kudlaty88 516 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 (edytowane) Dobry motyw wyczailem dzisiaj,kilkanaście godzin temu ubiłem dezerterów i zostawiłem pare toporów bo ekwipunek był juz pełny. Dzisiaj wracam w to miejsce a itemki leża dokładnie tak jak je zostawiłem. To samo z łodziami sa tam gdzie je zostawimy. A żeby nie było za fajnie to zgubiło mi questa "zagubiony brat" z listy po prostu wyparował jakby nigdy go nie było. A nie pamiętam gdzie i kto go zleca Edytowane 28 maja 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Ja dopiero wpadlem do Novigradu: Pokaż ukrytą zawartość Lece odwiedzic Triss w Jej domu. Daleko to juz? Czy mniej wiecej polowa gry? . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 może 1/3 ale to max Hehe spotkałem Djengo Feta Cytuj
Hubert249 4 342 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 (edytowane) Ten Wilkokłak i jego posrane wilki zaczynają mnie wkurzać Nienawidzę tego patentu z ładowaniem paska energii w walce z bossem Edytowane 28 maja 2015 przez chris85 Cytuj
Starh 3 209 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 W dniu 28.05.2015 o 19:40, blantman napisał(a): Ukradłem z fejsbuka poly To nie jest przerobiony wiersz Tuwima? ;] Cytuj
Mustang 1 809 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 (edytowane) Jeśli mowa o zadaniu pobocznym, to również miałem spory problem i był to jak dotąd jeden z dwóch razy, kiedy odłożyłem rozgrzebane zadanie na później (w drugim nie nadążałem z zabijaniem potworów, które zawsze dopadały w końcu chronioną przeze mnie postać). Wróciłem kilka poziomów mocniejszy i z nowym mieczem, pękł od razu. Yep, to Tuwim. Edytowane 28 maja 2015 przez Mustang 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 W dniu 28.05.2015 o 20:18, blantman napisał(a): może 1/3 ale to max Hehe spotkałem Djengo Feta To gicior W ogole robie pierwszy quest dla Triss i mam 12lvl, norma czy cos malo jak na poczatek Novigradu i przeoczylem pare rzeczy w Velen? Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 W dniu 28.05.2015 o 20:50, Koleś88 napisał(a): W ogole robie pierwszy quest dla Triss i mam 12lvl, norma czy cos malo jak na poczatek Novigradu i przeoczylem pare rzeczy w Velen? Fabularnie jestem w tym samym miejscu co Ty. Mam 13 lvl. W Velen mam zrobione wszystkie poboczne questy i większość zleceń na potwory. Miejsca oznaczone "?" odkryte w 80% Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 No ja pobocznych i zlecen nie robilem tylko tych, ktore przewyzszaly moj poziom o ok 10pkt lub troche mniej. Reszta wszystko zrobione z tym, ze znaki zapytania zrobilem moze z 30-40%. Wroce jeszcze do Velen jak podpakuje lvl do chociaz 20. Cytuj
Masorz 13 266 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 Jezus jaka ta gra jest dobra. I pomyśleć, że miałem w ogóle w nią nie grać, bo niezbyt lubię gatunek fantasy. A tymczasem ogrom pracy w nią włożony co chwilę rozkłada mnie na łopatki i sprawia, że nie skończę aż każde możliwe zadanie nie zostanie skończone. Do tego ta wyrazista "polskość", pokazana zarówno w designie świata jak i dialogach Co za rok dla gier, niedługo Batchłop a potem MGSV BTW. teraz robię questa Pokaż ukrytą zawartość 'Sprawy rodzinne' i aż chwyta za serce. 1 Cytuj
kanabis 22 907 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Zadanie z poroncem to mistrzostwo świata. Teksty barona kładły osoby które patrzyły jak gram na glebe ze smiechu. Choc nie powiem zadanie z kozą tez mnie rozj.ebało niemiłosiernie Kurde ta gra jest w czołówce najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grąłem. Cos wspaniałego. Cytuj
Ölschmitz 1 576 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ja mam w velen sporo zlecen na potwory, ale wymagaja 20-30 poziomu a ja mam 12. raz jeden probowalem zrobic, ale potwor mnie zrownal z ziemia. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 odnośnie alchemika co sypie duzym hajcem na trofea - spoko za 1 razem sprzedalem mu tyle na ile mial kasy, potem mysle ok - wbije za tydzien jak sie dorobi wpadam i on tam stoi w srodku ale jest nieaktywny, nie ma ikonki, nie da sie zagadac - probowalem rano, poludnie, wieczorem - nic ciekawe czy to bug czy gościu rzucił tą robotę Cytuj
