będzie jutro. Właśnie dla takich pięknych gier jestem graczem. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Skellige rozpyerdala wszystko, co do tej pory widzieliśmy w tej grze, przed pojawieniem się na wyspach. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ja zaczynajac grac mowilem sobie ze (pipi) obejsrane i przehajpowane podczas prologu i Bialego Sadu kiedy wjechalem do Velen i zrobilem Quest dla Barona to sie w tej grze tak zakochalem ze do teraz mam jakies omamy i mowie sobie ze to chyba najlepsza gra w jaka gralem przez ostatnie 5 lat. Zobaczymy co bedzie dalej bo w Velen jeszcze sporo zostalo a Skellige tylko polizalem o_O Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Kiedyś napisałem, że siódma generacja nie pozostawiła po sobie żadnego REZ'a, Shenmue, Okami, Chrono Crossa, czy FF7/9... Ta generacja, mimo tego, że okrutnie spjerdolona z wielu powodów ową perełkę już ma na koncie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Dla mnie jedne z najważniejszych premier w ciągu ostatnich 10 lat i jedne z najważniejszych w ich trakcie trwania ich generacji odbywały się w kwietniu/maju. 2008 - GTA IV 2010 - RDR 2011 - Wiedźmin 2 2015 - Wiedźmin 3 Tak, nie przesadzam stawiając obok gry Rockstara i CDPR. Chciałbym jeszcze jedno tylko nadmienić. Wiele osób zachwyca się zadaniami pobocznymi w nowym Wiedźminie mówiąc, że kładą wszystko co do tej pory w grach RPG wyszło i wyznaczają nowe standardy, a Bethesda może się schować. W zasadzie się z tym zgadzam, ale zadania poboczne z Wiedźmina 2 moim zdaniem w niczym im nie ustępują. Tak samo rewelacyjne, wielowątkowe, z różnymi możliwościami zakończeń itd. Po prostu tutaj jest ich tak dużo, że jest to aż przytłaczające, a podstawową wadą Wiedźmina 2 była mała ilość rewelacyjnych side questów. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Jak sie wlacza animacja egzekucji to Twoj miecz dalej moze zabic jak ktos sie napatoczy: GOTG 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Skellige niszczy - najładniejsza lokacja w tej grze, aż nie chce się stamtąd przenosić nigdzie indziej Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Otrzymałem właśnie w nagrodę portret hierarchy, ze mną jest coś nie tak, czy kogoś wam przypomina? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi