ornit 2 961 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Do jakiego levelu pojawia się w tej grze gear? Te setówki są na przykład max dla 31 levelu. Pojawiają się później lepsze itemy? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Max lvl to 70 z tego co mi wiadomo, rzeczy w skrzynkach i z potworków lecą na podobnym poziomie na którym jesteś. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Nawet jeżeli 70 - choć wydaje mi się, że to coś za dużo. To dobijamy do niego dopiero w dodatkach. Zawsze myślałem, że max lvl w 'podstawie' to 40, i kolejne 10 lub 20 w dodatkach. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Max jest 70, tak jak mówiłem Screen akurat z moda który buffuje wiedźmińskie zbroje do tego poziomu. Ponoć w dodatkach lvl cap ma być podniesiony do 100. Nie mam żadnego oficjalnego źródła, na jakimś forum przeczytałem. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Info, które dostałem przed chwilą od kumpla - wystrzegać się i uważać na YouTube - ponoć pojawiają się już filmy perfidnie spoilerujące zakończenie gry - nawet w samych tytułach. Pókim co lepiej tam nie wchodzić... Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Jak niby wbić ten 70lvl jak po skończeniu gry mam 35lvl i ledwie garstka questów na Skellige mi została, z których nie będzie więcej jak 36-37? Dodatki póki co to 1 zadanie i jakies stroje czy fryzury. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 myslalem ze 60lvl to max? a chyba skillpointy sie dostaje do 50lvl? czy coś sie zmieniło? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) A ja tak sobie czytam, przeglądam i ciągle nie rozumiem tych co są tacy wściekli i sflustrowani ( czy też na forum czy też pod materiałami na głownej stronie) odnośnie licznych błędów w grze. Przeciez teraz to juz standard ze na premiere gry wypuszczają aby betatesterzy (czyli preorderowcy- Tak , tak nie oburzajcie sie, taka jest prawda) przetestoiwali im grę... Nie lepiej poczekać miesiac - dwa az wyjda łatki poprawiajace najwieksze błędy i grac bez flustracji ? Edytowane 29 maja 2015 przez kufir Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 CDPR przekładał premierę dwukrotnie celem dodatkowych miesięcy testów, co kosztowało ich pewnie dodatkowe 2-3 miliony dolarów. Żaden Wiedźmin na start nie był tak dobrze dopracowany jak trójka. Pisanie, że osoby, które kupiły grę na premierę to betatesterzy trochę nie na miejscu, to nie EA, albo Ubisoft. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Zdarzają się jakieś problemy techniczne, racja. Nie ma gry idealnej, ale w przypadku tej produkcji 97% czasu z nią to Full Epic GOTG Experience. Każdy element tej gry to perełka i spełnienie mokrych snów fanów Sapkowskiego lub po prostu graczy, którzy myśleli, że takie perełki już przestały powstawać. REDzi wyznaczyli nowy standard, nie tylko w dziedzinie gatunku fantasy/rpg. Jeżeli Cyberpunk utrzyma ten poziom, to... Edytowane 29 maja 2015 przez Hum Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 No i co z tymi np. dropami FPS ? Testowali i nie widzieli że są widoczne spadki ? Co z tym gwintem ? Nie widzieli że się wiesza ? Co z tym itp itd bla bla bla... Otóż nie , nie testowali z taką dbałością jak graczom się wydaje że powinni bo inaczej te łatki z tak OCZYWISTYMI błędami dawno by się pojawiły na płycie. Testują teraz darmowi testerzy co kupili gre na premierę i nie wmawiajcie sobie że jest inaczej bo sami siebie oszukujecie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 kurde pokaż mi tak ogromną gre która nie ma błędów? jedną. nie potrafisz? to przestań biadolić 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Nic mi wykrzaczalo gdy gralem w gwinta, na moczarach nie bylo 15 klatek. Płotka zawsze na czas. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 wazne pytanie czy misja ostatnie przygotowania, to jest ostatnia misja, przed przejsciem ktorej mozna spokojnie eksplorowac swiat? Cytuj