Hubert249 4 342 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W dniu 28.05.2015 o 20:26, Mustang napisał(a): Jeśli mowa o zadaniu pobocznym, to również miałem spory problem i był to jak dotąd jeden z dwóch razy, kiedy odłożyłem rozgrzebane zadanie na później (w drugim nie nadążałem z zabijaniem potworów, które zawsze dopadały w końcu chronioną przeze mnie postać). Wróciłem kilka poziomów mocniejszy i z nowym mieczem, pękł od razu. Yep, to Tuwim. No to samo. Też pierwszy quest który odpuściłem. Nic podpakuje i wpadnę go odwiedzić później Cytuj
Emtebe 2 636 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W dniu 28.05.2015 o 19:40, blantman napisał(a): Ukradłem z fejsbuka poly O, nawet Julian Tuwim ze swoim dziełem o tytule "Wiersz, w którym autor grzecznie, ale stanowczo uprasza liczne zastępy bliźnich, aby go w dupę pocałowali" załapał się do Wieśka Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) W dniu 28.05.2015 o 19:05, Fanek napisał(a): jaki set wiedzmina najlepszy? gdy założy sie wszystkie elementy na siebie dodaje też coś dodatkowo jak było z setami w Diablo? rozumiem, ze poza setowymi są też jeszcze lepsze żółte/unikaty elementy? 15lvl dopiero here Z tego co sie orientuje to w grze sa trzy sety wiedzminskie - Kota (lekka), Gryfa (srednia) i Niedzwiedznia (ciezka). Same z siebie one zadnego bonusa nie daja ale przy rozwoju postaci masz perki ktore dodaja odpowiednio bonus do ataku ciosami szybkimi, bonus do znakow i bonus do zywotnosci i mocnych ciosow za noszenie odpowiedniej zbroji. Jezeli chodzi co jest ''najlepsze'' to zalezy jaki build wieska chcesz sobie zrobic. Mi juz przyszlo kilka do glowy, a wiec taki ''podstawowy'' - Geralt w zbroji lekkiej, glownie walka mieczem i znaki jako wspomagacze. Mozna tez nalozyc zbroje Gryfa i isc tylko w znaki albo w drzewku postaci wpakowac pkt w alchemie aby podniesc sobie tolerancje na eliksiry i wtedy nalozyc ciezka zbroje, dopakowac sie roznymi odwarami albo eliksirami zwiekszajacymi szybkosc i zwinnosc i napierdalac kolesi z ciezkich atakow az padna (cos jak berserker ale mi to raczej do stylu Wiedzmina nie pasuje ) Wybor nalezy do Ciebie Edytowane 29 maja 2015 przez hav3n Cytuj
Daffy 10 880 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ja jestem po quescie z baronem i wiedzmami i z miejsca ta gra wskakuje na moja top liste najlepszych gier w zyciu, smiem nawet twierdzic, ze od zlotych czasow ps2 nie gralem w nic lepszego na generacji ps3 5 Cytuj
Hum 3 701 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Ta gra w ogóle nie zwalnia - gdy myślisz, że już widziałeś coś świetnego zaraz zaskakują czymś kolejnym. Wizyta w Pokaż ukrytą zawartość Kaer Morhen to taki pokład beki i odniesień oraz smaczków z książek, że głowa mała, a szczęka co chwilę opada na ziemię Edytowane 29 maja 2015 przez Hum Cytuj
kanabis 22 907 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W dniu 29.05.2015 o 07:00, chris85 napisał(a): W dniu 28.05.2015 o 20:26, Mustang napisał(a): Jeśli mowa o zadaniu pobocznym, to również miałem spory problem i był to jak dotąd jeden z dwóch razy, kiedy odłożyłem rozgrzebane zadanie na później (w drugim nie nadążałem z zabijaniem potworów, które zawsze dopadały w końcu chronioną przeze mnie postać). Wróciłem kilka poziomów mocniejszy i z nowym mieczem, pękł od razu. Yep, to Tuwim. No to samo. Też pierwszy quest który odpuściłem. Nic podpakuje i wpadnę go odwiedzić później a ja mocno zje.bałem bo mam ten quest jako nieukonczony Jak narazie to było najgorsze zadanie z gry. Olszmic mam podobnie dlatego teraz pcham główną fabułem zeby podbic levele. Nie ma co sie pchać na te zlecenia. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 W dniu 29.05.2015 o 07:45, Hum napisał(a): Ta gra w ogóle nie zwalnia - gdy myślisz, że już widziałeś coś świetnego zaraz zaskakują czymś kolejnym. Wizyta w Pokaż ukrytą zawartość Kaer Morhen to taki pokład beki i odniesień oraz smaczków z książek, że głowa mała, a szczęka co chwilę opada na ziemię Czyżby Pokaż ukrytą zawartość 3 na(pipi)anych wiedźminów? ? Chyba najlepsza scenka ever xD Cytuj
Hum 3 701 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Właśnie o tym myślałem. Pokaż ukrytą zawartość Scena przy megaskopie - mistrz. Fraszka Geralta na łódce też wyborna. XD Pokaż ukrytą zawartość Lambert, Lambert, Ty chu.ju Edytowane 29 maja 2015 przez Hum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi