Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tylu godzinach gry mam tyle petard, eliksirów, odwarów, że nie sposób zapamiętać wszystkich i ich zastosowania. Za każdym razem trzeba czytać opis, do tego wersje ulepszone. :obama:

Opublikowano (edytowane)

Ok to lokalizacja tego od trofeów. Jest mały haczyk ma mało złota (chyba 800 na start) więc trzeba po sprzedaży poczekać tydzień aby znowu u niego sprzedać. U niego w sumie wszystko można za full price sprzedać :)

10557064_964968076876400_37069051227594011312865_964967920209749_501642597475871

P.S. Nowy wygląd Yen za(pipi)isty!

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano

Zaraz przyjdzie Bansai i zrobi z nami porządek. :dog:

Serio przydałby się oddzielny dział

-Fabuła - różne możliwości, zakończenia,

-Zadania poboczne, poszukiwania, zlecenia, handlarze,

-Newsy, patche, DLC, dodatki,

-Kwestie techniczne,

-Poprzednie części, książki

od teraz macie taką możliwość. co ważniejsze tematy, które chwycą, można przypiąć. macie sub'a do dyspozycji, działajcie ale i pilnujcie porządku ;)

Opublikowano

Czemu kacik RPG? Diablo 3 zostaje w multiplatofmrach zeby latwiej bylo znalezc, a wiedzmina spychaja zawsze na sam koniec, albo do kanałów zeby zabijal kuroliszki, albo do kacika RPG. Współczuje Geraltowi :frog:

Opublikowano

:dunno: chciałem dać do multi, przegłosowane za rpg. demokracja nie jest idealna. zresztą jakby co zawsze można przenieść, nic nie jest ostateczne

Opublikowano

Czemu kacik RPG? Diablo 3 zostaje w multiplatofmrach zeby latwiej bylo znalezc:

bo diablo to nie rpg tylko gunwo obesrane. A jesli juz to h'n's

Opublikowano

Od paru godzin jestem na Skelige i dla mnie rozpyerdala velen pod względem klimatu  :banderas:

To uczucie gdy żeglujesz w trakcie burzy na otwartym oceanie

i syreny zaczęły rozwalać łódke

:fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Ok panowie (i panie, z dwie sie znajda? :rayos:), chcieliscie sub-forum wiec jest (dziekujta adminom), teraz prosze sie go trzymac, problemy techniczne do problemow technicznych, chcesz pochwalic jakis quest glowny, spytac sie o cos? Do tematu o fabule (spoilery w dalszym ciagu obowiazuja), pogadac o ksiazce? Do Sagi Wiedzminskiej (ostatnio padl warn za spoiler), tutaj opisujmy nasze wrazenia, mysli co do samej gry, co jest zle, co mogloby byc lepsze, co jest boskie, smaczki, miejscowki etc.

Opublikowano

:dunno: chciałem dać do multi, przegłosowane za rpg. demokracja nie jest idealna. zresztą jakby co zawsze można przenieść, nic nie jest ostateczne

taaadaaaaaaaaa :sorcerer:

Opublikowano

Podziekujcie Colinowi za ogarniecie Suba bo ja z telefonu nie bylem w stanie tego zrobic ( oczywiscie to ja wyszedlem z inicjatywa wiec macie dziekowac mnie ) 

Podkresle jeszcze raz ze za SPOILER z gry osobiscie bede zabijal!

Gość suteq
Opublikowano

Jak nachodzi burza to ta gra staje się niesamowicie klimatyczna i piękna. Las też wygląda mega wykurwiście. :banderas:

W końcu czuję sam, że jest to LAS, prawdziwy LAS a nie jakaś imitacja. Piękne, jestem niesamowicie zauroczony grą.

Jak wczoraj podczas prologu dałbym jej takie mocne 8, to dzisiaj jest to już 9/9+, a kto wie co będzie jutro. 

Właśnie dla takich pięknych gier jestem graczem. :)

Opublikowano

Ja zaczynajac grac mowilem sobie ze (pipi) obejsrane i przehajpowane podczas prologu i Bialego Sadu kiedy wjechalem do Velen i zrobilem Quest dla Barona to sie w tej grze tak zakochalem ze do teraz mam jakies omamy i mowie sobie ze to chyba najlepsza gra w jaka gralem przez ostatnie 5 lat. Zobaczymy co bedzie dalej bo w Velen jeszcze sporo zostalo a Skellige tylko polizalem o_O

Opublikowano

Kiedyś napisałem, że siódma generacja nie pozostawiła po sobie żadnego REZ'a, Shenmue, Okami, Chrono Crossa, czy FF7/9... Ta generacja, mimo tego, że okrutnie spjerdolona z wielu powodów ową perełkę już ma na koncie.

Opublikowano

Dla mnie jedne z najważniejszych premier w ciągu ostatnich 10 lat i jedne z najważniejszych w ich trakcie trwania ich generacji odbywały się w kwietniu/maju.

2008 - GTA IV

2010 - RDR

2011 - Wiedźmin 2

2015 - Wiedźmin 3

Tak, nie przesadzam stawiając obok gry Rockstara i CDPR.

Chciałbym jeszcze jedno tylko nadmienić. Wiele osób zachwyca się zadaniami pobocznymi w nowym Wiedźminie mówiąc, że kładą wszystko co do tej pory w grach RPG wyszło i wyznaczają nowe standardy, a Bethesda może się schować. W zasadzie się z tym zgadzam, ale zadania poboczne z Wiedźmina 2 moim zdaniem w niczym im nie ustępują. Tak samo rewelacyjne, wielowątkowe, z różnymi możliwościami zakończeń itd. Po prostu tutaj jest ich tak dużo, że jest to aż przytłaczające, a podstawową wadą Wiedźmina 2 była mała ilość rewelacyjnych side questów.