Gość Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Liczba bugow jest w grze ogromna. Ze janusz nie widzi jak mu spadaja klatki na moczarach nie znaczy ze nie spadaja - konsole mamy te same wiec bajki ze "u mnie tego nie ma" mozna sobie miedzy poslady wlozyc. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 No i co z tymi np. dropami FPS ? Testowali i nie widzieli że są widoczne spadki ? Co z tym gwintem ? Nie widzieli że się wiesza ? Co z tym itp itd bla bla bla... jezu a czy twórcy drivecluba na którym się tak spuszczasz wiedzieli, że im się online wysypie? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 No i co z tymi np. dropami FPS ? Testowali i nie widzieli że są widoczne spadki ? Co z tym gwintem ? Nie widzieli że się wiesza ? Co z tym itp itd bla bla bla... Otóż nie , nie testowali z taką dbałością jak graczom się wydaje że powinni bo inaczej te łatki z tak OCZYWISTYMI błędami dawno by się pojawiły na płycie. Testują teraz darmowi testerzy co kupili gre na premierę i nie wmawiajcie sobie że jest inaczej bo sami siebie oszukujecie. Ale zdajesz sobie sprawę, że poprawa jednego buga może spowodować dwa inne i to praktycznie niekończący się proces? Wiadomo, że po premierze grupa ponad miliona graczy zacznie wyłapywać błędy, które mogły umknąć grupie kilkuset betatesterów. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Liczba bugow jest w grze ogromna. Ze janusz nie widzi jak mu spadaja klatki na moczarach nie znaczy ze nie spadaja - konsole mamy te same wiec bajki ze "u mnie tego nie ma" mozna sobie miedzy poslady wlozyc. No bo to powazny biznes, te gierki. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ohoho jaki dystansik to tylko gierki wideo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Jeżeli Cyberpunk utrzyma ten poziom, to... Jeżeli Wiedźmin zmiótł fantastyczne Elder Scrolls to Cyberpunk równie dobrze może pozamiatać kapitalnym Deus Exem 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Zamiast roszczeniowo biadolić, że gra za 200 zł, która starczy na 200h, w dodatku polskiej produkcji ma kilka błędów i słabszych elementów polecam dwa wyjścia: 1) zluzować poślady i włączyć ją, by chłonąć ten zaje.bisty świat Lub 2) olać ją skoro tak bardzo czujemy się oszukani i wracać do Swoich Dragon Ejdżów czy innych Asasynów 2016 Hardline, na które normalny gracz teraz nawet nie splunie po zagraniu w W3. Edytowane 29 maja 2015 przez Hum 2 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Ja bym bardzo chciał chłonąć hum ale jak zbugowała mi się misja która z tego co czytam musi być ukończona żeby kontynuować fabułe to nie będe gadał że jest ekstra gdy spędziłem przy tej grze już ze 100h Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Współczuję Nie da się tego jakoś obejść? Inny save, reinstalacja? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Ze janusz nie widzi jak mu spadaja klatki na moczarach nie znaczy ze nie spadaja - konsole mamy te same wiec bajki ze "u mnie tego nie ma" mozna sobie miedzy poslady wlozyc. ja nie mowie że u mnie tego nie ma tylko że nie mam licznika fps w oczach a nie nie jestem fps whore żeby wchodzić na forum i biadolić że czasem jest kilka klatek mniej skoro gra i tak gniecie jaja Liczba bugow jest w grze ogromna. sama gra jest ogromna wiec nie uda sie nigdy wyeliminować wszystkich bugów. ja osobiscie mam jednak szczęście pod tym względem bo na 60-70 godzin (jak nie wiecej) miałem jedynie znikome bugi. serio jak ktoś oczekuje że tak wielka gra nic nie bedzie miała to trzeba być naiwnym Edytowane 29 maja 2015 przez Yano Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Mam save'a przed tą misją więc czekam sobie na patch. Czytałem forum cdp i dość sporo osób ma ten sam problem więc liczę na to że się za to wezmą szybko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi